Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vezano za ovu utakmicu, mislim da imamo realne sanse za baraz. Ne vidim kako ce nas Italijani pobediti ovde. Oni su nikad slabiji, i samo sticajem srecnih okolnosti su prakticno vec obezbedili prolaz. Realno je i da ne izgubimo od Slovenaca, dok od njih ocekujem jos kikseva.

Ja, na žalost, očekujem i incidente u Ljubljani... a onda Bože pomozi za nas...

Ne vezano za ovu utakmicu, mislim da imamo realne sanse za baraz. Ne vidim kako ce nas Italijani pobediti ovde. Oni su nikad slabiji, i samo sticajem srecnih okolnosti su prakticno vec obezbedili prolaz. Realno je i da ne izgubimo od Slovenaca, dok od njih ocekujem jos kikseva.

Mene vise plasi mec protiv Slovenaca nego protiv azura. UOPSTE nam ne leze. Svaki put do sad smo se jedva provukli protiv njih.

Italijani su sticajem srećnih okolnosti i prvaci sveta postajali, a gde neće nas pobediti.

Sa njima igramo u pretposlednjem kolu, a verujem da ce do tad da obezbede plasman na EURO, pa im ta utakmica nece biti od znacaja.

Oni do kraja docekuju Estoniju, Sloveniju i Severnu Irsku, a igraju protiv nas i farskih ostrva na strani. ;)

Poslednja izmena:
Zbog malera (malo je reći) sa povredama,vredi probati nešto malo drugačiju formaciju 3-5-2npr,sa 3 štopera jer stvarno ne vidim da će bekovi bilo šta uraditi na onoj ledari,a i Bane u Čelziju to igra i sa Vidićem i ,ne znam,Biševcem bi to trebalo lepo da se zatvori i da Brkić ima što manje posla.Na sredini Trivunović i Ninković;ispred njih Ljajić,krila Tošić i Sulejmani,najistureniji da budu Žigić i Lane pa šta nam Bog da....
Ili na sredini umesto Ninkovića da ubaci jednog od "one dvojice"(izabrati manje zlo):mrgreen:,a Ninkovića umesto Ljajića,i to je u principu to,nema tu nekog većeg izbora...

Poslednja izmena:
Zbog malera (malo je reći) sa povredama,vredi probati nešto malo drugačiju formaciju 3-5-2npr,sa 3 štopera jer stvarno ne vidim da će bekovi bilo šta uraditi na onoj ledari,a i Bane u Čelziju to igra i sa Vidićem i ,ne znam,Biševcem bi to trebalo lepo da se zatvori i da Brkić ima što manje posla.Na sredini Trivunović i Ninković;ispred njih Ljajić,krila Tošić i Sulejmani,najistureniji da budu Žigić i Lane pa šta nam Bog da....
Ili na sredini umesto Ninkovića da ubaci jednog od "one dvojice"(izabrati manje zlo):mrgreen:,a Ninkovića umesto Ljajića,i to je u principu to,nema tu nekog većeg izbora...

Ekipa bez bekova... to može na PES-u... :lol:... e što si ti nama pametan... pa to je čudo jedno... :hahaha:

Gde ces da natrpas tolika krila :) Bice steta ako izgubimo Ljajica, jeste da je on sad u padu forme, ne igra ni u timu, ali njega treba istrpeti. Mozda je ipak rano za njega, iako smo svi bili za to da igra. Pa Mihajlovic je rekao da on igra igrice do pola noci :)

Mislim da cemo igrati Lane levo, Tosic desno, Ninkovic umesto Ljajica, Milijas i Petrovic iza. I naravno Panta u spicu :) Verujte mi na rec, vidim to vec kod Pizona :)

Dozvolite mi da se citiram :) Ubo sam sastav pre 4 dana :)

i da mi neko objasni kako oni nas pobede u BG? smešna ekipa! sad me brine kako će Milijaš i Petrović da izgledaju u drugom delu poluvremena jer nemaju kondicije, a tad možemo ozbiljno past, nadam se da ovo rešavamo brzim drugim golom u prvih 10 minuta nastavka, u suprotnom imaćemo problem u vezi, raduje fantastična odbrana danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back