Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekajte jel Kuzmanovic sigurno nece biti spreman?
Da l je moguce,Milijas i Raca su neunistivi obavezno igra barem jedan a ponekad i obojica......
Subotic ne igra onako kako ja zelim ali najbolji je na toj poziciji nema sumnje....
Sto se tice Ninkova i njegove zelje za reprezentacijom (kvalitet necu ni da pominjem on ne zasluzuje da bude ni nas spisku od 35 imena) http://www.vesti.rs/Sport/Dobre-vesti-za-Prosineckog.html
Oporavio se od povrede i nije se prikljucio reprezentaciji,on naravno nece biti potreban nece ni uci u igru ali ako je jedan Vidic mogao da se vrati u selekciju ne znam sto Ninkov umislja da je klasa kad ne odskace puno od svojih drugova Reljica,Mikica,Bogdanovica i ostalih pacijenata.....nakon ovoga vise ne bi trebao da dobije poziv nikada,a ne jos da ga forsiramo da bude desni bek.....moze Ivanovic i te kako dobro da odigra desnog beka samo kad bi se vise kretao napred cini mi se da svi zgrceno igraju,ima Ivanovic sve elemente bolje od Ninkova sut,pas,cvrstinu,centarsut

Jorgacevic i Rajkovic napustili reprezentaciju,tj nisu otputovali u Estoniju-razlog:povrede.....ostaje Brkajlija opet na golu mada mozda treba probati Saranova ne verujem da je puno losiji od Brkica.....
http://www.sportal.rs/news.php?id=47907
Vidic igra protiv Estonaca :D Ivanovic ce igrati stopera,a Tomovic dobija sansu kao desni bek.......eto ispunila se zelja pojedinim clanovima pdf-a da Ivanovic bude stoper,uslisuje nase zelje Pijon punim intenzitetom

e onda se slazemo da se bas u nicemu ne slazemo.
Ne vidim sta je po tebi utakmica protiv severne irske koja je niza klasa pokazala. Pa od tri pasa, subotic je pogresio dva protiv ove reprezentacije. Kakve veze ima igranje ninkova sa suboticem. Pa ako je subotic bolji od ivanovica na stoperu neka igra ali daleko od toga isto to i kazem za lukovica koji je bolji stoper od subotica(po meni). Postoje igraci koji jednostavno MORAJU da igraju da bi imao rezultat i sigurnost u igri, makar bilo i trenutno boljih igraca od njih. Kazes falice Krasic(to stoji) ali za njega imamo dostojne zamene u vidu tosica i jovanovica. Kazes ninkovic ne igra za repku posto ne igra za svoj klub(sto nije tacno posto igra neke utakmice), e to nema veze sa zivotom posto je mnogo takvih primera(cak ninkovic ima i veci motiv da igra) i sto jednostavno NEMAMO takvog igraca koji je potreban nasoj ekipi. Samo ninkovic je u zadjih par utakmica kroz sredinu proturio par pasova koji su realizovani, vidis da tesko idemo po krilima i sa njim smo dobili raznovrsnost. Ako gledas utakmice vidis da on drasticno promeni igru reprezentacije svojim ulaskom, sto ne znaci da bi tako igrao ako startuje ali to je druga prica.
ps. vidim da si iz srpske i normalno je da branis zemljaka subotica ali trenutno me podseca na stankovica(odlican klupski igrac, malo ispod proseka za reprezentaciju). Naravno, on ce biti oslonac tima, ali jos je daleko od toga.

Nikakve veze nema što je Subotić sa ove strane Drine... Za mene su Srbi jedno i oni u Beogradu i u Kninu i u H. Novom, K. Mitrovici, Kumanovu, Čikagu, Sidneju...

Prijatelju, u prošlim kvalifikacijama za 70% golova koje smo primili je kriv Luković... nije on loš igrač, ali sklon je kiksevima...
Sve ovo što pričaš za Subotića se može odnositi na njegove igra na početku reprezentativne karijere... posljednjih 5, 6 tekmi je odigrao ekstra i ja mislim da će ove godine on biti proglašen za najboljeg sportistu RS... i prošle godine je bio u konkurenciji ali je proglašen onaj neki kik bokser Borovčanin, ja mislim...

Za Ninkovića se slažem da treba da igra na sredini, ali u rotaciji (da se mijenjaju) Ninković, Stanković, Kuzmanović i Matić... Milijaš možda kao rezerva i da ulazi zadnjih 15 min. kad vodimo a R. Petrović da leti iz reprezentacije...

Ninkov može biti rezerva Ivanoviću na desnom beku... iako daleko od toga da je kvalitetna zamjena... ali ja bih prije njega zvao nego malog Rukavinu...

Jorgacevic i Rajkovic napustili reprezentaciju,tj nisu otputovali u Estoniju-razlog:povrede.....ostaje Brkajlija opet na golu mada mozda treba probati Saranova ne verujem da je puno losiji od Brkica.....
http://www.sportal.rs/news.php?id=47907
Vidic igra protiv Estonaca :D Ivanovic ce igrati stopera,a Tomovic dobija sansu kao desni bek.......eto ispunila se zelja pojedinim clanovima pdf-a da Ivanovic bude stoper,uslisuje nase zelje Pijon punim intenzitetom

Ja ne vjerujem da će eksperimentisati sa Tomovićem na desnom beku... samo Vidić umjesto Subotića i ista odbrana kao protiv S. Irske...

- U timu će sigurno biti Vidić, dobro se oseća i Nikola Žigić. Donećemo odluku o napadaču tek kada budemo videli kakav je teren u Talinu – rekao je Petrović.

Da li ovo znači da ćemo ipak igrati sa jednim špicem?

Pošto se nadam da je tako.

U tom slučaju, Brkić, Tomović, Kolarov, Ivanović, Vidić, Trivunović, Ninković, Tošić, Sulejmani, Ljajić, Jovanović.

Mada mi se sve čini da su male šanse da barem jedan od one tužne četvorke (Petrović, Milijaš, Pantelić, Žigić) ne zaigra. Ipak je Pižon u pitanju.

Da li ovo znači da ćemo ipak igrati sa jednim špicem?

Pošto se nadam da je tako.

U tom slučaju, Brkić, Tomović, Kolarov, Ivanović, Vidić, Trivunović, Ninković, Tošić, Sulejmani, Ljajić, Jovanović.

Mada mi se sve čini da su male šanse da barem jedan od one tužne četvorke (Petrović, Milijaš, Pantelić, Žigić) ne zaigra. Ipak je Pižon u pitanju.

Žigić igra sigurno... a Ljajić ne vjerujem da će igrati...
Evo ekipe koju će po meni izvesti Pižon (ne kažem da je to ono što bih ja želio):

Golman: Brkić
Odbrana: Kolarov, Vidić, Biševac, Ivanović
Sredina: Ninković, Raća Petrović (Milijaš)
Lijevo krilo: Tošić
Desno krilo: Sulejmani (Jovanović)
Polušpic: Jovanović (Ljajić)
Špic: Žigić

Aca Stojanovic je zmajcina bre.....
Nego da se vratimo orljevima.....igrace cini mi se sva trojica nesretnika Pantelic-Miljas-Raca.....ili u napadu Zigic i Pantelic dva spora igraca pa nece imati ko da im doturi loptu slicno ko protiv Ghane.....
Ne verujem da ce Ljajic igrati,mada bi ja voleo,jer je vrlo neukusno da se igrac izbaci iz tima nakon jedne losije partije,pa Milijas od 25 utakmica za nacionalni tim 24 je odigrao katastrofalno pa je jos uvek tu medju prvih 15.......treba da igra Ljajic kako god odigrao je bolje od Milijasa i PEtrovica u petak......

Realno, Veseljko, Ninković, Ljajić, Tošić, Sulejmani.

Jeste, i ja sam bio protiv debitovanja u reprezentaciji sa 30 godina, al' videli smo svi kako je igrao.

I ko mi kaže da bi radije video u timu Milijaša ili Petrovića nego njega, dobrovoljno se javlja da mu prdnem pod nos.

http://www.sportal.rs/news.php?id=47924
Za sve one koji su se plasili ovog ubojitog tandema (medju njima sam i ja) evo nagovestaja da ce tako i biti,na sredini ce biti Milijas sa Ninkovicem Zigica ce gadjati Tosic i Jovanovic koji ce igrati po krilu a Pantelic ce kao i uvek biti odsecen,slicno kao protiv Gane.....jedino su prekidi sansa da Zigic zabije ili neko od stopera......ako igrate na kladionici trebalo bi da bude od 0-2 jedino ako se ne razigraju Golubovi Orlovi.....vis logike oni su orlovi a pretpostavljeni im je golub i oni treba da ga slusaju:per:
Nadam se da nece biti majstora sredine Race inace smo ga ugasili

http://www.sportal.rs/news.php?id=47924
Za sve one koji su se plasili ovog ubojitog tandema (medju njima sam i ja) evo nagovestaja da ce tako i biti,na sredini ce biti Milijas sa Ninkovicem Zigica ce gadjati Tosic i Jovanovic koji ce igrati po krilu a Pantelic ce kao i uvek biti odsecen,slicno kao protiv Gane.....jedino su prekidi sansa da Zigic zabije ili neko od stopera......ako igrate na kladionici trebalo bi da bude od 0-2 jedino ako se ne razigraju Golubovi Orlovi.....vis logike oni su orlovi a pretpostavljeni im je golub i oni treba da ga slusaju:per:
Nadam se da nece biti majstora sredine Race inace smo ga ugasili

Ma ne vjerujem da će igrati u napadu i Žigić i Pantelić... meni je logičnije da igramo samo sa Žigićem i da ga neko zamjeni oko 60. minuta...

Do sada je Petrovic bio zamena za Stankovica. Drugog veznog su igrali i Milijas i Kuzmanovic i Ninkovic... Nadam se da gresim, ali sam siguran da ce igrati Petrovic od pocetka. Ninkovic od pocetka jedino umesto Ljajica.

Ako je tako kao što kažeš, igraće Ninković polušpica... a na sredini Raća i Milijaš (kuku nama)... ne vjerujem da će ovako biti... mada kod Pižona je sve moguće...

Ja mislim da će na sredini biti Ninković i Raća, a ispred Ljajić, Tošić, Jovanović (a možda i Sulejmani umjesto nekog od njih) i u špicu Žigić.

Ne vezano za ovu utakmicu, mislim da imamo realne sanse za baraz. Ne vidim kako ce nas Italijani pobediti ovde. Oni su nikad slabiji, i samo sticajem srecnih okolnosti su prakticno vec obezbedili prolaz. Realno je i da ne izgubimo od Slovenaca, dok od njih ocekujem jos kikseva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back