Ovo sto je nasa reprezentacija prikazala na Kipru je vrlo zabrinjavajuce.Sa ovakvim selektorom,igracima i ocajnom igrom nemamo nikakve sanse za prolaz na SP.
Nadam se da nece Curcic biti novi selektor,jer bi to bila osuda na smrt.Covek protiv Jermenije i Kipra igra bunker.
Ono sto me mnogo zabrinjava je to sto nisam fasciniran debitantima.Nisu doneli veliki pomak u igri u odnosu na one stare igrace.Neko ce reci da je to zato sto prvi put igraju.Igrala su i sestorica Jermena prvi put,pa su pokazali dobru igru i izuzetnu borbenost.
Najveci problem nase reprezentacije je mentalitet igraca.Moje misljenje je da se ne zalazu dovoljno.Svaka druga reprezentacija ima vise borbrnosti i zelje od nase.Gledam sinoc kako se Bosanci bore,ginu za dres reprezentacije.Hrvati su jos veci fanatici,isto tako i Slovenci.Zbog toga je potreban izuzetan autoritet selektora da natera igrace da se zalazu.A ovaj Curcic je sve osim autoriteta.
Ovo sto mi imamo na klupi nije selektor
Igrace objektivno imamo za jedan castan poraz od spanije,remi s francuskom i pobedu protiv svedske......u prevodu bar za 1/8 finala SP i 1/4 finale EP.......no to je naucna fantasticka s ovakvom strukom,tacno potreban je autoritet ali stvarno autoritet koji ce ispsovati i izbaciti i kapitena iz ekipe kad ne postuje stvari,kome nece smeti da zine nijedan da se pozali.........
Curcic ce verovatno biti novi selektor i to za paru manju od pizonove.....covek ce igrati bunker i protiv makedonije na sred marakane.......covek ce protiv fidzija igrati bunker.......covek da kojim slucajem ima argentinske igrace on bi se i s njima branio......
Pazi sto se mladih tice te price o tremu padaju u vodi,ali kako ocekivati da mladi nesto urade kad dobiju bunker nalog svi pred svojim golom.......koliko cujem djuricic nam je bio ko zadnji vezni.....sulejmani i jovanovic na krilu,naravno,sve sto je iole brze od ranga petrovic-milijas-zigic nije odgovarajuce za sredinu i navalu.......
http://www.sportal.rs/news.php?news=69470
Evo sta misli "cenjeni strucnjak " o svom izdanju......treba ga posuti benzinom i zapaliti u sred kuce fudbala u SP gde su ti muda bre ljakse.......
nije mala stvar sto nismo primili gol.......da ti kazem nije mala stvar sto si ti selektor to je najveca bruka jugoistocnog fudbala u istoriji.......
Ne mastajmo,nikad nasi nece ginuti ko hrvati,da bi ginuli ko hrvati treba da znaju ko su i sta su,da imaju jasno preciscenu nacionalnu istoriju,a posto je mi nemamo kako mozemo ginuti,ali to je neka druga tema......
98-e hrvati su izginuli,imali su kvalitetan tim ali ne kvalitetniji od naseg,nasi su bili 1/8 finala njihovi su bili treci,prvi put je neka ekipa sa prostora "srpske tragedije " opravdala cak i nadmasila ocekivanja......
Ali sve dok se budemo branili ko pickice necemo maci dalje.........balave tu o nekom uspehu sad se pozivaju na umor,***** vas umor,umor od jermenije i kipra topovskog mesa u kvalifikacijama.......ni 2% nasih strucnjaka nema ono u gacama sto ce ih naterati da izgube 5:2 pre nego 3:0 sto ce ih naterati da stvore uslove da smo sposobni svakom da zabijemo gol,da se nadigravamo........
S normalnim selektorom i ovim igracima mi smo realno morali dobiti jermeniju 4:0 i kipar bar 3:0 (zbog domacinstva,politicki korektno) i govoriti kako moramo poraditi na mnogim segmentima nase igre........ali smo zadovoljni sto smo neporazeni,uskoro ce i remi s lihtenstajnom biti USPEH.......
Najcrnje je sto ce CkoDe verovatno postati novi selektor,a onda tesko nama.......mozda je nastasic svojom intervencijom odredio buducnost srpskog fudbala u losem smeru,a mozda je i mnogo pre poznat rasplet,ko zna