Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milan Milanović stigao u Palermo

Milanović se još u decembru dogovorio sa članom Serije A, a Italijani su iskoristili činjenicu da je Milanovićev ugovor sa moskovskom Lokomotivom bio pri kraju.

Tako je obeštećenje bilo malo, goal.com navodi 500.000 evra, a ruski klub nije mogao da zadrži talentovanog fudbalera.

Zvanični sajt Palerma predstavio je Milanovića kao "odličnog štopera koji konstitucijom i igrom podseća na Kjelinija, italijanskog reprezentativca".

"Milanović je stigao u Palermo. Kada završi lekarske preglede postaće naš član. Treniraće sa ekipom kada se završe svi administrativni poslovi," navodi se na internet stranicama 'ružičasto-crnih'.

Milanović je visok 194 centimetra, rođen je 31. marta 1991. godine u Kosovskoj Mitrovici a u Rusiju je otišao iz Crvene zvezde kao šesnaestogodišnjak. Član je mlade reprezentacije Srbije a u mlađim selekcijama postigao je dva gola na ukupno 13 utakmica.

Kolarov: Voleo bih da me Manćini vrati na mesto beka

Fudbaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov je posle privikavanja na fudbal u Engleskoj morao da se privikne i na poziciju levog krila. On kaže da mu to ne smeta previše, ali da bi voleo da uskoro ponovo zaigra kao levi bek "građana".

"Kada sam bio mlađi odigrao sam nekoliko utakmica na krilnoj poziciji, nešto slično onome što igram sada u Sitiju. Moja prirodna pozicija u timu je bek, pa se nadam da ću se vratiti tamo kada budemo imali manje problema sa povredama. Naravno, dokle god bude bilo potrebno da igram ovde, neću se buniti. Moj posao je da ispunim zamisli našeg trenera, ne bi mi smetalo ni da nekoliko utakmica odigram na desnoj strani. Ponekad prija što sam bliže golu, ali ipak volim da obavljam svoj posao u odbrani", rekao je Kolarov.

"Srpski Roberto Karlos", kako ga zovu mediji u Italiji i Engleskoj je rekao da uživa u kvalitetu koji poseduje Premiejr liga.

"Engleski fudbal je pun strasti, u svakoj ekipi. U Španiji imate Real i Barselonu na vrhu svake sezone, a uz njih su možda samo ponekad Valensija, Atletiko ili Sevilja. Slično je u Italiji. Međutim, ovde imate veliki broj dobrih ekipa, imate male timove koji igraju sjajno. Vulverhempton je poslednji, pa je opet upisao pobede protiv najjačih timova. Toga ima samo u Engleskoj i zato je Premijer liga posebna", rekao je Kolarov.

On je rekao da niko u Sitiju nije odustao od šampionske titule ove sezone.

"Trka u Premijer ligi nije završena. Znamo da možemo do boljeg mesta na tabeli, a želimo uspehe i u šampionatu i u FA kupu i u Ligi Evrope. Cilj je da posle dugo vremena osvojimo trofej, ali i da sledeće sezone zauzmemo mesto u Ligi šampiona", rekao je Kolarov.

ma cuti be bate gde imamo bolji...sem matorog stankovica nemamo kadra koji igra na nivou...nula nam je veza...Milijas,Petrovic,Kuzmanovic,Trivunovic(Kacar je duze povredjen)...nula...

Pa nije srednji red samo 2 centralna vezna igrača mada mislim da su Stankovic i Kuzmanovic dobri na centru, lijevo Tošić, desno Krasić,
a ako dodamo i bekove Kolarova i Ivanovića koji se takođe ubacuju naprijed i mogu davati lopte za Žigića. Polušpic Sulejmani (defanzivnija varijanta Ljajić iza Žigića)!

I reci mi da je ova ekipa lošija od Ajaksa! Ma daj prijatelju? Znaš li ko njima igra?

Pa nije srednji red samo 2 centralna vezna igrača mada mislim da su Stankovic i Kuzmanovic dobri na centru, lijevo Tošić, desno Krasić,
a ako dodamo i bekove Kolarova i Ivanovića koji se takođe ubacuju naprijed i mogu davati lopte za Žigića. Polušpic Sulejmani (defanzivnija varijanta Ljajić iza Žigića)!

I reci mi da je ova ekipa lošija od Ajaksa! Ma daj prijatelju? Znaš li ko njima igra?

Po imenima je bolja...U praksi,nije...

Njima igraju klinci koji za dve godine od anonimusa postanu najbolji igraci na svetu....Huntelar,Snajder,van der Vart,Suarez,Pienar...ranije Sejdorf,van der Sar,Davic i tako to na tu temu...

Varas se prijatelju....moderno shvatanje srednjeg reda podrazumeva DMF,CMF,AMF,krila u modernom fudbalu ne postoje,to su ti SS,WF......To sto kod nas Tosic i KRasic moraju da se vracaju na sredinu po loptu druga je stvar,oni su krilni spicevi msm bar bi trebali biti.......
Sulejmani moze da igra SS,AMF,WF najbolje igra SS i WF slabije AMF....posto su nama potrebna rezervna krila tj krilni napadaci (poznato je da zbog opisa posla kojim se bave ne mogu trcati svih 90 minuta u istom ritmu,a trcanje je najbitnija crta njihove igre) a Sulejmani je jedan od njih.....
Ti Ajaksovi anonimusi iznedre vrhunske fudbalere kojima se ti divis i ne pomisljas da su bili deo Ajaxa......Ajax,Barcelona i Partizan vaze za klubove za najboljim skolama fudbala,s tim da Barca jedina ima novca da zadrzi to sto stvori,Ajax maximum 2-3 godine,a Partizan obicno 1 plafon 2 sezone......imao si prilike da gledas mec Real Lion pa si video kako zvuci i na sta lici sredina ovih "hibrida" loptu niko ne moze da iskontrolise bacakaju se njome pa kad vide da ne ide a onda glume da su majstori i bacaju loptu petom u prazno.....s druge strane video si Barcelonu u kojoj Cavi i Iniesta igraju 10 godina zajedno i znaju kako i sta da urade......ne igraju imena vec ekipa,od stepena uigranosti tima zavisi njegov uspeh

Poslednja izmena:
Varas se prijatelju....moderno shvatanje srednjeg reda podrazumeva DMF,CMF,AMF,krila u modernom fudbalu ne postoje,to su ti SS,WF......To sto kod nas Tosic i KRasic moraju da se vracaju na sredinu po loptu druga je stvar,oni su krilni spicevi msm bar bi trebali biti.......
Sulejmani moze da igra SS,AMF,WF najbolje igra SS i WF slabije AMF....posto su nama potrebna rezervna krila tj krilni napadaci (poznato je da zbog opisa posla kojim se bave ne mogu trcati svih 90 minuta u istom ritmu,a trcanje je najbitnija crta njihove igre) a Sulejmani je jedan od njih.....
Ti Ajaksovi anonimusi iznedre vrhunske fudbalere kojima se ti divis i ne pomisljas da su bili deo Ajaxa......Ajax,Barcelona i Partizan vaze za klubove za najboljim skolama fudbala,s tim da Barca jedina ima novca da zadrzi to sto stvori,Ajax maximum 2-3 godine,a Partizan obicno 1 plafon 2 sezone......imao si prilike da gledas mec Real Lion pa si video kako zvuci i na sta lici sredina ovih "hibrida" loptu niko ne moze da iskontrolise bacakaju se njome pa kad vide da ne ide a onda glume da su majstori i bacaju loptu petom u prazno.....s druge strane video si Barcelonu u kojoj Cavi i Iniesta igraju 10 godina zajedno i znaju kako i sta da urade......ne igraju imena vec ekipa,od stepena uigranosti tima zavisi njegov uspeh

Ne bih se slozio da krila u modernom fudbalu ne postoje. Gledaj Bayern sta radi sa Riberijem i Robenom pa Arsenal sa Volkotom i Arsavinom, Real sa Ronaldom, Barsa sa Mesijem. Svi klubovi koji igraju najmoderniji i najbrzi fudbal obavezno imaju brze krilne napadace, jednog ili dva.

Milan Milanović stigao u Palermo

Milanović se još u decembru dogovorio sa članom Serije A, a Italijani su iskoristili činjenicu da je Milanovićev ugovor sa moskovskom Lokomotivom bio pri kraju.

Tako je obeštećenje bilo malo, goal.com navodi 500.000 evra, a ruski klub nije mogao da zadrži talentovanog fudbalera.

Zvanični sajt Palerma predstavio je Milanovića kao "odličnog štopera koji konstitucijom i igrom podseća na Kjelinija, italijanskog reprezentativca".

"Milanović je stigao u Palermo. Kada završi lekarske preglede postaće naš član. Treniraće sa ekipom kada se završe svi administrativni poslovi," navodi se na internet stranicama 'ružičasto-crnih'.

Milanović je visok 194 centimetra, rođen je 31. marta 1991. godine u Kosovskoj Mitrovici a u Rusiju je otišao iz Crvene zvezde kao šesnaestogodišnjak. Član je mlade reprezentacije Srbije a u mlađim selekcijama postigao je dva gola na ukupno 13 utakmica.

Pa ovo je prilog za rubliku ''transferi'' a ne za ovde,zar ne!

Ne bih se slozio da krila u modernom fudbalu ne postoje. Gledaj Bayern sta radi sa Riberijem i Robenom pa Arsenal sa Volkotom i Arsavinom, Real sa Ronaldom, Barsa sa Mesijem. Svi klubovi koji igraju najmoderniji i najbrzi fudbal obavezno imaju brze krilne napadace, jednog ili dva.

Ne znam s cim se ne slazes ja sam samo zeleo da odvojim pojam krilo u smislu SMF od krilnog napadaca WF.....nasa reprezentacija cini mi se igra vise sa SMF ,Krasic i Tosic moraju vise da idu napred.......hteo sam da kazem da krila ne spadaju u vezni red,bar ne u formaciji 4-3-3 koju igraju svi ovi koje si nabrojao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back