serdja
Aktivan član
- Poruka
- 1.742
Зашто не позове Тадића и Сулејманија????
Ако већ убацује дебитанте.
Ако већ убацује дебитанте.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavite ljudi pizona na miru.....jedan od gorih koji je vodio nas nacionalni tim svakako,ali takav je kakav je nemamo mogucnost izbora.....
Estonci su pukli od farana sto nama ide na ruku (nadam se da necemo i mi)
U tom slucaju Estonija se oprasta od borbe za baraz......imaju 7 iz 7 a mi 8 iz 6......cekamo irsku protiv farana,iako bi mnogo bilo,nije nemoguce da ih farani sapletu posto su im otkinuli bod u prvom mecu,ali to je bilo na ostrvima tako da treba ocekivati pobedu irske i onda imaju 9 iz 6......ovaj kiks estonije medjutim moze da bude mac s 2 ostrice posto je vrlo verovatno da do kraja puknu sva 3 meca sto bi u slucaju pobede iraca 2 puta nad njima i jednom nad faranima i italijom dovelo irce na 18 za nas nedostiznih poena (jedino da smlatimo sve do kraja).......
Ocekujem prosipanje bodova od strane zabaca protiv svih osim protiv nas (zna se ko jedini moze da ih pregazi na prvenstvu).....sledeca im je sa faranima koju ce glatko dobiti i imati 19 poena a slovenija uz dobijanje estonije 14......mi 11 ako dobijemo irsku.......irska 9......italija i slovenija bice remi 100% italija 20 slovenija 15 mi 14 irska 12......mi irska zatim po 15 italija 21 slovenija 15.....zadnje kolo italija pusta irsku ima 21 irska 18 a mi ako igramo nereseno kuci ako dobijemo sloveniju idemo dalje.......postoji i solucija da italija pusti skroz sloveniju u tom slucaju slovenci bi imali takodje 18 a italija 20 a mi 16...ili da bijemo sloveniju pa da oni imaju onda 17 irci 18 i mi 18.......ALI SUMNJAM U POBEDU NAD SLOVENIJOM U LJUBLJANI,CAK ME I IRSKA U BELFASTU PLASI.......ipak tesko je zaocekivati u sloveniji da ih pobedimo,a nerealno je traziti pobedu protiv italije koja nas nece pustiti......
E sad posto sve znas sta ce biti, pravac kladionica...
Ostavite ljudi pizona na miru.....jedan od gorih koji je vodio nas nacionalni tim svakako,ali takav je kakav je nemamo mogucnost izbora.....
Estonci su pukli od farana sto nama ide na ruku (nadam se da necemo i mi)
U tom slucaju Estonija se oprasta od borbe za baraz......imaju 7 iz 7 a mi 8 iz 6......cekamo irsku protiv farana,iako bi mnogo bilo,nije nemoguce da ih farani sapletu posto su im otkinuli bod u prvom mecu,ali to je bilo na ostrvima tako da treba ocekivati pobedu irske i onda imaju 9 iz 6......ovaj kiks estonije medjutim moze da bude mac s 2 ostrice posto je vrlo verovatno da do kraja puknu sva 3 meca sto bi u slucaju pobede iraca 2 puta nad njima i jednom nad faranima i italijom dovelo irce na 18 za nas nedostiznih poena (jedino da smlatimo sve do kraja).......
Ocekujem prosipanje bodova od strane zabaca protiv svih osim protiv nas (zna se ko jedini moze da ih pregazi na prvenstvu).....sledeca im je sa faranima koju ce glatko dobiti i imati 19 poena a slovenija uz dobijanje estonije 14......mi 11 ako dobijemo irsku.......irska 9......italija i slovenija bice remi 100% italija 20 slovenija 15 mi 14 irska 12......mi irska zatim po 15 italija 21 slovenija 15.....zadnje kolo italija pusta irsku ima 21 irska 18 a mi ako igramo nereseno kuci ako dobijemo sloveniju idemo dalje.......postoji i solucija da italija pusti skroz sloveniju u tom slucaju slovenci bi imali takodje 18 a italija 20 a mi 16...ili da bijemo sloveniju pa da oni imaju onda 17 irci 18 i mi 18.......ALI SUMNJAM U POBEDU NAD SLOVENIJOM U LJUBLJANI,CAK ME I IRSKA U BELFASTU PLASI.......ipak tesko je zaocekivati u sloveniji da ih pobedimo,a nerealno je traziti pobedu protiv italije koja nas nece pustiti......
Ma pobijedićemo ih sve, mamu im onu nenormalnu... Slovenci su rode raspad sistema, koga oni imaju od igrača Srbina Novakovića, koji ne bi imao mjesta kod nas... ili mrtvi sjeverni Irci... obje ove reprezentacije su dvije klase iza nas, a i Italija u istoriji nije bila slabija...
Igraćemo sa Žabarima neriješeno, a ostale utakmice ćemo dobiti i izvlačimo Crnu Goru u kvalifikacijama i na domaćem terenu u Podgorici pjevamo Bože pravde!![]()
Kako god moramo da pobedimo jednu od 2 teske utakmice (Italiju ovde ili Sloveniju tamo), a mislim da cemo pre zabare da tucemo nego Slovence
Slovence moramo da dobijemo, a ne slažem se s tobom, ako izvede normalan tim i ako igrači daju makar 70% svojih mogućnosti pobijeđujemo Slovence tamo k'o od šale... imaćemo veliku podršku, sigurno četvrtina navijača će biti naši...
Ako budemo morali da dobijemo žabare u Bg, to će biti veoma teško... nisu oni baš tako slabi, iako im je ovo najgori tim u istoriji (po kvalitetu igrača).
Ja bi da Laneta ubacimo u spic i isprobamo ga kao takvog. Mislim da bi krila trebala da budu Krasic i Tosic. To je sasvim solidan napad. Jeste da Lane nema utakmice u nogama ali u Standardu je sasvim solidno igrao spic igraca i mislim da bi se lako uklopio u toj ulozi i u reprezentaciji.
Jovanović je kod Klementea igrao špica pa smo videli kako je to prošlo. Jedan gol u xx utakmica. Njemu je Antić nasao pravo mesto u timu i od tada je eksplodirao. Stavljenjem njega u špic nebi dobili ama bas nista.
Problem je sto mladi igraci poput Danijela Aleksica, Filipa Djuricica... Nemaju sansu da se dokazu u reprezentaciji, dok nam Zigic i Pantelic daju gol na svakom 14 nastupu.
ma nema ništa, pižon nema veze
Ne treba ga isutirati mozda moze pomoci reprezentaciji jos neko vreme, samo sto su ga potcenili u Liverpulu pa nismo culi nista dobrog od njega zadnjih godinu dana.Ma Laneta treba isutirati iz reprezentacije. Prosao je on svoj vrhunac, a to su prosle kvalifikacije.
Igrac koji kao ogroman potencijal ode iz Srbije i tamo bude najobicniji pozajmljen igrac koji greje klupu moze i ne mora da bude propalitet. Zivi primer recimo Rukavina otisao u Verder, pozajmljen u Minhen 1860 i tamo igra standardno iako je u cvajki. U reprezentaciji igra vise nego odlicno sa obzirom da potice iz Nemacke druge lige. Uvek je korektno odigrao na poziciji desnog beka prakticno bez greske iako mnogi sumnjaju u njegove kvalitete. Aleksic kao i mnogi drugi talenti koji nisu dobili sansu mogu da se izdignu iz senke i dokazu se kao odlicni igraci ali im je potrebno pruziti pravu sansu da pokazu svoj talenat.Veruj mi gresis, pratio sam jos od kadeta, i ima neverovatne predispozicije, dok, uzecu za primer naseg cuvenog spica Pantelica, kojeg poznajem jos od kad je igrao u Obilicu, to je igrac bez leve noge, koji nema ni neku brzinu, ni visinu, kako bi bio nesto nadmocniji u odnosu na protivnike. Mada ajde mozda Aleksic jos nije zreo za reprezentaciju, ali u Srbiji ima bar 5 spiceva do 20 godina, koji su sigurno bolji od svakog ovog balvana, ali nikada nisu isplivali , samo zbog toga sto nemaju vezu...