8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Rezultati u nasoj grupi:
Farska Ostrva - Slovenija 0-2
Italija - Estonija 3-0
Tabela:
Italija - Estonija 3-0
Tabela:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rezultati u nasoj grupi:
Italija - Estonija 3-0
Tabela:
![]()
Sve se plašim da če se desiti najgori moguci scenarij. Necemo otici na EP a PIžon ce i posle toga ostati selektro za naredne kvalifikacije![]()
Pižon nostalgičan, voleo bi baraž sa Hrvatima
Srpski selektor zna kog protivnika bi u baražu za EP. Najavljuje pobede do kraja kvalifikacija. Treba prvo stići do baraža...
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Vladimir Petrović, izjavio je kako bi u baražu za EURO 2012. godine voleo da igramo protiv Hrvatske.
On je samouvereno za jedan hrvatski magazin rekao da ćemo pobediti u naredne četiri kvalifikacione utakmice protiv Severne Irske, Farskih Ostrva, Italije i Slovenije.
Srbija je trenutno treći tim u toj kvalifikacionoj grupi, sa tri boda manje od drugoplasirane Slovenije, ali i mečom manje.
Novinari su ga pitali da li bi za protivnika voleo Hrvatsku.
''Zašto ne? Nisam političar, mene zanima samo sport. Hoću meč sa Hrvatskom i ne bojim se! Siguran sam da bih nadmudrio kolegu Bilića. Modrić i Srna su njihovi pokretači'', rekao je selektor i dodao da mu nedostaju stara vremena.
''Nostalgičan sam za onim vremenom. Svakog smo poštovali, trener je za mene bio gospodin. Današnja deca su drugačija. Rano steknu bogatstvo, nemaju idole i jednostavno su drugačiji ljudi'', zaključio je Petrović.
![]()
lud je kao struja....
oguglao sam vise na njegovi komentari....vise se i ne nerviram![]()
Bas bi fensi bilo da prodjemo u baraz i da se sasatanemo sa njima i da u Bg-u bude 0:0 a u Zg-u onako ziheraski im munemo 1 gol i prodjemo na EP i onda se svi klanjamo pizonovoj "mudrosti" (sam je rekao da ce nadmudriti Bilica) a igraci ga nose i bacaju u vis,i svi kazemo Pizon bolji od Murinja ,takticar godine najbolij selektor ikada.........
Samo sto cemo realno zavrsiti na trecem mestu u grupi hbg
Poluvrijeme protiv Kengura... nisam baš sve gledao, zeza me internet... ali ono što sam vidio je loše... Australija bolja, iako i ovi naši igrači koji igraju, su, po meni, bolji, ako ništa uglavnom su brži... ali Golupčić je ponovo napravio katastrofa postavku... defanzivno stoje a i defanzivna ekipa brate... NE MOŽEMO NIŠTA SA JEDNIM NAPADAČEM... to su pokazale ove 2 utakmice...
Pod hitno zvati Lazovića, moliti ga da igra, izviniti mu se, platiti mu, srediti mu neku curu, bilo šta, čovjek mora igrati i staviti Sulejmanija kao polušpica, a u rotaciji može Žigić (ako gubimo) i ovaj kukavni Despotović kao rezerva...
Ovo ovako ne valja ništa...
P.S.
Ja sam najviše pljuvao Raću, ali u posljednje vrijeme se vidi napredak, sigurniji je u pasovima i ima stvarno dobar šut, mada je i dalje spor...
Ту Естонију само ми не можемо да победимо. Додуше, ја имам још увек поверења у Пижона.
Ostavite ljudi pizona na miru.....jedan od gorih koji je vodio nas nacionalni tim svakako,ali takav je kakav je nemamo mogucnost izbora.....
Estonci su pukli od farana sto nama ide na ruku (nadam se da necemo i mi)
U tom slucaju Estonija se oprasta od borbe za baraz......imaju 7 iz 7 a mi 8 iz 6......cekamo irsku protiv farana,iako bi mnogo bilo,nije nemoguce da ih farani sapletu posto su im otkinuli bod u prvom mecu,ali to je bilo na ostrvima tako da treba ocekivati pobedu irske i onda imaju 9 iz 6......ovaj kiks estonije medjutim moze da bude mac s 2 ostrice posto je vrlo verovatno da do kraja puknu sva 3 meca sto bi u slucaju pobede iraca 2 puta nad njima i jednom nad faranima i italijom dovelo irce na 18 za nas nedostiznih poena (jedino da smlatimo sve do kraja).......
Ocekujem prosipanje bodova od strane zabaca protiv svih osim protiv nas (zna se ko jedini moze da ih pregazi na prvenstvu).....sledeca im je sa faranima koju ce glatko dobiti i imati 19 poena a slovenija uz dobijanje estonije 14......mi 11 ako dobijemo irsku.......irska 9......italija i slovenija bice remi 100% italija 20 slovenija 15 mi 14 irska 12......mi irska zatim po 15 italija 21 slovenija 15.....zadnje kolo italija pusta irsku ima 21 irska 18 a mi ako igramo nereseno kuci ako dobijemo sloveniju idemo dalje.......postoji i solucija da italija pusti skroz sloveniju u tom slucaju slovenci bi imali takodje 18 a italija 20 a mi 16...ili da bijemo sloveniju pa da oni imaju onda 17 irci 18 i mi 18.......ALI SUMNJAM U POBEDU NAD SLOVENIJOM U LJUBLJANI,CAK ME I IRSKA U BELFASTU PLASI.......ipak tesko je zaocekivati u sloveniji da ih pobedimo,a nerealno je traziti pobedu protiv italije koja nas nece pustiti......