gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
neka, neka, ja bi volo da vidim da se on stvarno oporavi od operacije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne moze radar da ga uhvatiKoj moj su se uhvatili za ovog manekena,da mi je znati?On je apsolutno nepotreban reprezentaciji.Em smo dobro pokriveni na toj poziciji,em ima mnogo boljih igraca od njega.Kad krenu novinari da pisu za njega i Dragutinovica,muka da te uhvati,kao da su nam bili povredjeni neki kljucni igraci,pa eto docekasmo,sa nestrpljenjem,njihov povratak na teren
I šta sad,po tebi njemu treba definitivno zatvoriti vrata u reprezentaciji jer je bio povređen!?Koji ti nebuloze ispaljuješ !!!Garantovano da je bio u pitanju neki od bivših partizanovih igrača da se ne bi ovako pros*ravao.
Ne treba mu zatvoriti vrata,ali treba da se dokaze da bi mogao da igra u reprezentaciji.Novinari se ponasaju kao da ce on odmah da uskoci u reprezentaciju posle oporavka,kao i Dragutinovic.I stojim iza toga da je nepotreban u reprezentaciji u ovom trenutku,posto smo poprilicno jaki na tim krilnim pozicijama(a on je igrao po desnoj strani u reprezentaciji uglavnom).I nema to nikakve veze sa tim gde je igrao...
Drago je doktor za ove koji igraju - Lukovic (ako ne dobije crveni, onda zabije autogol ili napravi penal), Obradovic, Lomic, Subotic koji nikako da odigra kako treba... Kad se oporavi Kolarov staviti odbranu - Ivanovic, Vidic, Drago, Kolarov i kraj price...
Ne mogu sve da citiram, ali dosta netacnosti si naveo. Slazem se za Dragutinovica, ima 35 godina, i dosta je. Bosko je odlican igrac, ali stvarno prvo treba videti da li ce se vratiti u formu. Lane igra krilo u reprezentaciji, i bez obzira sta mu je prirodna pozicija, on IGRA krilo, i tu je kraj. Tosic ne da nije samo levo krilo, nego je mozda i bolji po desnoj strani kada igra "kontra gardom" sto je i igrao na onoj utakmici kada je Krasic bio zamena, cini mi se protiv Slovenije. Ako je Nemanja Tomic reprezentativni kalibar, onda tesko nama...
I ne znam zasto stalno potencirate Lukovica kao beka, on je OCAJAN na tom mestu. Protiv Slovenije su ga pretrcavali samo tako. Prespor je za tu poziciju u odbrani, a u napadu je neupotrebljiv. Kao levi bek igra protiv desnog krila, koji su uglavnom neki brzi igraci, tako da bi za mene on igrao beka samo ako na utakmici dodje do nekih prinudnih izmena, pa mora doci do pomeranja.
Ofazivnih vezista, krila, imamo dosta, samo ih treba forsirati. Mi gledamo samo na ove igrace koje Antic vodi dve godine, i ovo malo Pizon sto je promenio. Ima tu jos, neki od vas su pominjali Djuricica, trebalo bi Sulejmanija vratiti, mozda probati Milinkovica, Tadica...
Ma u redu, nije ni bitno ko igra na kojoj strani, danas pravi igraci mogu menjati pozicije, kao na primer Ljajic koji moze igrati i levo i desno i u sredini.
Da taj tvoj doktor je prosle godine zabio 3 autogola za sevilju
ima 35 godina jel mislis da ce do stote igrati u reprezentaciji
nikakav igrac nije bio ON JE NEPOTREBAN U REPREZENTACIJI a ne BOSKO.....
Subotic je 13 godina mladji,jaci je cvrsci u duelu,na kraju krajeva ne bi ga Venger trazio....ova rupenda koju je iznedrio Djoric ili ko vec tad bese selektor jako me cudi sto je sakupila 50 nastupa,ne zasluzuje ni rezerva rezerve da bude....Lukovic gine na terenu.....svi ga pamte po crvenom sa Ganom,a ne pamte sta je uradio na tom mecu i koliko puta nas je spasio,i za kakvu glupost mu je onaj moron dao karton.....autogol protiv estonije ide na dusu Vladi Stojkovicu koji kao kreten istrcava.....Obradovic Lomic ista klasa,dobri su kada se povredi Kolarov jer nema ko,Lukovic je na toj poziciji BOLJI OD NJIH.....
Bosko Jankovic je itekako potreban reprezentaciji!!!!On igra desno krilo,a podjednako moze da odigra i CAM i levo krilo,a mi samo mislimo da smo na tim pozicijama pokriveni.....ne moze krasic svaku utakmicu da odigra 90 minuta u istom ritmu i on je ziv covek.....Tosic takodje samo po levoj.....imamo Tomica kao desnu rezervu,a moze i levo,a Jankovic takodje moze i leva i desna zamena i zamena Ljajicu u sredini....to sto vi smatrate Laneta za krilo je pogresno.....
Kada bi Lazovic,Mrdja,Sulejmani i Jovanovic igrali napadace u nasoj reprezentaciji nama vise nijedan ne bi trebao
Lukovic je primer nepouzdanog igraca, koji je opasniji po nas nego po protivnika. Izvodjenje iz igre protiv Rumunije zbog divljanja na terenu, protiv Litvanije je usao u igru u 60. minutu i u prvoj akciji napravio penal kakav nije vidjen 20 godina, crveni protiv Gane, autogol protiv Estonije... Lukovic je zasrao u svakoj utakmici koju je igrao za reprezentaciju.
Subotic - sve je to lepo, ali u reprezentaciji ne igra nista posebno.
Zamerka tomic je brz i talentovan i moze od njega biti igrac.....Tadic IGRA LEVO KRILO
Tosic je pokazao da moze levo krilo odlicno da igra......ako nam Lane igra levo krilo napred ce opet morati Ziga.....sto nikako ne valja......Lukovic ja nikada nisam rekao da je on za prvu postavu,ali moze da bude rezervni centarhalf ili levi bek u zavisnosti sta je potrebno ekipi u trenutku......
Sulejmani moze CAM ali posto imamo vanserijskog talenta Lajica na toj poziciji Sulejmanija ne bi bilo lose terati napred......i lane ofc.....mrdja i lazovic takodje.....
Kaludjerovic u repku HITNO,ja neznam da li je neko u nasoj ligi gde se igra svaki mec od 0-2 dao 17 gola sa RADOM....Pravi Zvezdin potez je njegov dolazak,videli smo Zvezdu pre njega i sad kada je prva na tabeli...
Ja sam za to da se zove u reprezentaciju svaki napadac koji konstantno daje golove. Mi smo na SP-u imali Pantelica, Zigica i Lazovica (Mrdju ne racunam, jer nije igrao), koji zajedno nisu dali golova koliko treba jedan prosecan napadac. Svakako je bolje zvati Kaludjerovica, koji em igra u timu koji juri pobede, em daje golove, em je mlad i moze da napreduje, nego vratiti Pantelica kao sto je najavio Pizon.
Vidi ovako, nikada nisam voleo sportsku statistiku. Ne zelim da proveravam, verujem da si u pravu za te golove, ali ja mislim da je ocigledno da mi nemamo napadace jos od vremena Save Milosevica. I to ne onog Save iz 2006-te kada je vec bio mator i spor, nego pre. Nekada smo imali Darka Kovacevica, Milosevica i Mijatovica kao napadace, a pogledaj sada??
Samo da obrazlozim to za statistiku. Ceo zivot sam pratim NBA ligu, a oni uzasno mnogo gledaju statistiku, pa sam je zato i zamrzeo. Neko ima 10 stokova recimo, a kad obratis paznju, vidis da mu je vise od pola skokova posle slobodnog bacanja, kada u reketu nema nijednog protivnickog igraca.
Sto se Kaludjerovica tice, ako nastavi da trese mreze i prikazuje solidne partije, ja sam za to da mu se ukaze sansa da pokaze sta moze protiv ozbiljnijih protivnika, jer nasa JLS liga nije pravo merilo kvaliteta.