Niko ne reče da nam nije dosuđen čist penal u 7. minutu...golovi su nas presjekli i prvo poluvrjeme je ličilo na one čuvene tekme (Argentina, Holandija) kad smo primali po 6 golova...
Nego, ovo je bila druga ekipa Srbije, drugo poluvrijeme je bilo bolje... mada i Francuzi su malo stali...
Evo ovako:
Brkić- kiksnuo je kod prvog gola i krivac je za njega, ali poslije toga je dobro branio, meni se sviđa što je visok i što se ne boji da izlazi na lopte k'o neki (znate na koga mislim)
Mladenović- On se jadan trudio i trčao, ali u ovom trenutku nema kvalitet za reprezentaciju...
Maksimović- Imao par dodavanja pravo u noge protivniku, i on naravno nije za reprezentaciju (pitanje da li je i za Zvezdu)
Ninkov- Sporiji nego kad je igrao kod nas i zato mislim da ne može igrati desnog spoljnog u našoj formaciji, možda desnog štopera (mada je tu jaka konkurencija)
Rajković- Borio se dobro, spasio nas par puta, on može biti u kombinaciji za mjesto u zadnjoj liniji
Ivanović- Da njega nije bilo, bila bi 6-arda

Fejsa- Najgori (po meni) u našoj ekipi, samo stoji, ne nudi se, ne trči, loš i u defanzivi, ja ga više nikad ne bih pozvao
Matić- Samo za nijansu bolji (manje loš) od prethodnog, mada sa par poteza pokazao da je fudbaler
Janković- Nešto je pokušavao, moje mišljenje je da on nije za ovu formaciju, možda da uđe sa klupe posljednjih 10-ak minuta
Tadić- Jedini koji je igrao sinoć, vidi se da je dobar igrač, ali treba mu neko malo krativan da odigra sa njim (Kuzma ili Đuričić), mislim da je on pokazao da zaslužuje mjesto u reprezentaciji
Šćepović- Stvarno ne znam šta bih rekao, nisam ga čestito ni vidio sinoć
Ove što su ušli sa klupe neću da komentarišem samo bih još iskoristio priliku da se (još jednom) nahebem malo mame onom Meksesu što nam udari Mićka onako krvnički...