svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ko je bre Knežević?
Vjerovatno je mislio na Mladenovića, ne zna on naše igrače... a možda mu je Srđa Zlopogleđa u glavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je bre Knežević?

Ja sam gledoa Benfiku, ali se nisam nagledao Matića.
Ja ga pamtim kao ofanzivnog veznjaka, pa čak i kao krilo u mladoj reperezentaciji.
To je tačno, igrao je čak i krilo, ali od odlaska u Čelzi (nisam ga nikad gledao u Slovačkoj) on igra (ili trenira) isključivo zadnjeg veznog... igrao je 60-70% utakmica za Benfiku ove sezone, za razliku od nekih drugih pozvanih (Ljajić, Petrović, Fejsa) koji su igrali mnogo manje u dosta slabijim klubovima...
Meni je on sličan igrač kao Raća Petrović...samo što je levonog.
Visok, korpulentan, dobar tehničar...ali nije klasičan destruktivac. Nema ubrzanje, agresivnost i start....
)Vjerovatno je mislio na Mladenovića, ne zna on naše igrače... a možda mu je Srđa Zlopogleđa u glavi![]()
Zar nemate i nekog Kneževića il sam ja baš krivo prespojio?
Grobari sto vam toliko smeta sto ima vise Zvezdinih igraca u repki sad?Koga je to mogao da pozove iz Partizana a nije?
Grobari sto vam toliko smeta sto ima vise Zvezdinih igraca u repki sad?Koga je to mogao da pozove iz Partizana a nije?
.Neka se prvo dokažu na evro-sceni u matičnom klubu pa tek onda neka Miha vidi da li su za dres reprezentacije.
Ma nema, reprezentacija je pretvorena u izlog za prodaju Zvezdinih fudbalera. Desilo se najgore što je moglo. Nisam verovao da će to da se desi jer sam mislio da je Miha ipak neka faca, ali pogrešio sam, tipičan izdanak Zvezde, podrediće Srbiju Zvezdi i smatra da je to sasvim normalno.
Bas tako...Ja ne vjerujem u to... probao je mlade igrače, nisu puno pokazali, neće više ni igrati dugo dugo, neki vjerovatno nikad... igrao bi mu i Marković, nego je povrijeđen, Šćepa mlađi je isto povrijeđen, jedini vaš igrač kojeg bih ja pozvao za naredne utakmice je Aksentijević, kao rezerva Basti, stvarno mi niko drugi ne pada na pamet ili su rupčage ili nisu državljani Srbije... Volkov je definitivno rekao da neće da bude rezerva Kolarovu i 'ajde ćao... nema druge pozicije u timu koju Volkov može igrati u ovoj formaciji...
Ja ne vjerujem u to... probao je mlade igrače, nisu puno pokazali, neće više ni igrati dugo dugo, neki vjerovatno nikad... igrao bi mu i Marković, nego je povrijeđen, Šćepa mlađi je isto povrijeđen, jedini vaš igrač kojeg bih ja pozvao za naredne utakmice je Aksentijević, kao rezerva Basti, stvarno mi niko drugi ne pada na pamet ili su rupčage ili nisu državljani Srbije... Volkov je definitivno rekao da neće da bude rezerva Kolarovu i 'ajde ćao... nema druge pozicije u timu koju Volkov može igrati u ovoj formaciji, time je dokazao da je nula od čovjeka...
Tosic nije igrao na tom mestu,vec levog stopera,Volkov i Kolarov su u ovoj formaciji na istom mesto,a to je Left full back,a na tom mestu je juce igrao Mladenovic.Što se Volkova tiče, pokazao je to što je pokazao, nema osnovne preduslove da igra za reprezentaciju, kao na primer ni Ljajić, jer je jednostavno ne smatra u dovoljnoj meri svojom.
Samo što je tragedija Volkova tome što je do svega toga došlo jer je stvar postavljena tako da za njega nema mesta pošto prednost ima Kolarov, što je krajnje glupo ne zato što Kolarov ne bi bio bolji igrač, nego zato što se nijedna normalna reprezentacija neće odreći dobrog igrača samo zato što na tom mestu već ima nekog boljeg.
A onda se ispostavilo da ni to što je, kao, "rezerva Kolarovu", nije pravi razlog, jer se niotkuda pojavio Karleušin muž, za kojeg je Volkov Roberto Karlos.
Maksimovic,Mladenovic,Mijailovic
Ja sam lepo rekao nekoliko puta da je Miha napravio spisak da svu budu zadovoljni(klubovi,FSS,menadzeri),iz Partizana i Zvezde je zvao sve koje je mogao da ugura u reprezentaciju i Volkov bi bio na spisku da se nije predomislio i resio da standardo igra u repki...
Maksimovic,Mladenovic,Mijailovic i Tosic iz Zvezde nema sta da traze u repki,a opet ni jedan nije odigrao toliko lose...
Scepovic i Tomic su pozvani iz istog razloga...Nema koga vise iz Partizana da zove...Kamara i Ivanov su stranci,a ostalo je ili matoro ili previse mlado...
Sad posle Svedske sledi cistka i to je to,pametan je Siki,zna sta radi.Zato sam i optimistican po pitanju reprezentacije pogotov sto igrmo sa Hrvatima u grupi,ima da bude sizenje i ludenje.
![]()
Niko nije odigrao loše, al' mi dve utakmice pukli bez da smo stvorili šansu.
I šta, treba da smo zadovoljni što je Miha, kao, lukavi taktičar, pa našao načina da svakome da njegovo? I - svi zadovoljni, a mi dva puta po 0:2, i još možemo da budemo srećni jer smo dobro prošli.
Tosic nije igrao na tom mestu,vec levog stopera,Volkov i Kolarov su u ovoj formaciji na istom mesto,a to je Left full back,a na tom mestu je juce igrao Mladenovic.
Rekao sam ti razloge zasto je covek ovo uradio,sad mogu svi da mu pljunu pod prozor kad Tadic bude igrao redovno u repki a iz Zvezde i Partizana ne bude niko ni na klupi!![]()