Godinu dana od nesrecnog poraza od Gane

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Godinu dana od nesrecnog poraza od Gane![]()
Godinu dana od nesrecnog poraza od Gane![]()
po kom kriterijumu nesrecnog?
jedino ako smo mi tuzni, tj. nismo srecni jer smo izgubili
po kom kriterijumu nesrecnog?
jedino ako smo mi tuzni, tj. nismo srecni jer smo izgubili
Nesrecan u smislu da Gana nije bila superiorna nad nama,da su dali gol iz penala,da je rezultat 0:0 bio korektan,da je crveni lukovicu mozda odredio mec itd.....inace po sansama i igri mec je bio katastrofa.....
U jbm ti..To je upravo ono sto cini rusku ligu cetvrtu na svetu..Znaju igraci da bljesnu strasno...
Gana nije odigrala neki posebno dobar mec, ali mi smo bili jako losi i u odnosu na nas Gana je bila superiorna
nasi igraci su bili jako spori, slabi na lopti, tri pasa nismo uspeli da spojimo
Nemci mogu reci da su nesrecno izgubili od nas, jer su imali vise prilika, natrcali nas i sa 10 fudbalera, nisu realizovali penal
mi bismo mozda mogli da pricamo da nismo imali srece protiv Australije, ali dva primljena gola su ipak vise od nedostatka srece
Ok,cim ide onda smo najbolji na svetu,cim ne ide onda smo zalutali na sp,pojma nemamo i pravo je cudo sto nas nisu svi razbili i da imamo vise srece nego pameti itd......
U jbm ti..To je upravo ono sto cini rusku ligu cetvrtu na svetu..Znaju igraci da bljesnu strasno...
***...91. minut,osigurana pobeda,tad je vreme za zjbanciju..i umesto da je tom plavusanu odmah pruzio loptu po strani, a on krenuo u sredinu da se pripremi za povratnu i sut...
O ovome se diskutuje na temi o reprezentaciji Srbije.