Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako smo isti narod sto vam smeta sto ce da igra za nas??? pa to mi onda nije jasno.
a ako vec pitas nabrojacu 3 koje znam jer sam sa primorja.
nikic odbojkas znam i razlog zbog koje igra za srbiju
prleinovic rodjen u kotor iz jadrana presao da igra za srbiju
mandic rodjen u kotor iz primorca presao da igra za srbiju

Prlainovic igra za Srbiju jer ga boli **** za CG. Verovatno ne bi igrao za CG ni da nije reprezentativac Srbije. Niko njega nije ukrao, to je njegovo opredeljenje koje pri tome nema veze sa sportom.

ako smo isti narod sto vam smeta sto ce da igra za nas??? pa to mi onda nije jasno.
a ako vec pitas nabrojacu 3 koje znam jer sam sa primorja.
nikic odbojkas znam i razlog zbog koje igra za srbiju
prleinovic rodjen u kotor iz jadrana presao da igra za srbiju
mandic rodjen u kotor iz primorca presao da igra za srbiju

proradilo junacko srce u srpskim grudima :super: svaka im cast :klap:

Ljudi sto dozvoljavate da vas napali crnogorac.......kako god bude bilo mi odavde ni oni otuda (mislim na obicne ljude) necemo nista promeniti.......sad je sve na Volkovu a pre bi reko na nasem savezu......
Ako ga ispustimo onda su ovi iz saveza mega- kreteni retardirani.....posle Lazovica i Lukovica treci igrac koga gubimo za godinu dana zahvaljujuci struci

p.s.
1.Brkic
2.Basta
3.Volkov
4.Kacar
5.Vidic/Bisevac
6.Ivanovic C
7.Tosic
8.Ljajic
9.Danko Lazovic
10.Sulejmani
11.Kolarov
12.Saranov
13.Branimir Aleksic
14.Filip Djuricic
15.Darko Lazovic
16.Fejsa
17.Krasic
18.Ninkovic
19.Lazar Markovic
20.Subotic
21.Tadic
22.Kuzmanovic
23.Rajkovic
trener: Dragan Stojkovic Piksi

U ovom sastavu i bez mesanja saveza u rad selektora mi igramo 1/4 finale u Brazilu

Ima gresaka
Ne bi se slozio da je 1/8 finala 1998. bila brodolom pogotov ako se uzme u obzir da smo ispali od holandije da smo imali sansu da prodjemo,da nismo bili toliko inferiorni i da smo u grupi imali 7 bodova ok igrali sa SAD i Iranom ali imali 7 bodova
2000. godine posle drame sa Slovenijom samo 1/4 finale je uspeh,ispali smo od holandije tacnije doziveli brodolom ali sta je tu je,nas covek je bio zlatna kopacka prvenstva ako je za utehu
Da podsetim u kvalifikacijama za sp 2002 nismo igrali s azerbejdzanom vec su nam u konkurenciji bili Rusi i Slovenci za prolaz,tad je bila ona cuvena tekma bata Djore gde u 60 minutu juri rezultat tako sto vadi 2 spica a ubacuje 2 srednjaka-struka nema sta
2004 je bio Dejo i drugari kad je lik izgubio 10 tekmi ja ne znam kako smo tad preziveli.........tad je bio azerbejdzan
2008 smo imali i bisere poput Jermenije i Finske a ovu drugu imali smo i 2004
2010 ne bi se slozio da je dozivljen brodolom

Ljudi sto dozvoljavate da vas napali crnogorac.......kako god bude bilo mi odavde ni oni otuda (mislim na obicne ljude) necemo nista promeniti.......sad je sve na Volkovu a pre bi reko na nasem savezu......
Ako ga ispustimo onda su ovi iz saveza mega- kreteni retardirani.....posle Lazovica i Lukovica treci igrac koga gubimo za godinu dana zahvaljujuci struci

p.s.
1.Brkic
2.Basta
3.Volkov
4.Kacar
5.Vidic/Bisevac
6.Ivanovic C
7.Tosic
8.Ljajic
9.Danko Lazovic
10.Sulejmani
11.Kolarov
12.Saranov
13.Branimir Aleksic
14.Filip Djuricic
15.Darko Lazovic
16.Fejsa
17.Krasic
18.Ninkovic
19.Lazar Markovic
20.Subotic
21.Tadic
22.Kuzmanovic
23.Rajkovic
trener: Dragan Stojkovic Piksi

U ovom sastavu i bez mesanja saveza u rad selektora mi igramo 1/4 finale u Brazilu
Gledacemo mi majstorije Pantele,Jorgacevica i Zigica i u sledecim kvalifikacijama,zivi bili,pa videli...

Ima gresaka
Ne bi se slozio da je 1/8 finala 1998. bila brodolom pogotov ako se uzme u obzir da smo ispali od holandije da smo imali sansu da prodjemo,da nismo bili toliko inferiorni i da smo u grupi imali 7 bodova ok igrali sa SAD i Iranom ali imali 7 bodova
2000. godine posle drame sa Slovenijom samo 1/4 finale je uspeh,ispali smo od holandije tacnije doziveli brodolom ali sta je tu je,nas covek je bio zlatna kopacka prvenstva ako je za utehu
Da podsetim u kvalifikacijama za sp 2002 nismo igrali s azerbejdzanom vec su nam u konkurenciji bili Rusi i Slovenci za prolaz,tad je bila ona cuvena tekma bata Djore gde u 60 minutu juri rezultat tako sto vadi 2 spica a ubacuje 2 srednjaka-struka nema sta
2004 je bio Dejo i drugari kad je lik izgubio 10 tekmi ja ne znam kako smo tad preziveli.........tad je bio azerbejdzan
2008 smo imali i bisere poput Jermenije i Finske a ovu drugu imali smo i 2004
2010 ne bi se slozio da je dozivljen brodolom

'98 nije bila borodolom, ali jeste bila razocarenje jer smo po imenima sigurno bili u evropskom vrhu, i trebali smo bar cetvrtfinale da igramo. 2010. takodje nije brodolom, jer i pored svega smo pobedili prvi put u istoriji neku top 5 reprezentaciju, i nismo imali srece protiv Kengura.

Najveci brodolomi po meni su:

1. SP 2006
2. ove sad kvalifikacije
3. kvalifikacije za EURO 2004.
4. kvalifikacije za EURO 2008.

'98 nije bila borodolom, ali jeste bila razocarenje jer smo po imenima sigurno bili u evropskom vrhu, i trebali smo bar cetvrtfinale da igramo. 2010. takodje nije brodolom, jer i pored svega smo pobedili prvi put u istoriji neku top 5 reprezentaciju, i nismo imali srece protiv Kengura.

Najveci brodolomi po meni su:

1. SP 2006
2. ove sad kvalifikacije
3. kvalifikacije za EURO 2004.
4. kvalifikacije za EURO 2008.

Pazi brate kako se uzme 98 jesmo bili u vrhu ali nismo bili jaci od nasih protivnika u 1/8 finala.......mogli smo da se nadjemo u 1/4 finalu da smo igrali s nekim drugim.......tad smo bili slabiji od francuza,brazilaca,holandjana iako smo sa svima mogli da igramo........

2010. smo imali tim za 1/8 finala pa i za 1/4 finale
ali ne mora da znaci da rezultat koji postignes bude maximum,primer za to je argentina koja ne moze u polufinale SP jos od 1990 godine iako imaju imena i u jednom ciklusu prvenstva se stalno prica o njima kao favoritima a onda dodje sampionat i oni ne pokazu........

ove kvalifikacije realno jesu brodolom posto smo bili u banan grupi nije se znalo ko je slabiji......kad smo izvukli grupu a to je bio milslim februar 2010 a mi poneti euforijom ja sam mislio da mi zabare ostavljamo iza sebe bez problema

Samo bi dodao jos i kvalifikacije za SP 2002 jer smo bili u grupi bez "velikog" tima a zavrsili smo kao treci........

p.s. nazalost verovatno cemo gledati Zigu i dalje iako on nema minute ni u drugoj engleskoj ligi
i ne samo njega tu je i pantelija (ako ga ne nagovori kum) tu je i milijas raca petrovic da ne govorimo nezaobilazni golman jorgacevic itd itb

е сада кога паметног ставити за тренера

Kako bi bilo da odriješimo kesu pa uzmemo stranca... Plasman na neko takmičenje donosi, mnogo više novca a i promociju zemlje. Mora se uložiti ne samo u zgradu FSS i da ubodeš u 3 grada reflektore nego i u struku. Neko ko će biti autoritet igračima a ko zna znanje i ima rezultata iza sebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back