Pizon vraca Pantelica u reprezentaciju?
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrovic Pizon mogao bi da u nacionalni tim za sledece utakmice vrati napadaca Marka Pantelica, prenosi "Sport".
"Orlove" u februaru ocekuje prijateljski susret sa selekcijom Izraela, a Petrovic je vec najavio nekoliko novih imena u timu.
"Pratim sve kandidate za ekipu. Jos ranije sam rekao da ce sansu dobiti Injac iz Leha i Matic iz Vitesea. Takodje, vidim da i Marko Pantelic igra odlicno u Olimpijakosu, postize vazne golove za tim, i to me raduje. U svakom slucaju, spisak ce biti poznat javnosti najkasnije do 25. januara", rekao je Petrovic.
E ovog treba zaista vesati....prvo jel ste procitali bio decko na odmoru u Dubajiu sigurno zbog male plate....
ali to nije bitno,ono sto je glavno da ce opet zvati propalu investiciju koja sa 7 postignutih golova za 7 reprezentativnih sezona od toga 4 aktivne sezone,konkurise za nas napad......davao je on prijatelju i za Ajaks i za Hertu golove pa je i repci bio NULA.....Jedino sto moze da opravda ovakav potez mada ne skroz je mozda to da Lazovic ne igra takmicarske utakmice,mada grcka liga nije neko takmicenje.....
Matic ok treba ga probati medjutim ono sto sam gledao u Viteseu uglavnom se svodi na defanzivniju prirodu cini mi se da ce to biti novi Milijas ili Raca......
Mislim da sada nece biti Dimitrijevica zbog zimske pauze,mada mozda je pametno probati ga.....
Za ovog Injca iskren da budem nisam cuo do skoro,a kad sam cuo mislio sam da je Hrvat ili BH ili tako nesto
p.s. samo da kazem za Ljajica da ce tek biti otkrovenje da pruza odlicne partije i da nasa buducnost def. lezi u njemu....
Pametnije bi mu bilo da pozove Dusana Tadica koji se decko pokida igrajuci za Groningen (ipak je to holandska liga,nego sto zove Injca iz Poljske ipak je razlika bar za klasu) i Djuricica iz Herenvena ali on je covek bio i ostao propalitet
da dodam samo da je doticni Injac rodjen 1980.godine pa ima 31 godinu PRED NJIM JE SVETLA BUDUCNOST,a igra zadnjeg veznog jos jednom DA SE ZNA DA CEMO SE BRANITI IZ SVE SNAGE