Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidic, Ivanovic, Kolarov, Dragutinovic, Tosic, Jovanovic, Krasic, Jankovic, Mrdja, Sulejmani, Zigic, Lazovic itd....

Sa ovakvim igracima je veliki neuspeh biti ispod 15. mesta.

Svi ovi igraci su vec duze vreme reprezentativci i za to vreme nisu postigli nista znacajno.Cak naprotiv,dozivljavali smo senzacionalne poraze od "mocnih" selekcija Azerbejdzana,Kazahstana,Estonije itd...

Samo Vidic i Ivanovic zasluzuju postovanje.Ostali su prosek.Mozda u nasoj zemlji predstavljaju neke velicine,ali u evropskim okvirima su prosecni.Mislim da imena ovih ostalih ne uteruju strah u kosti Spancima,Francuzima,Nemcima,Englezima itd...

Mnogi od njih ne igraju dobro ni u klubovima,a u reprezentaciji su jos losiji.

Poslednja izmena:
Ova nasa reprezentacija me strasno podseca na Hrvatsku iz kval. za euro 2004 dok ih je vodio Barić. I tada su na SP 2002( vodio ih je Mirko Jozić) izgubili od Meksika, neocekivano dobili Italiju( ko mi Nemacku) i u odlucujucoj utakmici izgubili od Ekvadora( ko mi od kengura). Nakon toga svi su bili mišljenja u HRV da je to debakl iako su Hrvati maestralno odigrali kvalifikacije ko mi pod Antićem. Jozić je smenjen i doveden Otto Barić(tezak ziheras poput Pizona). Isto tako atmosfera u ekipi je bila nikakva na pocetku su igrali 0:0 sa Estonijom kod kuce( gle cuda Estonija:mrgreen:) pa popusili od Bugarske u Sofiji koja je kasnije ubedljivo osvojila ovu grupu. Nakon toga su igrali prijateljske i slicno ko i Pizon Barić je dobivo te tekme mic po mic 1:0. Posle je doso nastavak kvalifikacija i Hrvati su nekako dosli sebi i pobedili Belgiju kod kuce, dva puta Andoru i Estoniju u gostima(jedva) i izgubili od Belgije. Potom su u odlucujucoj utakmici u Zagrebu ugostili Bugare koji su se vec kvalifikovali na EP i dobili ih 1:0 i tako otisli u baraz. A tamo ih je ceko niko drugi nego Slovenija sa sve Bojanom Prasnikarom kao selektorom koji je na neki nacin i mentor sadasnjem selektoru Keku.:mrgreen: Prva tekma u ZG zavrsena je u ocajnoj igri domacina i 1:1. Barić bio pod velikim pritiskom i samo zahvaljujuci kukavickoj igri Prasnikara je u revansu uz sretan gol Dade Prše uspeo da pobedi 1-0 i tako ode na EP. A tamo su vec u napred bili prezaljeni u grupi sa Francuskom,Engleskom i Svicarskom. Baričeva Hrvatska je ispala ali je ipak skupo prodala kozu igrala nereseno sa Francuzima i tezko izgubila od Engleza 4:2 nakon sto je vodila 1:0 golom Nike Kovača.

Jako jako zanimljiva paralela sa ovom Pionovom reprezentacije. Nebi me zacudilo da i Pizon prodje isto.

Svi ovi igraci su vec duze vreme reprezentativci i za to vreme nisu postigli nista znacajno.Cak naprotiv,dozivljavali smo senzacionalne poraze od "mocnih" selekcija Azerbejdzana,Kazahstana,Estonije itd...

Samo Vidic i Ivanovic zasluzuju postovanje.Ostali su prosek.Mozda u nasoj zemlji predstavljaju neke velicine,ali u evropskim okvirima su prosecni.Mislim da imena ovih ostalih ne uteruju strah u kosti Spancima,Francuzima,Nemcima,Englezima itd...

Mnogi od njih ne igraju dobro ni u klubovima,a u reprezentaciji su jos losiji.

Na papiru zasluzuju,ovako igraju bledo,pogotovo Ivanovic uklapa se u prosek.....

Milijas ne moze igrati poziciju zadnjeg veznog i tu je problem1 Ta pozicija zahtjeva brzog igraca koji moze zatvarati prostor. Milijas bi siguran sam 100% mnogo bolje igrao na poziciji iza napadaca.

Za iza napadaca ispred njega stoje Ljajic,Ninkovic a tu su i Djuricic i Lazovic tako da....ipak reprezentativna penzija za njega.........mnogo mi je zao Kacara i Fejse,te pozicije srednje su oni mogli fantasticno da igraju,ali povrede im niste karijeru....ali svakako Kacar treba da bude ispred Miljasa.......ali zelim samo da jednu utakmicu odigra na nekom nivou,eto ko sto su Petrovic i Pnatelija odigrali da znam da je jednom doneo sta dobro naciji

Интересантно да НИКО од фудбалера,или тренер,селектор изјави нешто у вези са забраном нашим
навијачима да присуствују утакмици (изгледа и свим утакмицама???) на гостовању !
Мислим да би могао да неко изјави да "нијесмо шугави" па да нико не сме да нас пусти ни близу стадиона !
Али изгледа да нема више ни поноса,ината код Срба,или барем код ових који имају власт,новац у фудбалу.

Интересантно да НИКО од фудбалера,или тренер,селектор изјави нешто у вези са забраном нашим
навијачима да присуствују утакмици (изгледа и свим утакмицама???) на гостовању !
Мислим да би могао да неко изјави да "нијесмо шугави" па да нико не сме да нас пусти ни близу стадиона !
Али изгледа да нема више ни поноса,ината код Срба,или барем код ових који имају власт,новац у фудбалу.

Ma koji ce nam ih ***** samo da prave nerede......volim svoj narod,ali moram da konstatujem da mi nismo dorasli navijanju,nemamo sportsku kulturu,varvarizovani smo u tom pogledu......

od kako se raspala stara juga nismo bili u ovakvoj situaciji mislim igrali smo lose i tada obicno nismo prolazili dalje..........kad smo prolazili to smo cinili ubedljivo 3 puta kao prvi u grupi i jednom kroz baraz......98-e smo u barazu potukli madjarsku,s tim da smo u grupi treceplasiranu ekipu mislim da bese Poljska ili Ceska tako nesto ostavili daleko iza sebe......2000. smo bili prvi u grupi ispred Irske i Hrvatske tesno ali smo bili i delovali mnogo sigurnije nego sada......2002. smo ispali u grupi s Rusima i Slovencima......2004. smo zbog boljki poput Azerbedzana i Finske "ispusili" iako je grupa bila lagana......2006. smo maestralno odradili kvalifikacije kao i 2010. a 2008. imali cak 6 remija i opet boljke Finska,Jermenija,Kazahstan......interesantno je da smo retko imali 2 poraza i da smo uglavnom ispadali zbog neresenis rezultata u vec dobijenim mecevima.......
Steta sto ne igramo juna neki mec da odma prekrate muke naciji,ovako ce nam zivce kidati do oktobra

od kako se raspala stara juga nismo bili u ovakvoj situaciji mislim igrali smo lose i tada obicno nismo prolazili dalje..........kad smo prolazili to smo cinili ubedljivo 3 puta kao prvi u grupi i jednom kroz baraz......98-e smo u barazu potukli madjarsku,s tim da smo u grupi treceplasiranu ekipu mislim da bese Poljska ili Ceska tako nesto ostavili daleko iza sebe......2000. smo bili prvi u grupi ispred Irske i Hrvatske tesno ali smo bili i delovali mnogo sigurnije nego sada......2002. smo ispali u grupi s Rusima i Slovencima......2004. smo zbog boljki poput Azerbedzana i Finske "ispusili" iako je grupa bila lagana......2006. smo maestralno odradili kvalifikacije kao i 2010. a 2008. imali cak 6 remija i opet boljke Finska,Jermenija,Kazahstan......interesantno je da smo retko imali 2 poraza i da smo uglavnom ispadali zbog neresenis rezultata u vec dobijenim mecevima.......
Steta sto ne igramo juna neki mec da odma prekrate muke naciji,ovako ce nam zivce kidati do oktobra

Alo Srbine... prolazimo u baraž 100 %... a tamo dobijamo BiH ili Crnu Goru... i ja idem na gostovanje...

Ma jesu ih definitvno isterali?

Sad čuh na lokalnom radiu, valjda nije prvoaprilska šala... I da ne misliš da sam nešto srećan što su ih istjerali (ako su ih istjerali)... totalno sam ravnodušan, nisam od onih Srba odavde koji navijaju protiv Bosne s kim god da igra... neko veče sam malo gledao BiH-Rumunija totalno neutralno... kao da igraju Norveška i Finska...

Sad čuh na lokalnom radiu, valjda nije prvoaprilska šala... I da ne misliš da sam nešto srećan što su ih istjerali (ako su ih istjerali)... totalno sam ravnodušan, nisam od onih Srba odavde koji navijaju protiv Bosne s kim god da igra... neko veče sam malo gledao BiH-Rumunija totalno neutralno... kao da igraju Norveška i Finska...

A jel to stvarno tako preko Drine da se ne oseca pripadnost BiH i da se ne oseca reprezentacija kao svoja?

A jel to stvarno tako preko Drine da se ne oseca pripadnost BiH i da se ne oseca reprezentacija kao svoja?

Tako je kod Srba i Hrvata... ja nisam upoznao još nijednog Srbina da navija za BiH a u kontaktu sam sa relativno dosta ljudi... većina navijaju protiv Bosne...
Čak i predsjednik RS izjavi da kad igraju Bosna i Hrvatska on navija za Hrvatsku... :)

Ja nisam takav... navijam za Srbiju... Srbiju volim... nikoga ne mrzim...

P.S.
Idemo u baraž sigurno... ako i nas ne izbace :mrgreen:

Tako je kod Srba i Hrvata... ja nisam upoznao još nijednog Srbina da navija za BiH a u kontaktu sam sa relativno dosta ljudi... većina navijaju protiv Bosne...
Čak i predsjednik RS izjavi da kad igraju Bosna i Hrvatska on navija za Hrvatsku... :)

Ja nisam takav... navijam za Srbiju... Srbiju volim... nikoga ne mrzim...

P.S.
Idemo u baraž sigurno... ako i nas ne izbace :mrgreen:

Nece nas valjda izbaciti......ici cemo jedino zbog cinjenice da su ovi u nasoj grupi eukaliptusi,ali dosta stvari ce biti poznato nakon juna

Pa kad je ''Antara'' ušao u protokol zvanične utakmice na SP sa mapom drzave bez Kosova šta očekivati posle uspešne majmunske predstave u đenovljanskom kavez izvesnog gospodina I.B.

Uh tandem u J.Africi Mrđa/Ubiparip što bi to ekstra bilo!

Nemoj me pogresno shvatiti,ali J.Afrika je nasa proslost.....ja na to gledam kao i na prethodna takmicenja,proslo je skoro godinu dana od toga.....idemo napred.......
A napred vidimo da Mrdja teoretski nece igrati za Srbiju do oktobra,a prakticno dosta verovatno nece igrati ni na EURO naravno ako nekim cudom prodjemo.....takve povrede se tesko saniraju i ostavljaju posledice,evo Jankovic ne moze da se sastavi s loptom,Fejsa se jos nije vratio u takmicarski pogon proslo je godinu od povrede itd itd,Dragutinovica takodje nema godinu dana......tako da ga ja ne racunam za neku buducnost......
Ubiparip mi od pomenute cetvorke (Scepovici,on,Kaludjerovic) odaje utisak da moze da bude to sto trazimo.......ocekujem za junsku turneju probanje Tadica,Djuricica,Ubiparipa i jos jednog ove trojice......
Dok se ne ispitaju ovi potencijalni "spicovi" ostaju nam Pantelic,Zigic i Jovanovic......Pantelic je na ova 2 meca pokazao da je trenutno u najboljoj formi,i trenuno prvi izbor,Zigic je kompleksan igrac,Jovanovic pokazao da mu fali zavrsnica cini mi se usled nedostatka meceva,ali i dalje smatram da ima najbolje odlike u pogledu driblinga,brzine od svih napadaca,ipak treba pod hitno da menja ekipu.....samo nikako da ga vidimo na centarforskoj poziciji....
Sto se pak tice Filipa Djuricica on,Darko Lazovic i Adem Ljajic su 3 kreativca koja ce se boriti za 2 mesta u buducnosti,ovako eventualno Djuricic moze da bude zamena,a da Ninkovic igra iza njih umesto kljakavog Milijasa kome tu zaista nije mesto......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back