peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Jovanović? Onaj što je potpisao ugovor sa Liverpulom, pa batalio fudbal? 
Prestao bih da gledam našu repku ako bi on zaigrao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovanović? Onaj što je potpisao ugovor sa Liverpulom, pa batalio fudbal?
To protiv Gane je bilo posebna priča... ogroman pritisak na igračima... prepali se igrači... Antić je tu pogriješio što nije umio da rastereti igrače... a ovi iz saveza klošari ih odveli u Austriju na pripreme gdje naših gastarbajtera ima k'o Kineza...
Stojketa ni ja ne volim ali je po kvalitetu trenutno 2. golman reprezentacije, možda zbog atmosfere ga ne treba zvati... ali ne znam koliko je to u redu...
Ljaja je dobar igrač, ali nije za prvu postavu reprezentacije... i u Violi je više rezerva i ulazi sa klupe.
Ja volim Vidu, ali ako sad ne bude igrao stvarno je čkapina!
Ne bih se ja previse oslanjao na navode tog sajta, pogotovo ako uzmemo u obzir da su umeli da grese i ranije (tvrdili da ce UEFA primiti KiM u clanstvo usled pritiska siptarskih lovatora, sto se nije desilo). Cim neko citira Kurir, znaci da mu je jedini cilj da "pali masu" jeftinim senzacionalizmom. To je prvo, a drugo, da sam ja selektor ne bih ni uvrstio u ekipu nekog ko je "rovit". I trece, ako mi bez Vidica ne mozemo da pobedimo Estoniju i Severnu Irsku, onda i ne zasluzujemo da prodjemo na zavrsni turnir EP.
Nije lose ali nisam previse za to da Lazovic bude na mestu klasicnog napadaca. Ja bih pre ovako nesto:
GK: Stojkovic
LB: Kolarov
CB: Subotic, Vidic (ako je povredjen onda Rajkovic ili Veskovac)
RB: Ivanovic
DM: Kuzmanovic
CM: Stankovic, Milijas
LW: Lazovic
RW: Krasic
ST: Jovanovic
SUB: Jorgacevic, Lukovic, Rukavina, Gajic, Tosic, Sulejmani, Zigic
Da vidimo sta moze Jovanovic kao klasicni spic. Ako ne bude dalo rezultate, uvek se moze ubaciti Zigic. Jedinu dilemu imam oko veznog reda; kog od ove trojice (Kuzma, Milijas, Stankovic) staviti na DM? Kontam da bi se previse "gurali" da su svi na CM.
P. S. Ciji je Safet Suljevic (nemojte samo suditi/nagadjati po imenu i prezimenu, toliko mogu i sam, nego konkretno, ako iko zna)? Izvinjavam se za off, ako se ispostavi da on nema veze sa Srbijom.
Jel to onaj GK sto ga primi sa 30m i sto mu zvizde na svakoj domacoj utakmici i zbog koga je atmosfera u reprezentaciji ravna nuli
Sredina terena NO COMENT......sredina sa 3 zadnja vezna videli smo cini mi se Alegrija u prvom mecu s takvom sredinom dokle je dosao.....bez Ljajica na sredini nista......mozes na fifi ti da ih postavljas kao DM i CM,oni su klasicni kvarioci protivnicke igre,ubice protivnika ne mogu ti oni povezati igru nikako.....
Lazovic mada moze i Tosic
Jel to drug Lane,veliki Srbin koji misli da je Bog ako je dao gol Nemcima,pa sad vise ne mora ni da igra?
Nije lose ali nisam previse za to da Lazovic bude na mestu klasicnog napadaca. Ja bih pre ovako nesto:
GK: Stojkovic
LB: Kolarov
CB: Subotic, Vidic (ako je povredjen onda Rajkovic ili Veskovac)
RB: Ivanovic
DM: Kuzmanovic
CM: Stankovic, Milijas
LW: Lazovic
RW: Krasic
ST: Jovanovic
SUB: Jorgacevic, Lukovic, Rukavina, Gajic, Tosic, Sulejmani, Zigic
Da vidimo sta moze Jovanovic kao klasicni spic. Ako ne bude dalo rezultate, uvek se moze ubaciti Zigic. Jedinu dilemu imam oko veznog reda; kog od ove trojice (Kuzma, Milijas, Stankovic) staviti na DM? Kontam da bi se previse "gurali" da su svi na CM.
P. S. Ciji je Safet Suljevic (nemojte samo suditi/nagadjati po imenu i prezimenu, toliko mogu i sam, nego konkretno, ako iko zna)? Izvinjavam se za off, ako se ispostavi da on nema veze sa Srbijom.
Jedno su prijateljske a drugo zvanicne utakmice. Cim je propustio mec sa Olimpikom u LS, a verovatno ce i mec sa Boltonom, to znaci da nesto nije u redu. Ne verujem da bi eskivirao zvanicne utakmice reprezentacije bez razloga. Opet kazem, ako je "rovit" ja ga ne bi ni ubacivao.
Protiv S. Irske igramo pred praznim tribinama (upravo zahvaljujuci tima koji zvizde ili bar nekim od njih), tako da je problem zvizdanja resen. Ako budu bolje igrali pred praznim tribinama, sta cemo onda? Onda se da zakljuciti da krivica ne lezi u Stojkovicu nego u tim kretenima sto zvizde. Ne znam za tebe ali je meni jako problematicno da izbacujem coveka iz reprezentacije samo da bih udovoljio nekim maloumnicima. Tim zvizducima se vrsi pritisak i na trenera da ga izbaci iz tima i tako direktno utice na sastav! Tako mogu sledeci put zvizdati nekom drugom igracu koji im ne odgovara, pa trecem, pa cetvrtom (Stojkovic nije prvi igrac koji je igrao i za Zvezdu i Partizan a nece biti ni poslednji). Sta, da necemo mozda i sve njih da poizbacujemo? Nikako ne bih voleo da mi moroni kreiraju reprezentaciju.
Razmisljao sam za Ljajica kao AM ali mi se cini da bi tad formacija bila previse ofanzivna a bar dvojica od gorepomenute sredine mogu dati gol sutem van 16-terca i/ili posle prekida nekim odbitkom (bar je tako u njihovim klubovima).
Vise sam za Lazovica jer ima vecu minutazu od Tosica.
Ako se neko prokurcio onda je to Kaludjerovic kojeg ti guras, iako (jos) nema pravo na to. Koga onda? Mrdja povredjen, Ziga i Pantelic vam ne odgovaraju. Ljuboju? Rakica? Kezmana? Despotovica? Lekica? Aleksica? Djordjevica? Od pomenutih jedino Despotovic daje golove al' u Segundi.
Defanzivna ekipa brale, ovo da igramo protiv Engleza u gostima pa da i stavimo... ali nam je onda problem što je spora ekipa...
P.S.
Gdje igra taj Suljević?
ne zebavaj da je pozvo 27 fudbalera
![]()
![]()
koji car![]()
Da se nadje.......opet nema Tadica NAJVECI PROPUST.....sta vise treba da uradi da bi dobio poziv?
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=03&dd=18&nav_id=500105
Golmani: Bojan Jorgačević, Željko Brkić, Bojan Šaranov.
Odbrana: Branislav Ivanović, Pavle Ninkov, Nenad Tomović, Milan Biševac, Nemanja Vidić, Neven Subotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Ivan Obradović.
Sredina: Dejan Stanković, Nenad Milijaš, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Veseljko Trivunović, Miloš Ninković, Miloš Krasić, Marko Milić. Zoran Tošić, Adem Ljajić i Milarem Sulejmani.
Napad: Marko Pantelić, Nikola Žigić, Milan Jovanović i Brana Ilić.
da promeni menadzera..ovaj nema veliki uticaj na selektora....
Obrni,okreni,zavrni,odvrni Zigic ostaje najubojitije oruzje naseg tima