Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A joj brale nije dobro nikako... sad se vidi da su Lazović i Luković u nekakvom sukobu sa trenerom ili savezom... i da zato nisu igrali ni u prošloj prijateljskoj utakmici... strašno... Lazović ekstra igra, igrao bi u prvoj postavi a Luković bi bio prva rezerva u odbrani...

Vidi se da je u savezu raspad sistema!

P.S.
Šta će mu ovoliko igrača?

Miric i Ilic su vrhunac.....
Lazovic je sada potrebniji nego IKADA,Lukovic je polipozicionalan moze biti i levi i centralni bek bolje je da je njega pozvao umesto Tomovica,Bisevca,Obradovica sve njih menja......
Kao Lukovic izjavio da ove godine zbog klupskih obaveza nece igrati za reprezentaciju,a Lazovic vise nikada.....
Za Laneta izjavio "Nije toliko važno što Jovanović ne igra, jer on vredno trenira sa Liverpulom. Njegovo prisustvo će koristiti i reprezentaciji i njemu"
Mislim ni Zigic nije igrao za Valensiju pa je igrao u repki,Lane nije za top 23 ali zbog ovih povreda realno nije imao kog drugog,nadam se da ce ga pustiti na mestu centarfora da nece sukati po krilu s njim

Poslednja izmena:
Ne ja samo kazem da Vidic ne daje maximum,necu da ulazim u to da li namerno eskivira ili ne,to je moj utisak,daj boze da nije tacan.....
Pa ne ugadja Pizon huliganima time sto izbacuje Stojketa vec atmosferi u reprezentaciji i oko nje,cinjenica je da kad god bude igrao da ce biti zvizdanja pa cak i napada i da ce padati atmosfera i da cemo beleziti lose rezultate....mislim da je to najmanje potrebno u ovoj situaciji.....u ovim kvalifikacijama najmanje nam treba jos neki ispad i sto bi eksperimentisao s njime kad ima Jorgacevica,to je ono sto bi u Spursovom kraju rekli "rckas mecku po *****"
Ofanziva i jeste ono sto nama treba,nama trebaju golovi,i moramo imati takvog igraca koji pravi razliku.....mogu oni sutirati,medjutim kada se upare Milijas i Stankovic oni jednostavno ne dolaze na blize od 30m od gola.....
Ima i Tosic minutazu i sada zbog problema na mestu centarfora treba da se povuce Lazovic kao najistureniji
Pa pazi ovako ne guram ja Kaludjerovica,koji sam ja faktor da ga guram,jednostavno pomenuo sam ga kao 4-5-6 izbor za napadaca....ipak mislim da je Lanetovo proslo
I jos nesto.....mi imamo krila ali moraju da igraju jos ofanzivnije nesto kao Mesi,Volkot,Roben da ulaze i u sredinu da prave razliku,ovi nasi ne koriste potencijal dosta statiraju

Oni su ti koji stvaraju losu atmosferu i prestace da je stvaraju kad/ako isteraju svoje. Time bi se itekako ugodilo samozvanim "navijacima". Ne bih voleo da se njegovim uklanjanjem iz tima pokaze nemoc pred takvim osobama. Jer se tako salje poruka da oni mogu da izbace iz tima koga hoce, samo treba da mu zvizde i napadaju ga (verbalno i fizicki). Sta ako odluce da zvizde recimo Ivanovicu ili Krasicu? Hocemo li i njih zrtvovati zarad mira oko reprezentacije? Nije stvar u tome da li ce braniti Stojkovic ili Jorgacevic, razlika izmedju njih trenutno je jako mala. Stvar je u tome da li cemo dozvoliti glupanderima da odlucuju o sastavu reprezentacije. Kao da pritisak celnika FSS nije dovoljan.

Ne znam koga drugog onda. Kacar igra u HSV ali kao defanzivac. Ninkovic malo igra. Ima dosta njih iz Ukrajine koji bi mogli. Ljubenovic mozda. Ima solidan broj asistencija i njegov se tim trenutno nalazi na 7. mestu, samo sto se u klubu sada ustalio na mestu levog veznog. Ili Djordje Lazic. Ili Jovan Markoski. Markoski i Ljubenovic su nesto ofanzivnije orijentisani. Svi oni igraju po cele utakmice i svako od njih ima barem po nekoliko golova ili asistencija.

Oni su ti koji stvaraju losu atmosferu i prestace da je stvaraju kad/ako isteraju svoje. Time bi se itekako ugodilo samozvanim "navijacima". Ne bih voleo da se njegovim uklanjanjem iz tima pokaze nemoc pred takvim osobama. Jer se tako salje poruka da oni mogu da izbace iz tima koga hoce, samo treba da mu zvizde i napadaju ga (verbalno i fizicki). Sta ako odluce da zvizde recimo Ivanovicu ili Krasicu? Hocemo li i njih zrtvovati zarad mira oko reprezentacije? Nije stvar u tome da li ce braniti Stojkovic ili Jorgacevic, razlika izmedju njih trenutno je jako mala. Stvar je u tome da li cemo dozvoliti glupanderima da odlucuju o sastavu reprezentacije. Kao da pritisak celnika FSS nije dovoljan.

Ne znam koga drugog onda. Kacar igra u HSV ali kao defanzivac. Ninkovic malo igra. Ima dosta njih iz Ukrajine koji bi mogli. Ljubenovic mozda. Ima solidan broj asistencija i njegov se tim trenutno nalazi na 7. mestu, samo sto se u klubu sada ustalio na mestu levog veznog. Ili Djordje Lazic. Ili Jovan Markoski. Markoski i Ljubenovic su nesto ofanzivnije orijentisani. Svi oni igraju po cele utakmice i svako od njih ima barem po nekoliko golova ili asistencija.

Sve je to u redu da ne treba popustati huliganima,ali mi jednostavno nemamo izbora,treba da pokusamo da izvucemo ove kvalifikacije,UEFA nas je stavila na crnu listu,samo cekaju jos neki ispad i bice gadnih sankcija,a onda mozemo da se cesamo,i da raspravljamo i da se hvalimo kako nismo pristali na pritisak huligana......pokusava pizon tj savez da linijom manjeg otpora spase sto se spasti moze,sta ako opet bude incidenata?sta nam to vredi?

Miric i Ilic su vrhunac.....
Lazovic je sada potrebniji nego IKADA,Lukovic je polipozicionalan moze biti i levi i centralni bek bolje je da je njega pozvao umesto Tomovica,Bisevca,Obradovica sve njih menja......
Kao Lukovic izjavio da ove godine zbog klupskih obaveza nece igrati za reprezentaciju,a Lazovic vise nikada.....
Za Laneta izjavio "Nije toliko važno što Jovanović ne igra, jer on vredno trenira sa Liverpulom. Njegovo prisustvo će koristiti i reprezentaciji i njemu"
Mislim ni Zigic nije igrao za Valensiju pa je igrao u repki,Lane nije za top 23 ali zbog ovih povreda realno nije imao kog drugog,nadam se da ce ga pustiti na mestu centarfora da nece sukati po krilu s njim

Sve mi se cini da njih zove samo da bi ispostovao neki dil sa Savezom. Kanda ima neku kvotu (da mora da pozove odredjeni broj igraca iz nase lige) koju mora da ispuni.
Divota, opet nam je tu Ninkov.
E sad, ovo za Lazovica (i Lukovica) nam nije trebalo. Opet, nije nam trebao ni ovaj selektor pa nam, eto, zapade. Dobra komunikacija je kljuc u svemu pa i u fudbalu i predstavlja jednu od osnova dobre i povezane igre. Nego gospodin selektor uobrazio da je neko i nesto iako, kao trener, nije postigao nista. Nije stvar ponosa okrenuti broj i pitati sta nije u redu. Sigurno mu nije tek tako palo napamet da odustane od reprezentacije. Ne mogu reci ni da ga krivim zbog toga (Lazovica, ne Pizona). Kad vidi covek sta se sve desava u nasem fudbalu: zvizdanje, prepucavanja izmedju sad vec bivseg selektora i predsednika FSS (sa sudskim epilogom), fizicki napadi na naseg igraca kao i uvrede na njegov racun, divljanje huligana, kazna UEFA-e, . . . mozda mu je samo potrebno da se skloni malo od svega toga. Ili mu samo smeta trener. Ili hoce da osigura mesto startera u svom klubu pre nego sto preuzme reprezentativne obaveze. Ko ce ga znati?

Kad vec izvodimo ovu Frankenstajn postavu, bolje da batalimo sve internacionalce i pozovemo igrace iz JSL kao protiv Japana.

Sa ovim sprdnja sastavom, ako nista drugo, bar znam sta da igram u kladzi kao siguricu :P

Sigurica je kec u Bg protiv S. Irske i dvojka u Estoniji...

Najlakše je kritikovati sad... sad kad je podrška reprezentaciji najpotrebnija...

Mafija napolje iz fudbala i NAPRIJED SRBIJA!!!

Sve mi se cini da njih zove samo da bi ispostovao neki dil sa Savezom. Kanda ima neku kvotu (da mora da pozove odredjeni broj igraca iz nase lige) koju mora da ispuni.
Divota, opet nam je tu Ninkov.
E sad, ovo za Lazovica (i Lukovica) nam nije trebalo. Opet, nije nam trebao ni ovaj selektor pa nam, eto, zapade. Dobra komunikacija je kljuc u svemu pa i u fudbalu i predstavlja jednu od osnova dobre i povezane igre. Nego gospodin selektor uobrazio da je neko i nesto iako, kao trener, nije postigao nista. Nije stvar ponosa okrenuti broj i pitati sta nije u redu. Sigurno mu nije tek tako palo napamet da odustane od reprezentacije. Ne mogu reci ni da ga krivim zbog toga (Lazovica, ne Pizona). Kad vidi covek sta se sve desava u nasem fudbalu: zvizdanje, prepucavanja izmedju sad vec bivseg selektora i predsednika FSS (sa sudskim epilogom), fizicki napadi na naseg igraca kao i uvrede na njegov racun, divljanje huligana, kazna UEFA-e, . . . mozda mu je samo potrebno da se skloni malo od svega toga. Ili mu samo smeta trener. Ili hoce da osigura mesto startera u svom klubu pre nego sto preuzme reprezentativne obaveze. Ko ce ga znati?

Pa sad za atmosferu se zna ko je krivac sam selektor.....ja ne kazem da je Antic idealan ali je za ovog zaista mister,njemu je jedino Disljenkovic otkazao reprezentaciju......Vidic je koliko se secam igrao svaku utakmicu Stankovic takodje,nije bilo dogovora sa selektorom po principu "ej pisi me tamo za sledecu,ovu me ne racunaj".....Pizonov ponos se najbolje video koliki je protiv Dinama Tbilisija
I ponos,a i stav :hahaha:
Pa sad mislim da igraci treba da se izdignu iznad toga,cast je igrati za reprezentaciju ma kakva i u cijim rukama bila NASA je.....ne igra zbog Toleta igra zbog svoje zemlje i naroda......ne opravdam njegov postupak NIKAKO.....
S obzirom na to da Lukovic ne zeli da igra,umesto Ninkova treba da se ustali Tomovic koji moze da odigra desnog beka i stopera,a da se ubaci Obradovic npr. kao rezervni levi bek.....

Sigurica je kec u Bg protiv S. Irske i dvojka u Estoniji...

Najlakše je kritikovati sad... sad kad je podrška reprezentaciji najpotrebnija...

Mafija napolje iz fudbala i NAPRIJED SRBIJA!!!

SLAZEM SE.....NAPRED.....nadam se dvema pobedama,nema se izbora,da se sada na delu pokazu Vidic,Ivanovic,Kolarov,Subotic,Stankovic,Krasic i ostali da ne budu samo igraci na papiru vec da poginu u Beogradu i Talinu za svoju zemlju.....

I ovo:Od kako je Pizon selektor ovaj sastav najblizi "idealnom" jednostavno bolje nemamo,na prethodnim spiskovima je bilo vise ispada u ponasanju,e sad daj da zaboravimo Ilica,Petrovica,Milijasa,Ninkova ostaje 23 igraca koji u ovom momentu moraju da igraju......Ilica nije racunao,verovatno i Jovanovica medjutim.....ja jesam kritikovao Laneta,i ostajem pri tome,ali davao je on maximum uvek kad je igrao....Petronija treba da prihvatimo kao nezaobilazan faktor stabilnosti,da njega ne pozove onda bi PArtizan balavio kako nema nijednog reprezentativca kao sto je i Zvezda dok nije uturila Ninkova......Milijas Nenad me sve manje nervira,jos uvek sam pri tome da ne zasluzuje top23 medjutim,Kacar je poceo da igra stopera i van forme je,povrede su ga unistile skroz,tako da moze Milijas da zavrsi posao.....sad naravno mozda je bilo bolje pozvati Veseljka u svojstvu CMF a Djuricica kao zamena Ljajicu ali nema pizon mogucnost razmisljanja na tom nivou......
Najveca greota je za Tadica decko se pokida u Holandiji uvek igra daje golove,asistira medju najbiljima je,ima 23 godine a ne igra za domovinu,ali zato igra Marko od Mirica koji belezi "sjajne" nastupe za Spartak Zlatibor jos pa vodu......

Nista novo.Atmosfera u reprezentaciji je otisla u ****,dok Pizdra odusevljava svojim selektiranjem.Ljajic je jedina pozitivna promena u odnosu na Antica(i mozda ovaj golman Jorgacevic),ali smo zato dobili Bisevca,Mirica i Veseljka(koji je mozda i najbolji od ove grupice fudbalera,ali ipak,po meni,nije kalibar za reprezentaciju,a i mator je) i kao slag na tortu,Brana Ilic.Mislim,ja sam bas gotivio Branu dok je igrao u Partizanu,onako borbenog,agilnog,ali je on limitiran igrac i zaista ga ni u ludilu ne vidim u nasoj reprezentaciji.Ostale su nam i stare "vedete" Milijas,Ninkov,Raca i Pantelinjo.U isto vreme nema mesta za Rukavinu,Djuricica i Stefana Scepovica.Mislim da treba vecu podrsku pruziti mladoj selekciji,jer Jankovic ocigledno zna sta radi,za razliku od Pizdre

I ovo:Od kako je Pizon selektor ovaj sastav najblizi "idealnom" jednostavno bolje nemamo,na prethodnim spiskovima je bilo vise ispada u ponasanju,e sad daj da zaboravimo Ilica,Petrovica,Milijasa,Ninkova ostaje 23 igraca koji u ovom momentu moraju da igraju......Ilica nije racunao,verovatno i Jovanovica medjutim.....ja jesam kritikovao Laneta,i ostajem pri tome,ali davao je on maximum uvek kad je igrao....Petronija treba da prihvatimo kao nezaobilazan faktor stabilnosti,da njega ne pozove onda bi PArtizan balavio kako nema nijednog reprezentativca kao sto je i Zvezda dok nije uturila Ninkova......Milijas Nenad me sve manje nervira,jos uvek sam pri tome da ne zasluzuje top23 medjutim,Kacar je poceo da igra stopera i van forme je,povrede su ga unistile skroz,tako da moze Milijas da zavrsi posao.....sad naravno mozda je bilo bolje pozvati Veseljka u svojstvu CMF a Djuricica kao zamena Ljajicu ali nema pizon mogucnost razmisljanja na tom nivou......
Najveca greota je za Tadica decko se pokida u Holandiji uvek igra daje golove,asistira medju najbiljima je,ima 23 godine a ne igra za domovinu,ali zato igra Marko od Mirica koji belezi "sjajne" nastupe za Spartak Zlatibor jos pa vodu......

pa otpprilike to i jeste najbolje sto imamo. Fale jos Lazovič,Luković,Dusan Tadić mozda i mali Djuričić i to je to.A za Branu Ilića i Mirića nemam komentar. Pa bolje da je Pizon pozvao Mitra Mirića u reprezentaciju bar bi podigao moral kod ostalih sa svojim hitom: Nemoze nam niko nista":mrgreen:

pa otpprilike to i jeste najbolje sto imamo. Fale jos Lazovič,Luković,Dusan Tadić mozda i mali Djuričić i to je to.A za Branu Ilića i Mirića nemam komentar. Pa bolje da je Pizon pozvao Mitra Mirića u reprezentaciju bar bi podigao moral kod ostalih sa svojim hitom: Nemoze nam niko nista":mrgreen:

Jes vala to bi delovalo jako pozitivno na nase asove......
kidali bi na terenu.....
Tadic umesto Mirica
Djuricic umesto Petrovica
Lazovic i Lukovic ne zele da igraju,na njih kao ni na Mrdju ne mozemo racunati u ovim kvalifikacijama
Zamena za Lukovica moze biti Obradovic

1.Jorgacevic
2.Tomovic
3.Kolarov
4.Trivunovic
5.Vidic
6.Ivanovic
7.Sulejmani
8.Ljajic
9.Pantelic
10.Stankovic
11.Milijas
12.Brkic
13.Obradovic
14.Jovanovic
15.Rajkovic
16.Tadic
17.Krasic
18.Ninkovic
19.Zigic
20.Subotic
21.Tosic
22.Kuzmanovic
23.Saranov

Poslednja izmena:
Jes vala to bi delovalo jako pozitivno na nase asove......
kidali bi na terenu.....
Tadic umesto Mirica
Djuricic umesto Petrovica
Lazovic i Lukovic ne zele da igraju,na njih kao ni na Mrdju ne mozemo racunati u ovim kvalifikacijama
Zamena za Lukovica moze biti Obradovic

1.Jorgacevic
2.Tomovic
3.Kolarov
4.Trivunovic
5.Vidic
6.Ivanovic
7.Sulejmani
8.Ljajic
9.Pantelic
10.Stankovic
11.Milijas
12.Brkic
13.Obradovic
14.Jovanovic
15.Rajkovic
16.Tadic
17.Krasic
18.Ninkovic
19.Zigic
20.Subotic
21.Tosic
22.Kuzmanovic
23.Saranov

1.Jorgacevic
2.Tomovic - Rukavina
3.Kolarov
4.Trivunovic - Kacar
5.Vidic
6.Ivanovic
7.Sulejmani
8.Ljajic
9.Pantelic
10.Stankovic
11.Milijas
12.Brkic
13.Obradovic
14.Jovanovic
15.Rajkovic
16.Tadic
17.Krasic
18.Ninkovic
19.Zigic
20.Subotic
21.Tosic
22.Kuzmanovic
23.Saranov - Djuricic

GK Jogacevic,Saranov
DR Ivanovic,Rukavina
DC Vidic,Subotic,Rajkovic,Bisevac
DL Kolarov,Obradovic
MR Krasic,Ljajic
MC Stankovic,Kacar,Kuzmanovic,Ninkovic
ML Tosic,Tadic
ST Zigic,Mrdja,Pantelic,Sulejmani

Brkic,Tomovic,Milijas,Matic,Trivunovic,Jovanovic ako zafale igraci....
koj ce mu kuurac 27 igraca...a pogotovo Ninkov,Petrovic,Ilic i Miric :neutral:

GK Jogacevic,Saranov
DR Ivanovic,Rukavina
DC Vidic,Subotic,Rajkovic,Bisevac
DL Kolarov,Obradovic
MR Krasic,Ljajic
MC Stankovic,Kacar,Kuzmanovic,Ninkovic
ML Tosic,Tadic
ST Zigic,Mrdja,Pantelic,Sulejmani

Brkic,Tomovic,Milijas,Matic,Trivunovic,Jovanovic ako zafale igraci....
koj ce mu kuurac 27 igraca...a pogotovo Ninkov,Petrovic,Ilic i Miric :neutral:

Mrdja je povredjen do kraja sezone.

1.Jorgacevic
2.Tomovic - Rukavina
3.Kolarov
4.Trivunovic - Kacar
5.Vidic
6.Ivanovic
7.Sulejmani
8.Ljajic
9.Pantelic
10.Stankovic
11.Milijas
12.Brkic
13.Obradovic
14.Jovanovic
15.Rajkovic
16.Tadic
17.Krasic
18.Ninkovic
19.Zigic
20.Subotic
21.Tosic
22.Kuzmanovic
23.Saranov - Djuricic

2.Tomovic zato sto moze da odigra i stopera
4.Kacar je cesto povredjen i van forme je,mada opet ne kazem da ga treba otpisati,mada mozda pre umesto Milijasa
23.Saranov ili Djuricic potpuno je svejedno nece se naigrati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back