Uh tandem u J.Africi Mrđa/Ubiparip što bi to ekstra bilo!
Nemoj me pogresno shvatiti,ali J.Afrika je nasa proslost.....ja na to gledam kao i na prethodna takmicenja,proslo je skoro godinu dana od toga.....idemo napred.......
A napred vidimo da Mrdja teoretski nece igrati za Srbiju do oktobra,a prakticno dosta verovatno nece igrati ni na EURO naravno ako nekim cudom prodjemo.....takve povrede se tesko saniraju i ostavljaju posledice,evo Jankovic ne moze da se sastavi s loptom,Fejsa se jos nije vratio u takmicarski pogon proslo je godinu od povrede itd itd,Dragutinovica takodje nema godinu dana......tako da ga ja ne racunam za neku buducnost......
Ubiparip mi od pomenute cetvorke (Scepovici,on,Kaludjerovic) odaje utisak da moze da bude to sto trazimo.......ocekujem za junsku turneju probanje Tadica,Djuricica,Ubiparipa i jos jednog ove trojice......
Dok se ne ispitaju ovi potencijalni "spicovi" ostaju nam Pantelic,Zigic i Jovanovic......Pantelic je na ova 2 meca pokazao da je trenutno u najboljoj formi,i trenuno prvi izbor,Zigic je kompleksan igrac,Jovanovic pokazao da mu fali zavrsnica cini mi se usled nedostatka meceva,ali i dalje smatram da ima najbolje odlike u pogledu driblinga,brzine od svih napadaca,ipak treba pod hitno da menja ekipu.....samo nikako da ga vidimo na centarforskoj poziciji....
Sto se pak tice Filipa Djuricica on,Darko Lazovic i Adem Ljajic su 3 kreativca koja ce se boriti za 2 mesta u buducnosti,ovako eventualno Djuricic moze da bude zamena,a da Ninkovic igra iza njih umesto kljakavog Milijasa kome tu zaista nije mesto......