Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Golmani:
Vladimir Stojkovic
Zeljko Brkic
Damir Kahriman

Odbrana:
Dusan Basta
Milan Bisevac
Branislav Ivanovic
Neven Subotic
Matija Nastasic
Aleksandar Kolarov
Vladimir Volkov

Sredina:
Gojko Kacar
Aleksandar Ignjovski
Zdravko Kuzmanovic
Nemanja Matic
Filip Djuricic

Krila:
Bosko Jankovic
Dusan Tadic
Zoran Tosic
Darko Lazovic

Napad:
Miralem Sulejmani
Lazar Markovic
Milan Jovanovic
Stefan Scepovic

selektor:ljubisa tumbakovic
sistemi: 4-1-3-2 ; 4-3-3 ; 3-4-3

i setamo se kroz kvalifikacionu grupu

A Miroslav Radovic? Lik redovno reseta mreze u Legiji i u Evropi... On umesto Stefana Scepovica..Takodje Jankovic se bolje snalazi na ofanzivnom veznom nego na krilu

dodao bi medojevica a umesto Laneta Mrdju :D
sa ostalo se slazem :ok:

Trenutno je Lane ispred jer je Mrdja povredjen,inace o Mrdji imam visoko misljenje,ali mora da se vrati posle 2 povrede......ako uspe (a Jankovic je dokazao da je moguce) bice tu.....

A sto se tice Medojevica on jos nije debitovao za Volfsburg,a stavio sam 23 igraca (toliko je u takmicarskim utakmicama) :mrgreen:

A Miroslav Radovic? Lik redovno reseta mreze u Legiji i u Evropi... On umesto Stefana Scepovica..Takodje Jankovic se bolje snalazi na ofanzivnom veznom nego na krilu

Pazi sto se tice Jankovica,on je uz Lazovica i Sulejmanija (pa i Markovica) najpolivalentniji nas igrac,moze da igra 5 pozicija u timu,tako da ovo ne shvataj kao striktnu podelu......scepovic je u odlicnoj formi daje golove redovno,radovic je krilo,treba u timu imati barem 4 spica,iako se radovica ni posto ne odricem

p.s.

igraci koji kruze oko reprezentacije (neki vise,neki manje)
Bojan Saranov
Branimir Aleksic
Branko Grahovac
Pavle Ninkov
Nenad Tomovic
Slobodan Rajkovic
Nemanja Pejcinovic
Marko Lomic
Ivan Obradovic
Slobodan Medojevic
Radosav Petrovic
Ljubomir Fejsa
Milos Ninkovic
Luka Milivojevic
Adem Ljajic
Miroslav Radovic
Nemanja Tomic
Milos Krasic
Marko Pantelic kad se oporavi
Nikola Zigic
Dragan Mrdja kad se oporavi
Danijel Ljuboja
Dejan Lekic

mozda jos neko ime.......

Dodao sam u onom spisku i pozicije koje mogu da pokrivaju igraci eto da se ne shvati striktno da moraju igrati sredinu ili krilo ;)

Poslednja izmena:
Odlicna forma nasih reprezentativaca.Golovi Djuricica,Lekica i Baste.

Pricao sam vec davno da bi Ljuboju trebalo zvati u reprezentaciju.Jeste da ima 34 godine ali je po meni bolji od Lekica i Jovanovica.Standardan je i redovno daje golove.Kakav je samo gol dao Slasku iz slobodnjaka,majstor ostaje majstor.:super:

Poslednja izmena:
Ipak ima nesto malo pametno u ovom Curcicu (ili ovo sve radi samo da bi postao selektor), cudi me da je pozvao Scepovica (Stefana, Marko je povredjen), a imao je tu jos Damjanovica (onog iz Borca sto ne znam kako je dobijao pozive :mrgreen:) i te njemu slicne :mrgreen:

Samo koliko sam ja shvatio utakmice se igraju u 2 dana, sto znaci da cemo igrati sa 2 razlicite ekipe, kako onda koj djavo u selekciji imamo samo Boska Jankovica koji nije klasicno desno krilo i nikog vise.. A Tomic, Radovic, Darko Lazovic?? Vazno da imamo 3 leva beka, naravno Karleusu, a ne Volkova...
Da nece Lazar Markovic ili Lane Jovanovic da nam igraju krila? Ne bi me cudilo..

Ipak ima nesto malo pametno u ovom Curcicu (ili ovo sve radi samo da bi postao selektor), cudi me da je pozvao Scepovica (Stefana, Marko je povredjen), a imao je tu jos Damjanovica (onog iz Borca sto ne znam kako je dobijao pozive :mrgreen:) i te njemu slicne :mrgreen:

Samo koliko sam ja shvatio utakmice se igraju u 2 dana, sto znaci da cemo igrati sa 2 razlicite ekipe, kako onda koj djavo u selekciji imamo samo Boska Jankovica koji nije klasicno desno krilo i nikog vise.. A Tomic, Radovic, Darko Lazovic?? Vazno da imamo 3 leva beka, naravno Karleusu, a ne Volkova...
Da nece Lazar Markovic ili Lane Jovanovic da nam igraju krila? Ne bi me cudilo..

Sulejmani će igrati najvjerovatnije desno krilo, a i Tošić može da igra na toj poziciji... inače u svemu se slažem sa tobom, trebao je zvati i Lazovića ili Radovića da igraju desno krilo, a Sulejmani da igra polušpica, ali šta ćemo sad...

Ljuboja bi se uklopio u onu moju taktiku 4-4-2 sa 2 polušpica... i ja mislim da je Stefan Šćepović bolji od Lekića, ali gledao sam ga samo u mladoj reprezentaciji, a Lekića znam vrlo dobro, pa možda zato... :)

uklopio bi se on i u 4-3-3 posto moze da igra spica,samo treba da ga neko stavi,a sada je bila prilika,no to je u nasoj repki tako godinama jednom kad ispadnes vrlo tesko ili nemoguce se vracas,mada isto pojedinci koji puste korenje u repki imaju neke nerezonske kredite i pruzaju ocajne partije ali su i dalje prisutni u repki do penzije....u prevodu kako se pokazes na prvih 10ak meceva i onda mozes sakupiti jos 70 a da i ne odigras nista posebno...ne znam meni je pre Scepovic barem nece biti bunarenja,a s Lekom (koji iako moze i nogom) je zagarantovano gadjanje u vuglu.......

markovic

tosic.......................................ninkovic.........................................jankovic

petrovic.......................................kuzmanovic

kolarov.....................rajkovic...........................ivanovic...................basta

stojkovic​

Najavljeni sastav.......opet jebena 4-5-1 formacija u kojoj ce se markovic verovatno utopiti.......ipak igramo protiv velikih fudbalskih sila i potpuno je prirodna igra s 2 zadnja vezna.......jos ako damo gol eto Ignjovskog ili Kacara umesto ninkovica premda je i igranje s markovicem veliki rizik

Nema niceg nenormalnog u tome sto je Petrovic rezervista blekburna ispred prvotimca verdera,ili sto je ninkovic koji ne pamti poslednji start (sem u repki naravno) ispred najperespektivnijeg igraca eradivisie,ili sto je Tosic koji nije igrao od oktobra ispred tadica..........a i kuzmanovic je naravno odgovarajuci igrac za ovakve nezgodne selekcije,sulejmani je nekako prebrz i prepokretljiv,a i ta njegova kreacija to ne moze doneti dobra

Poslednja izmena:
markovic

tosic.......................................ninkovic.........................................jankovic

petrovic.......................................kuzmanovic

kolarov.....................rajkovic...........................ivanovic...................basta

stojkovic​

Najavljeni sastav.......opet jebena 4-5-1 formacija u kojoj ce se markovic verovatno utopiti.......ipak igramo protiv velikih fudbalskih sila i potpuno je prirodna igra s 2 zadnja vezna.......jos ako damo gol eto Ignjovskog ili Kacara umesto ninkovica premda je i igranje s markovicem veliki rizik

Nema niceg nenormalnog u tome sto je Petrovic rezervista blekburna ispred prvotimca verdera,ili sto je ninkovic koji ne pamti poslednji start (sem u repki naravno) ispred najperespektivnijeg igraca eradivisie,ili sto je Tosic koji nije igrao od oktobra ispred sulejmanija..........
Ne kontam zasto Raca igra...Mada ovo je prijateljska,neka proba sve varijante..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back