Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kakav bi ti spisak jeli:roll:. ****** kako je narod ogranicen. U februaru su svi kukali zasto nema Lazovica eto sad je na spisku i opet kuknjava:confused:. Meni ovaj spisak nije los uopste, jest da su tu razni Petrovići,Fejse al gledajte s vedrije strane. Tu su Tadić,Đurićić,Ljajić,Matić,Marković+ nema Žige,PAnte.. ja zadovoljan

jel sam ja trazio Lazovica???

Moglo je bolje da se sastavi:

Ovo je reprezentacija a ne teranje cirkus :rtfm:

GK Brkic
DL Basta
DC Vidic
DC Ivanovic
DR Kolarov
ML Krasic
MC Stankovic
MC Kuzmanovic
MR Tadic
ST Kasalica
ST Lekic

R1 Stojkovic
R2 Tomovic
R3 Nastasic
R4 Obradovic
R5 Z. Tosic
R6 Matic
R7 Djuricic
R8 Kacar
R9 Sulejmani
R10 Markovic

Blago tebi kad ti je Kasalica ispred Sulejmanija i Stankovic koji 3 utakmice nije odigrao ove sezone ispred Djuricica

A i ovaj Brkic je kiksara nevidjena, veca od Stojkovica koji doduse zna da kiksne sa daljine, jednostavno mi golmana nemamo

Ne igraju istu poziciju Kasalica i Sulejmani....a Mihajlovic nije zvao ni jednog ni drugog :/
Pa kog da stavimo na gol...Tolda? :D

@Jelenko
Pa nek vrati onda i Pantelu pa kad je bal nek je bal.:mrgreen:
Ljudi su rekli da neće više da igraju ,koji će mi da se vuku po terenu ko sline,nije to obavezno to je na dobrovoljnoj bazi,bolje da gurne mlađe željne dokazivanja nego te idiote više da gledamo,dosadili su i bogu i ljudima...:cool:

Kumara i Vidara ne treba da igraju... ali boljeg špica od Pantele nemamo (kad se ako Bog da oporavi)...

Iz spiska se vidi da će i Miha da forsira 4-5-1 sa Šćepom starijim ili Lekom Zemuncem na mjestu bunar centarfora... mada ni bunkerica 4-6-0 sa 3 zadnja vezna tipa Raća-Fejsara-kumara nije isključena... :roll: sve u svemu opet Pižonova taktika...

Hebi ga mene neće niko da sluša da igramo 4-4-2 :)
sa 2 polušpica Lanetom i Mikijem Sulejmanijem (rezerva L.Marković, Pantela kad se oporavi, ili Bambi Tošić da odigra u nekoj kombinaciji, a lijevo krilo Tadić da igra)... to bi bila brza ekipa gdje bi pored brzih krila imali i pokretljiva 2 isturena igrača koji se vraćaju nazad i učestvuju u defanzivi...

Poslednja izmena:
Levo Bambi ili Tadić zavisi,desno Sulejmani,u sredini Ninković ili Đuričić a u špicu Lane ili koga već imamo a nemamo baš nešto(samo ne Pantela),to bi recimo bilo 4-2-3-1,sa 2 zadnja vezna Kuzmanovićem i koga još već imamo,to je to,a može i u nekim utakmicama da se igra i 4-4-2,može Marković da bude taj drugi špic zavisi od protivnika,i to je to nemamo baš nešto puno izbora,ali ubeđen sam da nema šta više kumare tu da traže kao ni Vidara,ali moram da priznam da se ne bi tek tako Žigare odrekao,može taj još da posluži ali nikako da bude sam u špicu pa da se bunari na njega to je dokazana katastrofa..

Poslednja izmena:
I po ko zna koji put da kažem da ne možemo da sastavimo 3 dobra igrača na sredini, centralna vezna i to je glavni problem... tačno je da nemamo ni špica, ali to je manje važno... da imamo 3 igrača da valjaju u špicu bi nam mogao igrati i centarfora iz Balkana iz Mirijeva...

Nemamo,to jeste problem,jel Kačar i dalje povređen nisam u toku?

Ja mislim da jeste, ali i on mi je nešto usporen i metiljav postao k'o Raća i Milijaš...povrede su ga shebale i nekako k'o da nema želju, ono da grize... k'o da nije iz bokserske familije... :)

možda u 4-5-1 da nam na sredini igraju Kuzma-Ignjovski-Đuričić ali ne vjerujem da će Miha njih staviti, previše su oni mladi za rezon genijalnih srpskih fudbalskih stručnjaka , a i nemam pojma ko bi njima bile rezerve... možda Nemanja Matić za dmf... a za amf nemam pojma Ninković po meni nije za reprezentaciju više...

jel sam ja trazio Lazovica???

Moglo je bolje da se sastavi:

Ovo je reprezentacija a ne teranje cirkus :rtfm:

GK Brkic
DL Basta
DC Vidic
DC Ivanovic
DR Kolarov
ML Krasic
MC Stankovic
MC Kuzmanovic
MR Tadic
ST Kasalica
ST Lekic

ovo ti je vrh sastav, matori Kumara,Krasić koji dve godine nije video loptu,Kasalica je za:zcepanje: kao i Lekić.

ne nego ce da igraju Nemanja Tomic, Sasa Ilic i Kleo...
sve grobari...
daj be malo ozbiljnosti...kada je reprezentacija u pitanje ne treba da bude vazno za koji tim koji igrac igra...

S obzirom da ne mogu da navijam protiv rodjene zemlje ja sam resio da bojkotujem ovu cigansku reprezentaciju do daljnjeg.
Ovo je bre bezobrazluk,prevrsili su svaku meru.Vraca covek Stankovica,pa ce i Vidica,a onda kumovski eto nama i Pantelara,i uz njega i Zigara,a sa njim i Milijas,pa kad jos zovne Tosica i jos pola igraca iz Zvezde koji treba da se prodaju,uz cupavog Bajkovica tragedija.

Ne pada mi na pamet da to gledam i da jos navijam za tu balavurdiju.

S obzirom da ne mogu da navijam protiv rodjene zemlje ja sam resio da bojkotujem ovu cigansku reprezentaciju do daljnjeg.
Ovo je bre bezobrazluk,prevrsili su svaku meru.Vraca covek Stankovica,pa ce i Vidica,a onda kumovski eto nama i Pantelara,i uz njega i Zigara,a sa njim i Milijas,pa kad jos zovne Tosica i jos pola igraca iz Zvezde koji treba da se prodaju,uz cupavog Bajkovica tragedija.

Ne pada mi na pamet da to gledam i da jos navijam za tu balavurdiju.

a sta fali Dejanu Stankovicu...sta fali Nemanji Vidicu???

Kumara i Vidara ne treba da igraju... ali boljeg špica od Pantele nemamo (kad se ako Bog da oporavi)...

Iz spiska se vidi da će i Miha da forsira 4-5-1 sa Šćepom starijim ili Lekom Zemuncem na mjestu bunar centarfora... mada ni bunkerica 4-6-0 sa 3 zadnja vezna tipa Raća-Fejsara-kumara nije isključena... :roll: sve u svemu opet Pižonova taktika...

Hebi ga mene neće niko da sluša da igramo 4-4-2 :)
sa 2 polušpica Lanetom i Mikijem Sulejmanijem (rezerva L.Marković, Pantela kad se oporavi, ili Bambi Tošić da odigra u nekoj kombinaciji, a lijevo krilo Tadić da igra)... to bi bila brza ekipa gdje bi pored brzih krila imali i pokretljiva 2 isturena igrača koji se vraćaju nazad i učestvuju u defanzivi...

Па добро одакле ти идеја да је Пантелић наш најбољи шпиц.Ни статистички ,ни на терену,ни...Мени се свиђа његова борбеност,срце када
игра за Србију (ако не глуми) али он човек једноставно нема квалитет.Јесте да немамо неки избор,али ако хоће да подмлађује,нек подмлађује!
Овај списак од 33 играча,који се појавио у новостима је превелик,непотребан...

Па добро одакле ти идеја да је Пантелић наш најбољи шпиц.Ни статистички ,ни на терену,ни...Мени се свиђа његова борбеност,срце када
игра за Србију (ако не глуми) али он човек једноставно нема квалитет.Јесте да немамо неки избор,али ако хоће да подмлађује,нек подмлађује!
Овај списак од 33 играча,који се појавио у новостима је превелик,непотребан...
To je siri spisak,na vecinu igraca ne racuna ozibljno..Mislim Karleusa,lol....

Исто ми се никада није свиђало то "ширење " списка.
Па шта ми набрајају 30 имена,ако они сада,али САДА нису за репрезентацију.
Значи не:старе заслуге,не будући,не симпатије према било коме ако тај сада није у форми...

Evo ja kao navijac zvezde kazem da je ovaj sastav nekako klupski obojen......jesmo dobili 3 meca,ali nismo u tim mecevima izdominirali pa da ceo nas tim zaigra.......
Dobro ne zaigra i Krneta.....
Iz naseg tima za siri spisak je Darko Lazovic,Luka Milivojevic (koga nema) i mozda Mladenovic i Kasalica zbog deficita spiceva......
Iz partizana ova dvojica koja su pozvana......
E sad dobro je sto ima mladih igraca,a lose je sto s jedne strane se zbog tolikog potenciranja mladih zaboravljaju igraci tipa Ljuboja,Radovic,Jovanovic a onda se vraca tamo neki stankovic......stankovic koga krljaju povrede svaka 2 meseca,koji nije odigrao 15 tekmi ove sezone,koji poslednjih 5 godina igra po max sat vremena,koji je veteran.......njemu je i bilo vreme da se povlaci posle kvalifikacija za EP,a u medijima se provlaci teza da je zbog neuspeha otisao........takodje je i povratak Vidica besmislen.........
Bruka je da nemamo4-5 spica koji su donekle

Po trenutnim igracima trebali bi da nam igraju:
Brkic,Kahriman,Stojkovic,Aleksic,Grahovac,Saranov ,trojica od njih za golmane........
Nazad: Basta,Bisevac,Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov,Lomic
Sredina: Ignjovski,Matic,Kuzmanovic,Ninkovic,Djuricic,Jankovic,Tadic,Tosic,Radovic
Napad: Sulejmani,Markovic,Jovanovic,Ljuboja

igraci koji bi trebali da budu tu negde: ninkov,obradovic,mladenovic,rajkovic,kacar,medojevic,ljajic,tomic,lekic,pantelic,scepovic.........

a sta fali Dejanu Stankovicu...sta fali Nemanji Vidicu???
Како бре шта фали,реци ми једну утакмицу од оних 100 које је одиграо за национални тим а да је играо како треба.

Видић је добар играч али је сам рекао да више неће играти,и нема више ту предомишљања,уз то роле које је имао у националном дресу су му благо речено трагичне.

Да не буде забуне мислим да ни Данка Лазовића више не треба позивати,мада је можда у најбољој форми од свих наших центарфорова.

Ако Михајловић настави овако како је почео,и настави да враћа звездаше и остале ислужене квази-играче,и да позива полутанере из Звезде који не знају ни да центрирају само ради њихове продаје,има да изазове контра ефекат оном који је био када је Стојковић бранио гол,само што ће сада Гробари да извижде и селектора и његове балване.Другим речима добра бити неће.

0.jpg

ova i najbitnija....sa Hrvati....dva komada uvalio Deja :D

67645_1-dejan-stankovic-srbija9_f.jpg

dejan_stankovic.jpg

13070352530STANKD18.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back