Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O tome treba da vode racuna Milijas,Petrovic,Stankovic ili Kuzmanovic...Moze nama u napadu da igraju Eto i Forlan ali sa onakvim vezim redom necemo moci da kratkim pasevima ni da prenesemo loptu na drugu polovinu....Sa tim veznim redom sto imamo najbolja varijanta je sa Zigom u napadu,jer tako izvlacimo maksimum iz svoje ekipe...Pitanje je da li bi mi bunarili da imamo Pirla,Inijestu ili Modrica....

Nemamo Pirla i Inijestu,ali imamo Kacara,Ljajica,Ninkovica,Djuricica,a i Kuzmanovic nije los na sredini...Mozemo mi da igramo sa takvim igracima pas igru,ako to selektor zahteva i ako najuri ove babe poput Milijasa i Petrovica iz prvog tima...I naravno,Mrdja u spicu umesto zirafe,kako bi iskoristio prostor u takvoj igri...

Poslednja izmena:
Nemamo Pirla i Inijestu,ali imamo Kacara,Ljajica,Ninkovica,Djuricica,a i Kuzmanovic nije los na sredini...Mozemo mi da igramo sa takvim igracima pas igru,ako to selektor zahteva i ako najuri ove babe poput Milijasa i Petrovica iz prvog tima...I naravno,Mrdja u spicu umseto zirafe,kako bi iskoristio prostor u takvoj igri...

Slazem se:worth:..... sa svim osim da treba najuriti Zirafinja iz repke.....treba da bude rezervni napadac pa kad zataji pas igra da moze na skok s njim......
Videli smo Stankovica u LS (prva tekma sa Spursima) kako je igrao,kako se ubacivao napred,znaci da moze,i Kacar i Kuzmanovic su standardni u svojim ekipama,Ljajic je cak i pored Miijsa i PEtrovica pokazao da ce biti energija ekipe.....Filip Djuricic ce sazreti taman za EURO a dotle Stankovic moze odlicno da odradi posao.....
Zigica treba cuvati u ekipi i iz razloga da cemo nekada doci u situaciji da igramo sa 2spica u kriticnim situacijama.....
Nadam se da ce i Dimitrijevic nastaviti da igra dobro,moze on dosta da odradi na sredini,pogotovo sto mi mirise da se Lane uveliko hladi i da mu karijera ide silaznom putanjom a uz to je i star.....

p.s. http://www.sportal.rs/news.php?id=39805
Evo potvrde Spursovih izjava s kojima sam se vec slozio.....dakle,druga odbrana sveta po vrednosti,a mi nismo ni blizu Spanije..... Ivanovic-Vidic-Subotic-Kolarov ponos Srbije....imamo Stankovica i Krasica koji igraju u velikanima,ponavljam IGRAJU nisu samo pod ugovorom,imamo Kacara i Kuzmanovica koji igraju za 2 velika nemacka kluba i ONI IGRAJU,imamo Ljajica koji je postao nosioc Fiorentine,imamo Lazovica i Lukovica u prvoj postavi ruskog sampiona,imamo Tosica koji jeodlicno zamenio Krasica u CSKA,a NEMAMO REZULTATE.....znaci ne radi se s igracima na odg nacin.....

Poslednja izmena:
Ako nastavi da daje golove treba probati Kaludjerovica,medjutim ne ocekujem da on postane neka napadacka klasa,u nasoj ligi su i Zigic i Panta i Lazovic i Mrdja cak i Lekic davali golove,panista.......Mislim da je Miric "promasena investicija"......odbrana je eto fantasticna i treba prestati eksperimente na njoj,ko sto je Pizon najavljivao Ivanovica za stopera,Ninkova desno a subotica na klupi pfffff...........
Jorgacevic def. treba da bude prvi golman a ne da gledamo statistiku pa da Stojketa stavljamo ispred (prvo umisljen je previsoko leti i zbog toga pravi kikseve,ima kvalitet medjutim ponasa se kao da mu je 5 puta veci,zvizduci ce ga pratiti do kraja karijere,a to se odrazava i na njega i na ekipu.....Brkic moze biti rezerva i jos neki mlad da se pronadje i da bude sa ekipom od najranijeg perioda a ne da vadimo golmane ko Djuricica Jorgacevica u 30 godina.....)...u odbrani pored "zlatne" cetvorke treba da budu Lukovic i Rajkovic kao rezervni levi bek i stoper,a mogu i da menjaju mesta,Ninkov event kao rezervni desni bek posto nema dobrih,inace je daleko od reprezentativnog nivoa.....na sredini Stankovic(Fejsa,Matic,Ignjovski kao event buduce zamene za kapitena),Kacar,Kuzmanovic,Ninkovic cetvorka koja ce konkurisati za 2 mesta dva veznjaka (Svajni i Kedira kod Svaba),Ljajic i Dimitrijevic (F.Djuricic uskoro) koji ce konkurisati za mesto desetke,Krasic i Sulejmani kao desna krila,Tosic i Tadic kao leva,Zigic kao klasicni spic,Mrdja i Lazovic kao klasicni napadaci sa hibridnom mogucnoscu igranja na boku tj krilima (pogotovo Lazovic).....Kaludjerovic i M.Scepovic kao neke alternative a ujedno i kao buducnost s obzirom na godine Zigica pa i Lazovica,ali o tom potom.....Lane naravno NE treba ga zaboraviti ali ako ovako nastavi zaista ga ne treba pozivati,Bosko JAnkovic sumnjam da posle 2 povrede moze da se vrati na neki reprezentativni nivo.....Alen Stevanovic da se prati mada mi se ne svidja to sto je u drugoj ligi ne napreduje dovoljno.....

Poslednja izmena:
Uopste ne treba uzimati u obzir kako i da li neko igra za svoj tim ...retki su slucajevi da je neko igrao za reprzentaciju Srbije ( ili za one prethodne drzavne tvorevine ) onako kako je igrao za klub ,a neretko su pojedinci koji su u klubu grejali klupu rasturali u dresu reprezentacije ...mada je retko neki nas igrac rasturao na reprezentativnom nivou ...

Uopste ne treba uzimati u obzir kako i da li neko igra za svoj tim ...retki su slucajevi da je neko igrao za reprzentaciju Srbije ( ili za one prethodne drzavne tvorevine ) onako kako je igrao za klub ,a neretko su pojedinci koji su u klubu grejali klupu rasturali u dresu reprezentacije ...mada je retko neki nas igrac rasturao na reprezentativnom nivou ...

Izvini,a na osnovu cega onda da se zovu igraci u reprezentaciju?!pa i taj Jovanovic je dobrim igrama u klubu izborio mesto u reprezentaciju nije sigurno sedeci na klupi,i sta sada kad je jednom usao ne treba ga dirati do penzije:think:

Bravo za Krasu,dobro mu ide,u odlicnoj je formi.....

Gol Mrdje u kupu:super:

Scepovic i Tomic isterani iz A tima,novi igraci Teleoptika......iskren da budem razocaran sam njihovim ponasanjem ako ih je izbacio,poleteli su kao da su krilo i spic Barse a ne Partizana......nece od njih biti nista......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back