Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
markovic

tosic.......................................ninkovic.........................................jankovic

petrovic.......................................kuzmanovic

kolarov.....................rajkovic...........................ivanovic...................basta

stojkovic​

Najavljeni sastav.......opet jebena 4-5-1 formacija u kojoj ce se markovic verovatno utopiti.......ipak igramo protiv velikih fudbalskih sila i potpuno je prirodna igra s 2 zadnja vezna.......jos ako damo gol eto Ignjovskog ili Kacara umesto ninkovica premda je i igranje s markovicem veliki rizik

Nema niceg nenormalnog u tome sto je Petrovic rezervista blekburna ispred prvotimca verdera,ili sto je ninkovic koji ne pamti poslednji start (sem u repki naravno) ispred najperespektivnijeg igraca eradivisie,ili sto je Tosic koji nije igrao od oktobra ispred tadica..........a i kuzmanovic je naravno odgovarajuci igrac za ovakve nezgodne selekcije,sulejmani je nekako prebrz i prepokretljiv,a i ta njegova kreacija to ne moze doneti dobra

Ovo ce biti jos dva poraza od fudbalskih velikana Jermenije i Kipra.Pa ce onda izgovori da su mlada ekipa,promena klime,izgovori tipa:"lopta okrugla,trava zelena pa smo zato izgubili".

U pravu si totalno,zar Petrovic,Tosic i Ninkovic treba da igraju startnu postavu.Slazem se da ovaj Markovic ne treba da igra sam u spicu.Mada ja mislim da on i nije jos za "A" selekciju.Za takvu formaciju sa jednim napadacem treba jedan izuzetan napadac.Markovic je jos mlad i neiskusan.

Slazem se i za Ljuboju.Po mom misljenju trenutno nas najbolji spic.Iskusan,brz,skocan i izuzetno fizicki jak.

U slucaju da cak i remiziramo sa Jermenijom i Kiprom,to ce FSS smatrati izuzetnim uspehom i eto Curcica selektora.

Ovo ce biti jos dva poraza od fudbalskih velikana Jermenije i Kipra.Pa ce onda izgovori da su mlada ekipa,promena klime,izgovori tipa:"lopta okrugla,trava zelena pa smo zato izgubili".

U pravu si totalno,zar Petrovic,Tosic i Ninkovic treba da igraju startnu postavu.Slazem se da ovaj Markovic ne treba da igra sam u spicu.Mada ja mislim da on i nije jos za "A" selekciju.Za takvu formaciju sa jednim napadacem treba jedan izuzetan napadac.Markovic je jos mlad i neiskusan.

Slazem se i za Ljuboju.Po mom misljenju trenutno nas najbolji spic.Iskusan,brz,skocan i izuzetno fizicki jak.

U slucaju da cak i remiziramo sa Jermenijom i Kiprom,to ce FSS smatrati izuzetnim uspehom i eto Curcica selektora.

I frazetina tipa "pokazali smo karakter".....
Mi uopste ne smemo da igramo sa 1 spicem,tako ne igraju selekcije s ovakvim igracima......tako niko ne igra,4-5-1 je specifican za nasa shvatanja a jos vise 4-3-2-1 u koji se pretvaramo kad damo gol......nama treba formacija 4-4-2 s 2 pokretljiva spica ili 4-3-3 s 2 krilna i 1 srednjim napadacem.......
Markovic jeste za A selekciju,ljuboja je trebao biti pozvan,dobro je sto je zvao sulejmanija i scepovica i otprilike u tih 5 igraca (+ Lane) trebamo traziti 4 za meceve.......nece markovic ni steci iskustvo ako bude do 23 igrao za mladu reprezentaciju ko sto je gro nasih igraca......eto sad mozemo reci da ni sulejmani nema reprezentativnog iskustva,ni tadic.....
Da bice to dobar znak,pomak na bolje......pa eto curcic svakog dana ponavlja kako ne ocekuje tecnu igru....niti je igra u prvom planu niti rezultat......u prvom planu je da on stekne jos simpatija u fss......

Cujem sada neki i bastu promovisu u krilo......to je taj rad ko god je kod nas iole brzi od ranga milijasa taj mora da ore na krilo kad je vec greskom tu........pa jos govore kako u udinezeu igra u formaciji 3-5-2 a u toj formaciji pojam krila uopste ne postoji vec wing beka......a da moze basta biti naravno krilo ono srpsko paralelno s aut linijom da ima kretnju,taman za ove formacije ali vreme sekularca je davno proslo,danas se mnogo vise cene "wingeri" (4-3-3) ili barem krila koja imaju iole kakvu konekciju s ostatkom tima (4-4-2)

Evo 3-5-2 taktike koju Urugvaj igra:
images

Meni se cini zanimljivom, i ne bi bilo lose da je probamo mozda u ovom sastavu:
Stojkovic
Ivanovic Bisevac (posto je povredjen onda Nastasic) Subotic
Basta Kolarov
Ignjovski - ispred Kuzmanovic - jos ispred Tadic ili Djuricic
Sulejmani/Markovic
Jovanovic/Scepovic

Колико сте ви оптерећени формацијама и фудбалом на папиру, то је нешто невероватно.

Мање Фифа менаџера и осталих фудбалских симулација. Мање времена за компјутером, више за телевизијом. :)

Колико сте ви оптерећени формацијама и фудбалом на папиру, то је нешто невероватно.

Мање Фифа менаџера и осталих фудбалских симулација. Мање времена за компјутером, више за телевизијом. :)
Vala bas..Ko da Cavi,Iniesta i Buskets igraju majstorski zbog formacije...

Lazar Markovic nije dobio nijednu loptu u noge kako treba, CITAVU UTAKMICU !!!

Totalno defanzivna formacija, nikakva igra

Ali sta mozete ocekivati od coveka koji je u svojoj karijeri vodio samo Javor. Eto takvi dobijaju priliku da vode reprezentaciju Srbije

Covek je sa Javorom igrao najsmrdljiviji fudbal u nasoj raspaloj ligi...
Nije ni cudo sto mu ovaj balvan Rajkovic igra celu tekmu, posto on tak'e voli najvise...:roll:

Truba. Jermeni tečnije igrali od nas, mi samo na momente ličili na fudbalere. Dali dva gola potpuno slučajno. Koji im je ***** sa ispucavanjem i vraćanjem lopte golmanu? I to tamo negde od Jovanovića?

Šta ono reče Stojanović? Da je prvobitna Ćurčićeva zamisao bila da oprezno uđe u utakmicu? Oprezno? U prijateljski meč? Protiv Jermenije? Podmlađene? Srpska škola fudbala.

Pobedili su 2:0,ali je igra bila ocajna.Druga ekipa Jermenije sa mladim reprezentativcima im odrzala cas fudbala.

Usralo ih kod oba gola,oba data iz odbitka.Ne mogu dva pasa da sastave.Jermeni konkretniji,borbeniji,tehnicki bolji.

Rekao sam da je Curciceva taktika krljanje igraca i palijanje lopte do besvesti.

Markovic nije nista pokazao.U skok i duel igri nula,odbijao se od Jermena kao od zida.Nista bolji ni Jovanovic,kao ni ostali "majstori".
Ako je Jermenija drzala cas fudbala,sta tek ocekivati protiv Francuske i Spanije?Verovatno dve lagane petarde.

Najgore je sto ce posle ove pobede Curcic verovatno biti novi selektor a onda tesko nama.

Za igru ove nase reprezentacije potrebna je malo dublja analiza, ova igra nije od juce vec nekoliko godina unazad

Isto ovako smo igrali i za vreme Antica, seticete se da su nam Austrijanci na sred Marakane drzali loptu, imali su posed 70% a mi 30%, isto kao i Francuzi sa igracem manje

Da sam neki djavo u fudbalskom savezu naredio bi da u mladjim kategorijama se igra samo formacija sa minimum 2 napadaca, i u klubovima i u reprezentaciji. Trener koji ne postuje to odma bi popio otkaz

Treneri su ugusili nasu decu raznim taktickim varijantama, zato i nemamo napadace a imamo gomilu zadnjih veznih i stopera, pustite decu neka igraju fudbal

Takodje, pomocnik selektora moze da bude samo covek koji radi u nekom srpskom klubu i to uspesno, recimo pomocnik selektora da bude Aleksandar Stanojevic u vreme dok je vodio Partizan

Da se ne bi desavalo da nam pomocnici budu bivsi treneri Javora kojima je najveci uspeh 0:0 protiv Partizana

Nasem fudbalu trebaju korenite promene, sa ovim ljudima na celu tesko

Upravo ova "pobeda" promovise Curcica u novog selektora.....

"Za mene je Ćurčić ozbiljan kandidat! Dobar trener, stručan, inteligentan, što je vrlo bitno. Ume da kaže i pokaže, podnese izveštaj. Mada, to ne mora ništa da znači na kraju, prilikom odluke Izvršnog odbora"-evo izjave potpredsednika FSS ........boldovano je objasnilo nas pogled na fudbal:dash:

E ali jermenija je ozbiljna selekcija nema sta......moramo biti oprezni.....mi smo uvek oprezni.......mi smo bili oprezni i protiv san marina.......i protiv farana......mi smo strahovali za pobedu protiv severne irske......mi smo igrali na 2:2 s azerbejdzanom........mi smo gubili od kazahstana.......
Ovo danas je verovatno bila kosanova formacija 4-6-0 sa skrivenim spicem.........***** ti ziherasluk,nacionalna bolest......ma protiv gambije da igramo branicemo se.......ovde je petarda morala puci.......ali za petardu je potrebno malko vise od toga zvati se trener......****** ih taktika s 1 spicem.......i minimum 2 zadnja vezna.......da izbijaju loptu u
vazduh.......***** ti reprezentaciju kojoj su sanse sutevi iz daljine.....pa nije ovo kosarka covece.......

Nasa trenerska skola je igranje ne na gol manje,nego na gol uopste.......nasa igracka skola je pod direktivom trenerske,mladje kategorije naravno igraju bozicnu jelkicu uvek i svuda.........pa je bilo i nekih insinuacija kako je sulejmani nesposoban da igra spica,i kako je dokaz za to mlada reprezentacija u vreme krcmarevica,pa naravno da je nesposoban da igra sam.......za ovu taktiku,postavku,formaciju kako god hocete moze da pokrpi posao jedino igrac sa velikom fizickom spremom,sa brzinom,sa snagom,da razgrne protivncike bekove......kako je takvih igraca danas jako malo (like a ibrahimovic) vrlo jasno da ne mozemo nista da uradimo.......i naravno kad se stavi markovic sam odsecen da ceka da ga tosic zvekne u vuglu,naravno da ga nece biti nigde......

Predlazem novu anketu: najbolj srpski fudbalski strucnjak
kandidati:
IVan Curkovic
Bata Djoric
Pizon
Zivadinovic
Sestkovic
(AL)Kosanovic
Stevanovic
Curcic
Jesic

Joj zaboravicu neko veliko ime.......