Ne bih sad ponovo da aktiviram pitanje Antica, ali ajde u par odgovora da mi neko kaze zasto ste se uhvatili njega? Ja sam prvi bio srecan kad je dosao za trenera. Bio sam zadovoljan kako je vodio ekipu jedno vreme. Ali, ne mozete trenera gledati po imenu. On je bio dobar, sada je prosto STAO. Zakuc'o se sa provaljenom formacijom 4-4-2, bez kreativca u veznom redu. Forsirao je najgori tandem u istoriji Pantelic - Zigic. Forisirao je Milijas - Stankovic. Prosto, doslo je do zasicenja, i realnog neuspeha na SP. Kad se sve ovo sabere, on je MORAO da ode.
Drugo, Pizon: nikad ga nisam cenio. Nikad nista nije uradio, nepismen, ne deluje mi kao covek koji ima viziju. Bio sam protiv njegovog postavljanja, i i daljese nadam da ce uskoro doci neki mladji trener (Stanojevic, Jankovic, Mihajlovic...). Ali, Pizon je uradio par stvari koje su realno dobre. Prvo, forsirao 4-2-3-1, ono sto bi se reklo, modernu formaciju. Kada ne ide, ubaci drugog spica. Dalje, forsirao je Mrdju kao prvog spica. Ubacio je Ljajica koga smo svi zeleli, doveo je dobrog golmana. Tosic je konacno u prvih 11. U ovoj utakmici je, koliko god mi to mozda ne zeleli da priznamo, pogodio sa izmenama. Ja mu trenutno zameram samo Milijasa. Vidim i po ovome sto pisete da mu se zamera ne pozivanje Tadica. Ispada da je Pizon odlican ako mu se samo to zamera.
Vala jes.....Antic je tvrdoglav covek ne zeli da mu se iko mesa u posao,ne govori puno o sastavu koga ce pozvati ko ce biti u 11 za razliku od Pijona kod koga se dosta zna,mislim da nije bilo sukoba sa FSS da bi i Antic uradio slicne stvari,druge 2 utakmice na SP je igrao 4--2-3-1,sa Grcima je Mrdja dobio sansu,pozvao bi Ljajica i neke igrace,medjutim nije zeleo da mu mediji kreiraju sve to i terao je kontru savezu koji je na njega navalio da preuzme odgovornost sto je on i ucinio s tim da nije rekao "evo moje glave,secite"
Kod Pizona mi se svidja sto je probao veliki broj igraca,ovo sto si ti rekao i ja mu zameram Milijasa i Racu,ovog prvog bi mozda i pozivao ali u soluciji da igra ulogu koju igra Raca dakle stator za pravljenje faulova,a ovaj drugi ne zasluzuje ni dresove da pere....
Ne znam zasto kod nijednog selektora Kacar Gojko ne uspeva da se izbori za znacajniju ulogu uvek igra puku zamenu cesto ni toliko,povrede su nam unistile ili u najboljem slucaju sabotirale 2 najveca talenta na poziciji CMF (Kacar,Fejsa)
Tadic zaista zasluzuje poziv on je rezervno levo krilo,i Sulejmani moze bit rezervno desno,tako da Lane konacno dobije centarforsku funkciju,na prvenstvu smo imali slucaj nedostatka krilnih igraca imali smo trojicu pa je Lazovic igrao krilo,na pripremama je i Mrdja bio na boku.....Tadic je mnogo mnogo bolji od Mirica,nadam se da ce u prijateljskim mecevima juna meseca dobiti sansu....
I ocekujem Filipa Djuricica u timu pa da se Ljajic i Djuricic namecu za tu poziciju "desetku" a da Ninkovic igra kvalitetnog CMF-a......
Iz ove ekipe Kacar bi trebao zameniti Milijasa (mozda i Fejsa ako se vrati u formu),Trivunovica Djuricic,Tadic Mirica,i da se stvori kvalitetan saastav.....sto se tice napada Mrdja je otpisan do kraja septembra znaci za cele kvalifikacije plus perioda povratka u formu barem jos godinu dana mozda i vise,ako se ikad vrati,tako da Pantelic dobija prostor,treba probati na pripremnim mecevima bracu Scepovic,Ubiparipa i Kaludjerovica.....ali o tom potom,iz ove pozicije Zigic,Pantelic,Jovanovic su nase napadacke opcije....