El Principe
Obećava
- Poruka
- 73
markovic
tosic.......................................ninkovic.........................................jankovic
petrovic.......................................kuzmanovic
kolarov.....................rajkovic...........................ivanovic...................basta
stojkovic
Najavljeni sastav.......opet jebena 4-5-1 formacija u kojoj ce se markovic verovatno utopiti.......ipak igramo protiv velikih fudbalskih sila i potpuno je prirodna igra s 2 zadnja vezna.......jos ako damo gol eto Ignjovskog ili Kacara umesto ninkovica premda je i igranje s markovicem veliki rizik
Nema niceg nenormalnog u tome sto je Petrovic rezervista blekburna ispred prvotimca verdera,ili sto je ninkovic koji ne pamti poslednji start (sem u repki naravno) ispred najperespektivnijeg igraca eradivisie,ili sto je Tosic koji nije igrao od oktobra ispred tadica..........a i kuzmanovic je naravno odgovarajuci igrac za ovakve nezgodne selekcije,sulejmani je nekako prebrz i prepokretljiv,a i ta njegova kreacija to ne moze doneti dobra
Ovo ce biti jos dva poraza od fudbalskih velikana Jermenije i Kipra.Pa ce onda izgovori da su mlada ekipa,promena klime,izgovori tipa:"lopta okrugla,trava zelena pa smo zato izgubili".
U pravu si totalno,zar Petrovic,Tosic i Ninkovic treba da igraju startnu postavu.Slazem se da ovaj Markovic ne treba da igra sam u spicu.Mada ja mislim da on i nije jos za "A" selekciju.Za takvu formaciju sa jednim napadacem treba jedan izuzetan napadac.Markovic je jos mlad i neiskusan.
Slazem se i za Ljuboju.Po mom misljenju trenutno nas najbolji spic.Iskusan,brz,skocan i izuzetno fizicki jak.
U slucaju da cak i remiziramo sa Jermenijom i Kiprom,to ce FSS smatrati izuzetnim uspehom i eto Curcica selektora.