Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Gol Dekija u prvom minutu.
Sa pola terena. U 25 minutu izasao povredjen.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gol Dekija u prvom minutu.
Dosta nasih reprezentativaca je van forme,pre svega mislim na nasu navalu dakle opet nijedan njihov gol sto zabrinjava......Zigic,Pantelic,Jovanovic........i Ljajo je sada van forme retko dobija priliku,ne znam koji mu je djavo ne pokazuje talenat onako kako ga poseduje
Ma Jovanović je završio karijeru u Liverpulu i mislim da će na leto da se seli u neki manji klub. Čini mi se da je Liverpul ipak bio preveliki zalogaj za njega.
Ono što zabrinjava jeste igra Kolarova u Sitiju. Zbog njega redovno pratim Siti i, iako ima veliku minutažu i reklo bi se poverenje Manćinija, očajne partije pruža - Neverovatno je koliko je spor i koliko nezainteresovano deluje na terenu i mislim da će se i on preseliti na klupu čim se Zabaleta vrati na teren.
Znam da je bio povređen i da nije prošao fazu priprema sa Sitijem, ali stvarno sam očekivao više od njega. Trenutno je jedan od najslabijih igrača tamo i bojim se da će, ukoliko ovako nastavi, i on na leto da se seli u neki drugi klub.
Možda Premijer liga nije prava liga za njega.
Onda su ga (Jovanovica) trebali prodati u zimskom prelaznom roku, da ne trune covek na klupi. A sto se Kolarova tice, za njega se navodno interesuju Inter i Milan.
Hteli su da ga prodaju, ali on nije hteo da cuje. Sto se tice Kolarova, ni meni se ne svidja njegova igra, nit mi se ikad svidjao kao igrac. Stalno se istice taj njegov sut, a ja ne pamtim kad je dao neki gol iz prekida.
Pre mesec-dva protiv Birmingema ako se ne varam.
Ma Jovanović je završio karijeru u Liverpulu i mislim da će na leto da se seli u neki manji klub. Čini mi se da je Liverpul ipak bio preveliki zalogaj za njega.
Ono što zabrinjava jeste igra Kolarova u Sitiju. Zbog njega redovno pratim Siti i, iako ima veliku minutažu i reklo bi se poverenje Manćinija, očajne partije pruža - Neverovatno je koliko je spor i koliko nezainteresovano deluje na terenu i mislim da će se i on preseliti na klupu čim se Zabaleta vrati na teren.
Znam da je bio povređen i da nije prošao fazu priprema sa Sitijem, ali stvarno sam očekivao više od njega. Trenutno je jedan od najslabijih igrača tamo i bojim se da će, ukoliko ovako nastavi, i on na leto da se seli u neki drugi klub.
Možda Premijer liga nije prava liga za njega.
Ja ne mislim da je klasična 4-4-2 (npr, reprezentacija Engleske) prevaziđena, niti da je 4-3-3 (tradicionalna holandska formacija) sama po sebi dobra... formaciju podređuješ igračima...
Ali ja mislim da ova formacija koju forsira Pižon ne odgovara našoj reprezentaciji (možda nisam u pravu)... 4-2-3-1 koju mi igramo podrazumijeva na sredini 3 igrača (centralna) koja mi nemamo... Ali možda se i varam Đukić i Pižon i Krčmarević su forsirali ovu taktiku... i išlo je dobro...
Ali ko će sada igrati na sredini... još kad ode Stanković... raspali Raća i Milijaš...
Ja bih ipak forsirao Antićevu taktiku... i napade po krilima i agresivnu igru... odbranu igraju svi...
Ekipa:
Golman: Jorgačević
lijevi bek: Kolarov
desni: Ivanović
štoperi: Vidić, Subotić
sredina: Stanković, Kuzmanović
Lijevo krilo: Tošić
desno: Krasić
napadači: Žigić, Lazović
Rezerve: Stojković, Luković, Ninkov, Matić, Ljajić, Ninković, Sulejmani
Stavio sam i Lazovića i Lukovića jer mislim da njihovo neigranje ima veze sa nekim odnosima između njih i saveza a da nije njihova definitivna odluka da ne igraju za reprezentaciju.
Mislim da ova ekipa Srbije teško može izgubiti od slabije ekipe.
Gol Sulejmanija.
Defanzivac iz Bordoa. Valjda ce sad cesce igrati.
Meni se nimalo nije svidjao u Zvezdi..Nije imao skok,slab u duelu,padao na najgluplje finte..Duletov mali... bio je dobar u Zvezdi... samo je nešto utek'o prerano... talentovan dečko, čujem da igra solidno u Bordou... slabo pratim Francusku... želim mu sve najbolje...