Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto lepo ne stavi Klea i Kaludjerovica u spic,ako je vec prijateljska,kakav Pantelic.

Ne moze da stavi Klea jer jos nije dobio papire,a i kada ih dobije za nasu selekciju ce imati pravo nastupa tek 2013......
Kaludjerovic je na pripremama sa Zvezdom ne verujem da ce zvati ikoga iz nase lige jer nemaju trenutno takmicenja,medjutim po toj logici ne treba da zove ni Lazovica,Lukovica,Mrdju a to je pola ekipe......
Pantelic daje golove,davao je i u mnogo jacoj bundesligi a u repki nista......nece uraditi nista Panta
Treba da pozove svih 5 "holandjana" i da ih forsira,Holandija je raj za mlade pravilno se razviju u 95% slucajeva.....
Slazem se da je grcka liga banana liga kao i nasa i svajcarska msm jace su od nase medjutim nije to neka klasa.....
Pnata je pregoreo ne treba vise da bude pozivan......
POzvao bi sada Kaludjerovica i Ubiparipa......Cavu Dimitrijevica.....holandjane.....

Steta za povredu Stankovica i Ninkovica dovoljno da ne moze ovaj bolid da uigra ekipu,a Vidic mislim da folira jer u Mancesteru i sa tom satro povredom razvaljuje zavodi red u kaznenom prostoru svaki skok je njegov,medjutim predstoji mu borba za PL,LS pa ce da se cuva ipak je kapiten.......sve u svemu ima frakturu morala;)
Ne kontam coveka koji ignorise Tadica koji je u mecu sa Ajaksom 10 puta presao van der vila i djuricica koji sa 18 godina lepo kreira......

Cirkus...idemo bez Zige,Vidica i Stankovica.....:dash:
Sad kad ga Ziga nema....ja neznam ko ce u nasu reprezentaciju da da gol :think: u zadnjih 8 meceva je samo on treso mreze....

BOlje da ne tresemo tako mreze,ovo je prijateljska tekma treba da pokusamo da nadjemo alternativne izvore energije,a ne da se vatamo za Zigica....kod njega nema filozofije kad je u ekipi gadjas ga na glAvu......nego se narod nada da mozda jos uvek postoji neko ko moze nogom da odigra.......

Moramo bakar do baraz....reprezentacija Super lige je jaca od Slovenije.. ;)

Nece moci cin mi se ni do 3.mesta ovako......stoji sve to,da se ne ponavljamo vise,imamo reprezentaciju barem za 1/4finale evropskog mejdutim nemamo cvrstu ruku a takodje i nema pravih moralnih vrednosti u licnostima nasih zvezda.....
Nisam ja video nikada da Vidic kidise u dresu reprezentacije.....napadaci su nam potrebni i mora e na ovakvim utakmicama traziti.....sredina nije losa medjtim nije povezana.....Kacar-Stankovic-Ljajic i alternativa Kuzmanovic-Ninkovic-Djuricic(Dimitrijevic) to je ono sto mora da forsiramo jer BOLJEG NEMAMO.........odbranu ne treba dirati to je zlatni deo samo da se vise trude....mislim daje Jorgacevic solidan GK i da nece golman biti alibi za neuspeh.....o krilima nema puno da se prica Tosic-Krasic prvi par Tadic-Sulejmani drugi par
I napad bolna tacka,medjutim to je takav utisak zbog lose povezanosti sredine i krila i njihove koordinacije....kada sredina i krila dobro odrade posao ovi nasi napadaci ma koliko bili nesposobni nabosce valjda neki put......Zigic svakako treba da bude "ratna" rezerva da bude zamena koja ce da uleti kad god ne valja pa onda bunarenje,Lazovic se moze iskoristiti i na krilu a moze i cf da bude,sto da ne.....Mrdja u ovom trenutku mozda treba da bude prvi centarforski pik ali da se vise krece......ne treba otpisati Kaludjerovica,Ubiparipa,Matica kao pomocne poluge kvalifikacija.....
sve ostalo moze da bude ali ne mora da znaci......ako ne uspemo ovako necemo nikako......medjutim,eventualni neuspeh koji je jako blizu osim sto ce odvesti Stankovica iz reprezentacije bez uspeha,odvesce i jos neke Vidic-Ivanovic-Krasic jeste trojka koja bi za svetsko 2014. imala 30 godina Vidic 33,mislim svakako da to ne znaci da ih nece biti,medjutim njihova igra pogotovo Krasic (za krilo treba brzina koju ce on gubiti) nece biti zadovoljavajuca pa ce jedan generacija puna potencijala ostati na labavim "uspesima"......
ali ne treba o tome razmisljati vec o sadasnjosti nama treba 5 pobeda i remi za baraz sto je slozicete se jako jako tesko.....smatram da jedino mlade snage mogu da izvuku ove kvalifikacije.....npr. Fejsa bi mislim odlicno radio na sredini ali ga je povreda shebala SKROZ.....

Srbija u prvom šeširu

U četvrtаk, 3.februаrа, u Nionu, biće obаvljenа ceremonijа žrebа mlаdih reprezentаcijа u kvаlifikаcionom ciklusu zа EP 2011/13.

Finаlni turnir zа igrаče uzrаstа do 21 godine će 2013. godine biti održаn u Izrаelu.

Fudbаlski sаvez Srbije nа žrebu u Nionu predstаvljаće generаlni sekretаr Zorаn Lаković, selektor nаšeg nаcionаlnog timа Aleksаndаr Jаnković i menаdžer reprezentаcije Pаvle Simić. Žreb počinje tаčno u podne, posle čegа sledi sаstаnаk i prаvljenje konаčnog rаsporedа utаkmicа nаše kvаlifikаcione grupe.

Mlаdа reprezentаcijа Srbije je zаhvаljujući rezultаtimа iz prethodnа tri ciklusа tаkmičenjа rаngirаnа među nosiocimа, odnosno u prvom šeširu prilikom žrebа.

Reprezentаcije su rаspoređene nа sledeći nаčin:

Šešir A: Engleskа, Špаnijа, Holаndijа, Itаlijа, Švedskа, Češkа, Rusijа, SRBIJA, Nemаčkа, Rumunijа.

Šešir B: Švаjcаrskа, Vels, Belorusijа, Frаncuskа, Ukrаjinа, Turskа, Austrijа, Portugаlijа, Dаnskа, Belgijа.

Šešir C: Hrvаtskа, Mаđаrskа, Škotskа, Grčkа, Islаnd, Slovаčkа, Moldаvijа, Finskа, Jermenijа, Severnа Irskа.

Šešir D: Poljskа, Crnа Gorа, Gruzijа, Letonijа, Norveškа, Slovenijа, Republikа Irskа, Bugаrskа, Bosnа i Hercegovinа, Mаkedonijа.

Šešir E: Albаnijа, Fаrskа Ostrvа, Kipаr, Litvаnijа, Kаzаhstаn, Letonijа, Azerbejdžаn, Andorа, Sаn Mаrino, Luksemburg, Mаltа, Linhenštаjn.

Formаt tаkmičenjа je isti kаo i u prethodnа dvа ciklusа zа odlаzаk nа EP u Švedsku 2009. i Dаnsku 2011. godine. Biće formirаno deset grupа ( dve grupe sа po 6 i osаm grupа po pet timovа ), odаkle 14 nаjboljih timovа nаstаvljа put kа bаrаž utаkmicаmа i plаsmаnu nа finаlni turnir.

Deset prvoplаsirаnih ekipа i četiri nаjbolje drugoplаsirаne reprezentаcije plаsirаće se u bаrаž, odаkle se sedаm pobednikа pridružuje Izrаelu, domаćinu nаrednog Prvenstvа Evrope.

Odmаh po povrаtku sа žrebа, sledi i prvа utаkmicа nove mlаde reprezentаcije, i to bаš u Izrаelu, domаćinu EP mlаdih reprezentаcijа 2013. godine.

Prijаteljskа utаkmicа je zаkаzаnа zа 9. februаr u Rišon Lezionu, predgrаđu Tel Avivа, sа početkom u 17.30 čаsovа po lokаlnom vremenu (16.30 po nаšem vremenu).

U mаrtu nаšа reprezentаcijа će ugostiti selekcije Mаkedonije i Ukrаjine, u terminimа propisаnim zvаničnim FIFA kаlendаrom, 25. i 29. mаrtа.

Nа žrebu u Nionu u plаnu je zаkаzivаnje dve prijаteljske utаkmice u junskom terminu (4. i 7. junа), dok je u аvgustu plаnirаno učešće nа prestižnom memorijаlnom turniru "Vаlerij Lobаnovski " u Kijevu.

Ovaj Pizon stvarno nije normalan.Ja sam puno ocekivao od njega,ali on je covek prolupao skroz.Koga bre on isprobava?Pantelica koji ne moze da pogodi ni babu u slow motionu?:eek: Milijasa kome treba 3 godine da odsrafi onu vuglu i preda loptu nekome?Raca,Ninkov lele :dash::dash::dash:

Ma dobro to je prijateljska neka isprobava, zanima me taj Injac kakav je igrac a sto se tice Pantelica taj u prijateljskim utakmicama zna da daje golove a u takmicarskim samo namesta frizuricu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back