Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za lazovica i lukovica....reprezentacija je cast a ne obaveza...ako su napustili srbiju zbog zenit onda nam oni i uopste ne trebaju...nek se stide...

To je stara floskula iza koje se sakrivaju autokratni i umisljeni trenerski "magovi",kao i razne menadzerske manipulacije koje se skirvaju iza kulisa.Ko god je gledao tekme nase reprezentacije,zna da su i Lukovic i Danko ginuli na terenu za dres Srbije.Taj isti Danko Lazovic je svojevremeno igrao povredjen za mladu reprezentaciju,a to se zaboravlja.Zaboravlja se i cinjenica da je Lukovic bio jedan od najborbenijih nasih igraca na Mondijalu.Znaci,tu je nesto drugo po sredi,od onog sto se plasira u medijima,gde se na indirektan nacin kritikuju Lazovic i Lukovic.Reprezentacija treba da bude cast i da se postuje,ali treba postovati i te igrace koji igraju za reprezentaciju.A mislim da to ovde nije slucaj

Daleko da je Lukovic los. Ovo mora da ima veze sa savezom. Prvo ona pijanica Pizon nema nikakav autoritet medju igracima, evo Vidic ga otkacuje kad hoce zbog kluba. Kod Antica ne bi smeo tek tako da otkaze nastup. Druga stvar je sto je Karadzic odgovoran za odlazak Antica sto se nije dopalo nekim igracima odnosno vecini i na taj nacin unistio sve ono sto su godinama stvarali. Sada Pizon vuce neke nenormalne poteze dovodjenjem Brane Ilica ili Trivunovica koji je pred penzijom a ne zove mlade talente koji jedva cekaju da izginu za Srbiju.

Jel gledao neko konferenciju za novinere kada je Pizon pricao pre par dana? Zakacio sam mozda 5 sekundi samo, i ucinilo mi se da je citao sa papira :) Zna se da ne moze da sastavi recenicu, a koliko sam mogao da vidim i cujem, pogled mu je isao dole, a recenice sasvim dobro slozene :)

Ne preterujmo. Da je los ne bi bio standardan u Zenitu.

Daleko da je Lukovic los. Ovo mora da ima veze sa savezom. Prvo ona pijanica Pizon nema nikakav autoritet medju igracima, evo Vidic ga otkacuje kad hoce zbog kluba. Kod Antica ne bi smeo tek tako da otkaze nastup. Druga stvar je sto je Karadzic odgovoran za odlazak Antica sto se nije dopalo nekim igracima odnosno vecini i na taj nacin unistio sve ono sto su godinama stvarali. Sada Pizon vuce neke nenormalne poteze dovodjenjem Brane Ilica ili Trivunovica koji je pred penzijom a ne zove mlade talente koji jedva cekaju da izginu za Srbiju.

Verovatno nemaju boljeg...ne znam kako igra u Zenitu, al' u reprezentaciji je uglavnom loš...

Ne znam o cemu pricas, Lukovic je uvek bio nepogresiv u odbrani, retko koji duel gubi. Protiv Gane je imao onaj crveni karton ali ne mozemo mu zameriti na tome jer je Vidic napravio jos vecu gresku od njega na istoj utakmici.

Da nije dobio taj nesrecni crveni protiv Gane, bio bi proglasen za igraca utakmice. On je bukvalno sam drzao celu odbranu protiv Gane.

Vidic me je totalno razocarao svojim nastupima na SP. Ja nisam mogao da verujem kada ga je Tim Kehil nadskocio i dao gol glavom. Da je probao nesto tako da mu uradi a da je Vidic igrao za Manchester UTD protiv Evertona, u tom trenutku Kehil bi samo dobio lakat u glavu.

Da nije dobio taj nesrecni crveni protiv Gane, bio bi proglasen za igraca utakmice. On je bukvalno sam drzao celu odbranu protiv Gane.

Vidic me je totalno razocarao svojim nastupima na SP. Ja nisam mogao da verujem kada ga je Tim Kehil nadskocio i dao gol glavom. Da je probao nesto tako da mu uradi a da je Vidic igrao za Manchester UTD protiv Evertona, u tom trenutku Kehil bi samo dobio lakat u glavu.

Do crvenog je bio ubedljivo najbolji pojedinac na terenu do crvenog ali sta da se radi kad ga svi pamte po tom crvenom kartonu a ne sta je sve uradio do tog kartona. U svakom slucaju takav igrac nam treba jer moze da igra i centralnog a i levog beka u slucaju da se neko povredi. Za sada Subotic i Kolarov imaju prednost na tim pozicijama a on moze da uskoci ukoliko bude bilo potrebe za tim.

Kakve stvari ljudi pisu ovde..Lukovic los,Lazovic los,nisu nam potrebni...A sad kad je Vidic otkacio reprezentaciju,Mrdja povredjen,Suboticu potreban iskusan partner u odbrani,otkacinju nas i Lazovic i Lukovic kada su najpotrebniji...
Verovatno su i oni sami skontali da reprezentacija postaje sprdnja u kojoj moze da igra svaki zlatiborski pastir koji postigne gol u domacoj ligi...

Kakve stvari ljudi pisu ovde..Lukovic los,Lazovic los,nisu nam potrebni...A sad kad je Vidic otkacio reprezentaciju,Mrdja povredjen,Suboticu potreban iskusan partner u odbrani,otkacinju nas i Lazovic i Lukovic kada su najpotrebniji...
Verovatno su i oni sami skontali da reprezentacija postaje sprdnja u kojoj moze da igra svaki zlatiborski pastir koji postigne gol u domacoj ligi...

Sta mislis sta radi Raca u reprezentaciji? Tamo igra samo onaj ko treba dobro da se proda. Antic je odmah video sa kim ima posla u savezu i da je to najveca mafijaska organizacija u zemlji. Cim se suprostavio odmah su ga liferovali i postavili svog coveka na to mesto. Tek ce otkazivati igraci cim vide kakva je sprdnja ceo savez a ne samo reprezentacija. Riba smrdi od glave i treba se ceo savez izbaciti napolje i ubaciti novi mladi ljudi koji zele dobro Srpskom fudbalu.

Ne znam o cemu pricas, Lukovic je uvek bio nepogresiv u odbrani, retko koji duel gubi. Protiv Gane je imao onaj crveni karton ali ne mozemo mu zameriti na tome jer je Vidic napravio jos vecu gresku od njega na istoj utakmici.

Protiv Estonije je bio užasan, ima tu još par utakmica...

To stoji, protiv Gane je bio odličan do crvenog...al' retke su njegove dobre partiije, imamo sjajnu odbranu, i lako možemo bez njega...

Ne znam stvarno Vidićevu grešku protiv Gane? Podseti me...Luković je dobio crveni, a Kuzmanović napravio penal...

Nije da nisu potrebni, sami ne žele da igraju, a mi nećemo žaliti, možemo bez njih, nisu to neki važni igrači...

Kako Vidić otkačio reprezentaciju? Pa povređen je...

Vidić možda nekada odigra lošije, al' u odnosu na ostale i to je dobro...

Što se tiče SP, tamo su manje-više, svi bili loši...

Lazovic da je OK nebi sedeo u PSV i sad igrao u Zenit...
Lukovic je velika nula...usrao je i protiv Gane i protiv Australije....da ne pricam protiv Estoniju koe je pravio...Krstajic je za njega doktor...

Lazović da, al' retko je i igrao u reprezentaciji, tako da neće neki hendikep biti njegovo neigranje...

Slažem se za Lukovića...dosta nas je puta zayebao, i ne treba da igra, ko ga yebe...

Fora je sto u Man Utd,Chelsea,MAn City,Inter se igra timski...i tim izbaci pojednica koji ce da resi mec...
dok u nasoj repki se ocekuje od Stankovica,Vidica i Ivanovica ono sto se ni u njihovim klubovima ne ocekuje....i kada ga odigraju solidno onda se kaze da je to sto su uradili lose...ako su svi losi nemogu Vidic i Stankovic da odigraju odlicno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back