Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U prvi mah sam pomislio da Lazovic i Lukovic zaista izgubili svest o pripadnosti.......medjutim,kako vreme odmice sve vise razumem njihove odluke (pogotovo prvog).........bojim se da slicno ne urade i Sulejmani i Tadic a ako ovako nastavimo i veliki broj mladjih......i nikad mi nije bilo jasno sto Lazovic nije igrao za reprezentaciju kad je imao solidan ucinak 11 iz 43........

http://www.zurnal.rs...kipu/index.html Ala mu Đura spusti:mrgreen: svaka cast.

Nego i mene plasi da se ne plasiramo na EP a ta pizdravi ostane na klupi. :think: Jos ako budemo izduvali za koji bod sigurbo ce ova bagra iz FSS reci: Pa pizon je kasno doveden nije dobio pravu sansu, glavni krivac za neodlazak na EP je Antić i bla bla. Ovako ako vec ne idemo na EP voleo bi da ga izduvamo ali bas da ga izduvamo, da izgubimo i od Sev.Irske,Italije i SLovenije i zavrsimo kao 4.u grupi. Mozda bi to skinulo Zonpija.

ps. Jedva cekam Pizdrin odgovor na ovaj Djuricev tekst:mrgreen:

http://www.zurnal.rs...kipu/index.html Ala mu Đura spusti:mrgreen: svaka cast.

Nego i mene plasi da se ne plasiramo na EP a ta pizdravi ostane na klupi. :think: Jos ako budemo izduvali za koji bod sigurbo ce ova bagra iz FSS reci: Pa pizon je kasno doveden nije dobio pravu sansu, glavni krivac za neodlazak na EP je Antić i bla bla. Ovako ako vec ne idemo na EP voleo bi da ga izduvamo ali bas da ga izduvamo, da izgubimo i od Sev.Irske,Italije i SLovenije i zavrsimo kao 4.u grupi. Mozda bi to skinulo Zonpija.

ps. Jedva cekam Pizdrin odgovor na ovaj Djuricev tekst:mrgreen:

Ovog coveka nimalo ne gotivim ali ovaj tekst mi se neobicno dopada......jedina zamerka je pominjanje Babovica i Tomica (nemaju kvalitet ni za B selekciju) a izostavljanje Volkova i Lazovica........ovo za Stojketa i Kaludjera je ok.......
Videcemo mozda ce ZonPi ko svaka prosecna pi*** precutati.........mada previse bi bilo.........

Al za ove igrace sumnjivog kvaliteta made in borac cacak i ofk beograd svaka mu cast........spustio mi je samo tako.......lepo kaze covek u godinama a treba da se prodaju........reprezentacija mu dodje kao promocija.......reklama........trebao je sulju i tadica da pomene.......

Ne znam sta on hoce; jedini igraci koji bi iz Partizana mogli biti pozvani u reprezentaciju su Volkov i Stojkovic (mozda i Petrovic ali on je na izlaznim vratima). Mada sam i od Stojkovica poceo da zazirem otkad je uhvatio onu povratnu loptu Kamare. Ilic i Vukic su matori, Babovic nesmotren a od Tomica imamo bolja resenja cak i na klupi. Sve ostalo (sto valja) su stranci. Uzimanje Jankovica u usta da bi se progurao koji igrac Partizana je tako nisko i odurno da nemam reci. Pa nije on decko kriv sto nije igrao 2 godine. Kad ce ga isprobati nego sad, na prijateljskoj? Kaludjerovicevi "golovi u Evropi", hah . . . Covece, dao je gol Ventspilsu iz Letonije a ne Atletiku iz Madrida! Kad/ako Zvezda prodje kvalifikacije, videcemo sta ce uraditi protiv pravih evropskih timova. Ma nek' da koji Renu i to ce biti dovoljan dokaz da je igrac reprezentativnog kalibra.

Ono najbolje sto u ovom trenutku Srbija ima:
golmani:jorgacevic,brkic,saranov,kahriman,stojkovic
desni bekovi:ivanovic,tomovic,ninkov,rukavina
levi bekovi:kolarov,volkov,lomic,obradovic
stoperi:vidic,subotic,bisevac,rajkovic,vilotic
zadnji vezni: petrovic,fejsa,kacar,medojevic,ignjovski
centralni vezni:stankovic,kuzmanovic,ninkovic,milijas,dimitrijevic,matic
ofanzivni vezni:ljajic,sulejmani,jankovic,djuricic
krila:krasic,tosic,tadic,lazovic,kasai
napadaci: pantelic,zigic,jovanovic,kaludjerovic,despotovic,ubiparip,s.scepovic,mrdja,kojic

Ne. Gledajuci utakmicu Vojvodina - Arad, stekao sam utisak da on ne zna na kojoj poziciji igra (ili to ne zna njegov trener) a preuzimanje kapitenske inicijative izjednacava sa "trci-u-sesnaesterac-i-probaj-da-das-gol-glavom-iako-to-nije-tvoj-posao" (pritom naglasavam da nije bio korner niti slobodnjak u pitanju). U toj ekipi vise nema igraca koji zasluzuju poziv ali bismo trebali da obratimo paznju na Miroslava Stevanovica. Dao drugi gol, asistirao kod prvog i generalno, pored Oumarua, bio jedina "svetla tacka" na terenu. On je vec igrao za mladje kategorije BiH, sto znaci da nemamo puno vremena da ga privolimo na nasu stranu.

Poslednja izmena:
Pa nije repka rehabilitacioni centar, pa da Pizdra razigrava igrace koji su bili povredjeni 2 godine.
Za repku treba da igraju najbolji i najspremniji.
Taj Jankovic treba da se ustali u klubu, da pruza dobre partije i da time zasluzi poziv u repku.

Za zvanicne, kvalifikacione utakmice da. Ali, za prijateljsku se (neki) igraci pozivaju da bi se videlo da li i sta mogu da pruze reprezentaciji. Msm, ako nije problem da se zovu zvezde srpskog fudbala Damjanovic i Trifunovic, zasto bi bio problem pozvati nekog od koga smo imali koristi u proslosti i koji ce nam sigurno ponovo trebati? A ako kazes da se prosla forma i "stara slava" ne racunaju, zasto onda zovemo Jovanovica? Uveren sam da on moze da se vrati u staru formu, samo mu treba podrske. Kao sto sam vec jednom rekao, Jankovic nam je jedina postena alternativa Ljajicu na poziciji ofanzivnog veznog.

Poslednja izmena:
Msm, ako nije problem da se zovu zvezde srpskog fudbala Damjanovic i Trifunovic, zasto bi bio problem pozvati nekog od koga smo imali koristi u proslosti i koji ce nam sigurno ponovo trebati? A ako kazes da se prosla forma i "stara slava" ne racunaju, zasto onda zovemo Jovanovica?

Problem je i jedno i drugo, zato i kazem.
Porediti Jovanovica i Jankovica i to sta su obojica doprineli reprezentaciji je smesno.
Na stranu to sto Jankovic dve godine nije sutnuo loptu, za razliku od Laneta.

Šnajder je u pravu... samo je sve upropastio kad je spomenuo Mustafu, Milijinog malog i donekle Tomića (od njega možda i bude nešto)...

Mustafa Stojković je kikser golman, ne zna da izlazi na lopte... smotan je k'o sajla... jedino što dobro brani penale, a nekad kad se razbrani, skida i zicere... s tim da po običaju najgore brani u važnim utakmicama...

Milijin mali je dobar igrač za naše lige... i da je igrao prije 30 godina, možda je mogao da dogura do prvotimca neke prvoligaške ekipe (osim velike četvorke), a pošto igra sada dobar je protiv Čuke i Borče...

Mali Tomić mi je igrač tipa Ognjen Koroman... samo jedna noga, jedna strana i "nazor", mada ima dobrih poteza, šut mu je solidan i kad bi imao dobrog trenera, možda bi se od njega moglo nešto napraviti...

Ne mogu da vjerujem da šnajder nije spomenuo Volkova koji je i u Šerifu a i u posljednjim evropskim utakmicama u Partizanu pokazao da ima reprezentativni potencijal i je mu prognoziram prelazak u neki jači klub na zapadu na kraju ove sezone...

Problem je i jedno i drugo, zato i kazem.
Porediti Jovanovica i Jankovica i to sta su obojica doprineli reprezentaciji je smesno.
Na stranu to sto Jankovic dve godine nije sutnuo loptu, za razliku od Laneta.

Pa cekaj sad, ako smo mogli zvati Jovanovica kad nije bio u milosti Hodzsona odnosno Dalglisa i kad nije igrao, zasto bi bilo drugacije sa Jankovicem, kojeg se Djenova pokusala otarasiti jos dok je bio pod povredom? Tih ma nema ni dve vec godinu i po dana ne predstavljaju neprekinuti niz vec je postojao period kad je Jankovic igrao, izmedju te dve povrede. Nije se on sad vratio na teren vec se od povrede oporavio jos u januaru. Dakle, od tad trenira sa svojim timom ali retko igra, bas kao Jovanovic. Doprinos nije isti ali ne mozes reci ni da Jankovic nista nije uradio za reprezentaciju.

Bosko Jankovic je bio medju najzapazenijima u kvalifikacijama za euro i donekle za sp.......povreda ga je omela.......svakako da ga nije lose imati u vidu,ali sta je koj djavo radio nas selektor na turneji,tada je mogao da ga proba.........msm ok je i sada da ga proba.......ali sulejmani,tadic,volkov,kaludjerovic imaju prednost.....i darko lazovic.........
Lane Jovanovic.....ja i dalje mislim da je u ovom trenutku Lane najsposobniji nas centarfor.......ako ne racunamo Danka.........problem kod njega je sto u zelji da sto bolje odigra napravi potez vise,igra s krila presla mu je u naviku pa je tako protiv Estonije imao zicer koji mu je skinut.........u svakom slucaju Lane i Bosko i s jednom nogom vise zasluzuju poziv od Damjanovica,Trivunovica,Petronijevica i Co.......
Ne znam da li je imao u glavi mogucnost ovaj jebeni selektor da proba Subotica kao zadnjeg veznog,kad je objavio spisak pozvao je 4 stopera........a onda kaze da je Vilotica zvao jer se Subotic povredio......o povredi se saznalo posle spiska,ne?!
Dalje,pozivanje RAce Petrovica je ok s obzirom da je na turneji i na mecu s Estonijom bio dobar,ali Milijas .......nije mi jasno cemu vise njegovo prisustvo kad nam ni penale ne dosudjuju kao pre:per:
Nas problem je sto nam igraju Stankovic i Milijas kao srednjaci i oba vise preferiraju da budu zadnji vezni,zapravo ovaj drugi je kao izgubljen na terenu.......zatim ako se Petrovic i Kacar dodaju kao zamene ostaje jedino jos Kuzmanovic i Ninkovic kao srednjaci koji mogu ofanzivnije da deluju......i to je dovoljno.......kad bi Subotica probali na zadnjem veznom to bi bilo ok,visok je snazan a ne verujem da Miljas poseduje vise tehnike od njega.......Ljajic ili ko god da igra ofanzivnog veznog jednostavno nema s kim da odigra posto se Deki i Milijas povuku u sebe........mislim da bi realno Deki Stankovic trebalo da bude zamena ili da igra zadnjeg veznog u jednom poluvremenu ili kraci period meca.......Kuzmanovic i Ninkovic kad bi dobijali vise sansi da igraju centralnog veznog to bi bilo dobro jer bi u tom slucaju Ljajic dobio mnogo vise lopti i prostora.........i krila.......oslanjamo se na njihovo "riljanje'' po boku.......krasic i tosic provaljena fora.......i slabo ulaze u sredinu.....i nema timskog rada vec ako oni prodju prosli su ako ne ***........opet posledica uspavanog veznog reda........Subotic bi mogao da bude "libero"........u tom slucaju Ivanovic i Kolarov treba da kidaju po boku........u fazi napada da oni budu krila.......a krila da ulaze i u sredinu.........

p.s. ne znam da li ova Djurina izjava moze da dovede do sloma Pizona zavisi koliki lobi ima kod Toleta.......ako otera ovu kreaturu svaka mu dala:worth:

Šnajder je u pravu... samo je sve upropastio kad je spomenuo Mustafu, Milijinog malog i donekle Tomića (od njega možda i bude nešto)...

Mustafa Stojković je kikser golman, ne zna da izlazi na lopte... smotan je k'o sajla... jedino što dobro brani penale, a nekad kad se razbrani, skida i zicere... s tim da po običaju najgore brani u važnim utakmicama...

Milijin mali je dobar igrač za naše lige... i da je igrao prije 30 godina, možda je mogao da dogura do prvotimca neke prvoligaške ekipe (osim velike četvorke), a pošto igra sada dobar je protiv Čuke i Borče...

Mali Tomić mi je igrač tipa Ognjen Koroman... samo jedna noga, jedna strana i "nazor", mada ima dobrih poteza, šut mu je solidan i kad bi imao dobrog trenera, možda bi se od njega moglo nešto napraviti...

Ne mogu da vjerujem da šnajder nije spomenuo Volkova koji je i u Šerifu a i u posljednjim evropskim utakmicama u Partizanu pokazao da ima reprezentativni potencijal i je mu prognoziram prelazak u neki jači klub na zapadu na kraju ove sezone...

Ne pazi Stojke bi bio 2,3 golman eventualno da se kolje s Brkom........
Sto se Babovica tice takvi igraci mogu da igraju ulicne turnire u malom fudbalu.......kad se pojavio Babovic,prvi put sam ga gledao u mladoj repki nosio je desetku tada mi se cinilo da je dobar i da konacno dobijamo pravog kreatora.......u partizanu ga nisam casno ni pogledao on je otisao u ofk pa onda u inostranstvo.....dok se nije vratio cenio sam da i dalje moze da bude sta od njega........medjutim kad se vratio vidim da on ustvari ne poseduje to sto sam ja mislio da poseduje..........
Tomic je ko i svako krilo u nasem narodu.......brz,ima tehniku ali se ekipa previse osloni na njega pa on onda likuje dodje do pada forme i onda srlja od 50 pokusaja 48 puta ga odma zaustave........lepo si rekao kao Koroman "dr orac"

hmm nesto razmiljam da je ova Djurina izjava mozda i prvi korak ka teranju Pizdravog. Nije to Djura izjavio tek tako bezveze ,ko zna mozda mu je to naređenje od Toleta;). Tole je svestan da sto su slabiji rezultati reprezentacije to je veca sansa da on ne ostane predsednik FSS do smrti. Nekako sam uvek imao nadu da je Pizdra samo kratkotrajno rešenje tek tako da se izguraju ove kvvalifikacije pa ako se ode na EP ode a ako se ne ode nikom nista ionako EP nije finansijski jako takmičenje kao World cup. A od World cupa se nesto moze i zaraditi i staviti u džep.:mrgreen: Uostalom i sam Tole je izjavio kako neodlazak na EP ne bi bila katastrofa. A neodlazak na WC u Brazilu bi znacilo bas jaku katastrofu a sa Pizonom Brazil necemo videti sigurno.

da sve bude jasnije Rajevac je popio otkaz danas. A njega je Tole hteo na mestu selektora ali Rajevac nije hteo da zajebe Antića(koji je jos bio selektor u to vreme) pa otiso u Katar.

Pa cekaj sad, ako smo mogli zvati Jovanovica kad nije bio u milosti Hodzsona odnosno Dalglisa i kad nije igrao, zasto bi bilo drugacije sa Jankovicem, kojeg se Djenova pokusala otarasiti jos dok je bio pod povredom? Tih ma nema ni dve vec godinu i po dana ne predstavljaju neprekinuti niz vec je postojao period kad je Jankovic igrao, izmedju te dve povrede. Nije se on sad vratio na teren vec se od povrede oporavio jos u januaru. Dakle, od tad trenira sa svojim timom ali retko igra, bas kao Jovanovic. Doprinos nije isti ali ne mozes reci ni da Jankovic nista nije uradio za reprezentaciju.

Bosko Jankovic u zadnje dve sezone nije spojio dve cele utakmice u Djenovi.
Izvoli, pa uporedi njega i Laneta (http://www.transfermarkt.co.uk/en/bosko-jankovic/leistungsdaten/spieler_19708.html i http://www.transfermarkt.co.uk/en/milan-jovanovic/leistungsdaten/spieler_14933.html).
Opet kazem, porediti Jankovica i Jovanovica i njihov uticaj u repki, stvarno je smesno.
Dok za Laneta i moze da se progleda kroz prste (mada sam izricito protiv toga da igraci bez takmicarskih utakmica nastupaju za repku) i da se na osnovu stare slave pozove u repku, za ovog manekena mi to apsolutno nije jasno.
Postoji dosta igraca (admiral ih je vec naveo) koji su u zavidnoj formi i koji zasluzuju poziv selektora pre Jankovica.

hmm nesto razmiljam da je ova Djurina izjava mozda i prvi korak ka teranju Pizdravog. Nije to Djura izjavio tek tako bezveze ,ko zna mozda mu je to naređenje od Toleta;). Tole je svestan da sto su slabiji rezultati reprezentacije to je veca sansa da on ne ostane predsednik FSS do smrti. Nekako sam uvek imao nadu da je Pizdra samo kratkotrajno rešenje tek tako da se izguraju ove kvvalifikacije pa ako se ode na EP ode a ako se ne ode nikom nista ionako EP nije finansijski jako takmičenje kao World cup. A od World cupa se nesto moze i zaraditi i staviti u džep.:mrgreen: Uostalom i sam Tole je izjavio kako neodlazak na EP ne bi bila katastrofa. A neodlazak na WC u Brazilu bi znacilo bas jaku katastrofu a sa Pizonom Brazil necemo videti sigurno.

da sve bude jasnije Rajevac je popio otkaz danas. A njega je Tole hteo na mestu selektora ali Rajevac nije hteo da zajebe Antića(koji je jos bio selektor u to vreme) pa otiso u Katar.

Ne znam dosad nisam cuo da iko prozove Pizona a pogotovo ne neko od Toletovih......a Djura je Toletov u ovoj ili onoj meri.......mnogo ocigledno radi ove malverzacije Pizon,da je pozivao sve koje je trebalo pa izmedju njih da prosara sa ovima,ali ovako je jasno i Gambijci bi videvsi spisak shvatili da nesto nije u redu........

bold: ovo je izjavio tek kad je oterao Antaru,a nakon 1:1 sa slovenijom rekao je da Antic nece pobediti ni Estoniju,pa je on preuzeo stvar u svoje ruke i doveo coveka za to te smo posteno "razvukli Estonce" i to 2 puta.......
Pizon moze da ide U WC,NA WC NIKAKO ;)
Bolje ce sigurno biti sa Rajevcem ali to je ipak za posle.....najbolje bi bilo da se plasiramo s Pizonom kako tako pa da ga onda sutnu......(bilo je i takvih slucajeva).........svidja mi se sto je bar neko otvorio usta i bar prokomentarisao PIjona a ne da svi cute i prave se kako su Trivunovic i Damjanovic zaista znacajni za ekipu

Eh kad bi sad pukli protiv Rusije jedno 6:0 ali pitanje je da li ce ga skinuti Tole...........to bi super bilo,tako je i Antic na 20 dana pred start kvalifikacija dosao na mesto selektora i napraivo posao.....doduse nije odma na pocetku se jes mucio ali.......to je mac s 2 ostrice...........
npr. Vidic se povredi,Ljajic razboli,Krasicu zaprete iz Juvea,Jorga prima golove jos neko izostane a ovi sto ostanu vuku se po terenu.......i poslwe ovi igraci shvate ozbiljno posao,kaze se novom selektoru koga i kako da pozove obavi se razgovor s LAzovicem i tjt........ ;)

Poslednja izmena:
Ovako ljudi, dugo vec citam ovu raspravu, i moram nesto da kazem. Jos ne verujem da cu ovo reci, ali ajd. Pizon je jedna nepismena budala, covek bez ikakve harizme, bez autoriteta i bez ideje. Dakle, otkaz pod hitno.

Ali, smatram da za jednu stvar niste u pravu. Uvek ce biti "sto se zove ovaj, a ne ovaj". Ajde da budemo realni. Anticu treba dici spomenik jer je uveo kult reprezentacije, ali je covek STAO i ja sam bio za to da ode. Vidite, mi smo pod Anticem igrali provaljenu i izlizanu 4-4-2 formaciju u liniji. Imali smo najgori i najporiji napadacki tandem u istoriji fudbala, i trio (od kojih su dva od tri u prvih 11) veznjaka nikad sporijih (Milijas, Stankovic, Raca). Hteli vi to da priznate ili ne, Pizon je sasvim ispravno sve to rasturio. Igra sa formacijom koju je vecina nas zelela. U Djenovi smo lepo otvorili utakmicu, ako se dobro secam sa ofanzivom: Tosic levo (svi smo kukali kod Antica zasto on malo igra), Krasic desno, Ljajic (Pizon ga je gurnuo u vatru) i Mrdja u napadau (opet Pizon ga ubacio, kod Antica ni minut na SP). Odbrana je Pizonu ista, samo je Lukovica zamenio Bisevac, sto je potpuno svejedno, jer su tu Vidic i Subotic. Zamenio Rukavinu Ninkovom koji je bolji, pokusao sa Lomicem umesto Obradovica sto takodje slicno. Nasao konacno golmana, sto je jos jedan plus za njega u odnosu na Antica.

Ja mislim da bismo ove poteze povukli svi mi sa krstarice. Ajde recite ko iz ove napadacke cetvorke u Djenovi ne valja (i uopste tim)? Ja bih izveo 95 posto isti tim. Razmislite malo. Od svih igraca koji su za reprezentaciju, on ne zove mozda Tadica i Sulejmanija. Kakve to veze ima, pa ne postoji trener na svetu koji je slep za neke igrace (sta reci za Maradonu koji nije zvao Zanetija). Uostalom, njih dvojica bi bile dobre rezerve, daleko su oni od prvog tima.

Mene je Antic razocarao sto posle SP-a nije reorganizovao tim, vec su i dalje igrali kumovi i braca.

Pizon izmislja ove Damjanovice, to stoji, ali niko mu ne igra u zvanicnim. Uticaj menadzera verovatno. Sem dvojice pomenutih koje ne zove, svi ostali se sada izmiljaju i preteruje se s njima, samo da bi Pizona natovarili. Ajde molim te, Babovic i Tomic?? Sta se Djura buni, pa nece valjda da igraju Vukic i Ilic?

Kaludjerovic je isto na granici za reprzentaciju. Volkov je po kvalitetu tu, ali zasto ocekujete da ga zove posle mesec dana u Srbiji? Sacekajmo jos malo, zvace ga verovatno.

Ponavljam, Pizon morada ode iz navedenih razloga u prvim recenicama ovog posta, ali smatram da je sve ostalo napumpano.

Ovako ljudi, dugo vec citam ovu raspravu, i moram nesto da kazem. Jos ne verujem da cu ovo reci, ali ajd. Pizon je jedna nepismena budala, covek bez ikakve harizme, bez autoriteta i bez ideje. Dakle, otkaz pod hitno.

Ali, smatram da za jednu stvar niste u pravu. Uvek ce biti "sto se zove ovaj, a ne ovaj". Ajde da budemo realni. Anticu treba dici spomenik jer je uveo kult reprezentacije, ali je covek STAO i ja sam bio za to da ode. Vidite, mi smo pod Anticem igrali provaljenu i izlizanu 4-4-2 formaciju u liniji. Imali smo najgori i najporiji napadacki tandem u istoriji fudbala, i trio (od kojih su dva od tri u prvih 11) veznjaka nikad sporijih (Milijas, Stankovic, Raca). Hteli vi to da priznate ili ne, Pizon je sasvim ispravno sve to rasturio. Igra sa formacijom koju je vecina nas zelela. U Djenovi smo lepo otvorili utakmicu, ako se dobro secam sa ofanzivom: Tosic levo (svi smo kukali kod Antica zasto on malo igra), Krasic desno, Ljajic (Pizon ga je gurnuo u vatru) i Mrdja u napadau (opet Pizon ga ubacio, kod Antica ni minut na SP). Odbrana je Pizonu ista, samo je Lukovica zamenio Bisevac, sto je potpuno svejedno, jer su tu Vidic i Subotic. Zamenio Rukavinu Ninkovom koji je bolji, pokusao sa Lomicem umesto Obradovica sto takodje slicno. Nasao konacno golmana, sto je jos jedan plus za njega u odnosu na Antica.

Ja mislim da bismo ove poteze povukli svi mi sa krstarice. Ajde recite ko iz ove napadacke cetvorke u Djenovi ne valja (i uopste tim)? Ja bih izveo 95 posto isti tim. Razmislite malo. Od svih igraca koji su za reprezentaciju, on ne zove mozda Tadica i Sulejmanija. Kakve to veze ima, pa ne postoji trener na svetu koji je slep za neke igrace (sta reci za Maradonu koji nije zvao Zanetija). Uostalom, njih dvojica bi bile dobre rezerve, daleko su oni od prvog tima.

Mene je Antic razocarao sto posle SP-a nije reorganizovao tim, vec su i dalje igrali kumovi i braca.

Pizon izmislja ove Damjanovice, to stoji, ali niko mu ne igra u zvanicnim. Uticaj menadzera verovatno. Sem dvojice pomenutih koje ne zove, svi ostali se sada izmiljaju i preteruje se s njima, samo da bi Pizona natovarili. Ajde molim te, Babovic i Tomic?? Sta se Djura buni, pa nece valjda da igraju Vukic i Ilic?

Kaludjerovic je isto na granici za reprzentaciju. Volkov je po kvalitetu tu, ali zasto ocekujete da ga zove posle mesec dana u Srbiji? Sacekajmo jos malo, zvace ga verovatno.

Ponavljam, Pizon morada ode iz navedenih razloga u prvim recenicama ovog posta, ali smatram da je sve ostalo napumpano.

dulebass ja sam pomenuo dobar deo tih stvari boldovao sam i farbao igrace koje je ubacivao..........Tadic bi jos uvek bio rezerva,ali Sulejmani bi bio u prvih 11 jer je trenutno u boljoj formi od Ljaje........antic je zavrsena prica,nego smo ga pominjali u kontekstu stvaranja duha reprezentacije kao jedne porodice i insistiranju na istim igracima,koji su u tom trenutku bili najbolje sto imamo.......
Poceo je Antic reorganizaciju jos na SP.......s Nemcima i Kengurima smo igrali formaciju 4-5-1 tj 4-3-3.........igracki kadar u mecu s Grcima nije menjao da pokaze javnosti da na SP nismo doziveli neuspeh nego nismo imali srece......poceo je s promenama..........Ninkova je on infiltrirao u ekipu.......
Sem dvojice pomenutih na ovakvim mecevima umesto Damjanovica i slicnih bandita trebalo je da se nadju Sulejmani,Tadic,Volkov,Kaludjerovic,Darko Lazovic,Ignjovski barem u jednom od 3 prijateljska meca......Volkov je igrao dobro i u Serifu bolje uvek i svuda od novajlija iz jelen lige super......
Za Babovica i Tomica smo se slozili svi da nemaju dodirnih elemenata s reprezentativnim kvalitetom........
Antara je igrao sa Stankovicem i Milijasem a isto cini i Pizon doduse sada imamo Ljajica........formacija se ne moze grub posmatrati.....kad kazes 4-5-1 ne mozes da uocis razliku da li su ti na sredini Stankovic i Milijas ili Stankovic ili Kuzmanovic........ali kad kazes 4-2-3-1 onda znas da se radi o prvoj varijanti,a kad kazes 4-1-4-1 (kako je Prosinecki bese nazvao) ili 4-3-3 onda se radi o drugoj varijanti........
mada sam ja za to da bi Subotic trebao da bude prvi zadnji vezni a Stankovic njegova zamena........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back