Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slika-1.jpg

Nerealno, nikada se nije desila takva situacija.
Po meni najbolje bi bilo kad bi nas pustili da igramo novi meč, najrealnije da izgubimo 3:0, zabrane nam igranje na domaćem terenu i velika novčana kazna, a moguće je i da nas izbace iz takmičenja. Neki mediji prenjeli su vijest da postoji mogućnost da izbace i klubove iz evropskih takmičenja, ali mislim da je to neviđena glupost i najnerealnija opcija.

Ovo sto Karadzic prica,mada se ja nikada ne slazem s njim jeste na mestu....italijani su organizatori meca i oni su duzni da po svaku cenu sprece huligane....ne moze nas savez da sprecava huligane u tudjoj zemlji,u njihovim rukama je policijski aparat......oni su mirno gledali,jer sta je jedna ograda spram 3 olako dobijena boda,ne kazem da nas oni ne bi pobedili i ovako,ali sta znas mozda smo mogli do remija.....da se to desilo kod nas,tj da su talijanski navijaci u BG radili isto mi bi nadrljali.....ocekujem novcanu kaznu,svidja mi se stav ovog delegata Gruzina,i nadam se da ce nam dozvoliti da opet igramo u novembru,jer ako registruju taj mec sa 3:0 za zabare,to ce nam biti slicno ko da nas diskvalifikuju,jer tek tada nam nema ni trunka nade za plasman,ovako djene djene
Ali ipak su italijani suvise mocni i imaju svoje ljude tako da me ne hrabre puno te izjave....nama ne znaci nista da oni dobiju novcanu kaznu,ili zabranu igranja kuci ili tako sto,ako mi popijemo 0:3 ili diskvalifikaciju

Ovo sto Karadzic prica,mada se ja nikada ne slazem s njim jeste na mestu....italijani su organizatori meca i oni su duzni da po svaku cenu sprece huligane....ne moze nas savez da sprecava huligane u tudjoj zemlji,u njihovim rukama je policijski aparat......oni su mirno gledali,jer sta je jedna ograda spram 3 olako dobijena boda,ne kazem da nas oni ne bi pobedili i ovako,ali sta znas mozda smo mogli do remija.....da se to desilo kod nas,tj da su talijanski navijaci u BG radili isto mi bi nadrljali.....ocekujem novcanu kaznu,svidja mi se stav ovog delegata Gruzina,i nadam se da ce nam dozvoliti da opet igramo u novembru,jer ako registruju taj mec sa 3:0 za zabare,to ce nam biti slicno ko da nas diskvalifikuju,jer tek tada nam nema ni trunka nade za plasman,ovako djene djene
Ali ipak su italijani suvise mocni i imaju svoje ljude tako da me ne hrabre puno te izjave....nama ne znaci nista da oni dobiju novcanu kaznu,ili zabranu igranja kuci ili tako sto,ako mi popijemo 0:3 ili diskvalifikaciju

Nije isto ispasti i biti izbačen. Ako nas izbace izgubićemo veliki broj bodova i vjerovatno sledeće kvalifikacije krenuti iz 4-5 šešira.
Što se žabara tiče i oni će vjerovatno snositi neke posledice, ali one su ništa u odnosu na ono što nas čeka.

Nije isto ispasti i biti izbačen. Ako nas izbace izgubićemo veliki broj bodova i vjerovatno sledeće kvalifikacije krenuti iz 4-5 šešira.
Što se žabara tiče i oni će vjerovatno snositi neke posledice, ali one su ništa u odnosu na ono što nas čeka.

Nama je sa Pizonom kao selektorom sasvim svejedno iz kog cemo sesira jer necemo da se plasiramo ni na sp 2014 ovakvom igrom.....trazicemo mi Antica:rtfm:
Joj sto bi voleo da odere Toleta i uzme svoje pare.....sta god radio i kako god radio ipak je bre MISTER najveci strucnjak kog smo imali ikada.....hvala antari na plasmanu,dobrim partijama,i tole bi trebao da zahvali na 10 miliona koji su se slili u kasu,a on zali sto se nisu slila 15,e onda bi mogla plata anticu 1,2 miliona,ovako ne moze jer svih 10 morao bi da uzme on i njegoiv frendovi

Posle takvog neverovatnog gola trebao bi da bude proglasen kapitenom reprezentacije. Iz tog kretanja po terenu i neverovatnom igrom glavom moze se izvesti zakljucak da se radi o vanserijskom fudbaleru koji ne posustaje ni pred cetvrtom decenijom zivota, nesto kao Srpski Rajan Gigs. Ocigledno je zasluzio da predvodi selekciju orlova bar narednih 7 godina.

Posle takvog neverovatnog gola trebao bi da bude proglasen kapitenom reprezentacije. Iz tog kretanja po terenu i neverovatnom igrom glavom moze se izvesti zakljucak da se radi o vanserijskom fudbaleru koji ne posustaje ni pred cetvrtom decenijom zivota, nesto kao Srpski Rajan Gigs. Ocigledno je zasluzio da predvodi selekciju orlova bar narednih 7 godina.

Koj ti je ku*rac,gledaj kako se nadskace Skvilaci i Djuru i daje gol Arsenalu...uzivaj.....dace on jos dosta golova u Premijer ligi,sada je dobio ulogu startera i na najbolji nacin je iskoristio...Bar je tri stepenika iznad Klea.....

Cekao je Nikola Žigić i dočekao "pet minuta" u Birmingemu. Prvi put mu je menadžer Aleks Mekliš ukazao priliku od starta, a Srbin je opravdao ukazano poverenje golom koji je postigao na gostovanju u Londonu, u duelu protiv favorizovanog Arsenala! Žigić je u svom stilu, udarcem glavom, zatresao mrežu tobdžija u 33. minutu, međutim, u nastavku su gosti popustili pod pritiskom čete Arsena Vengera i doživeli četvrti poraz u osam kola Premijer lige - 1:2.

Protivnik Partizana u Ligi šampiona je izjednačio u finišu prvog poluvremena kada je sa penala bio precizan Nasri. Pobedonosni gol postigao je Maruan Šamak, letošnje pojačanje domaćih iz Bordoa. Marokanac je, na pas Vilšira, prevario čuvare pre nego što je postigao peti gol u sezoni.

U finišu utakmice na Žigića je vrlo oštro startovao Džek Vilšejr, koji je zbog tog starta dobio direktan crveni karton. Srbinu je stradao skočni zglob, za sada se ne zna u kom stepenu.

Koj ti je ku*rac,gledaj kako se nadskace Skvilaci i Djuru i daje gol Arsenalu...uzivaj.....dace on jos dosta golova u Premijer ligi,sada je dobio ulogu startera i na najbolji nacin je iskoristio...Bar je tri stepenika iznad Klea.....

Gol je gol, i nisam hteo da ga omalovazavam, ali kad si vec resio da ga hvalis, da ti odgovorim:

1. Skilaci je otisao od Zigica, i ne da ga nije nadskocio, nego ovaj nije bio ni u duelu s njim, tako da je stvarno smesno to sto si napisao.
2. Djuru ide u rikverc, i ne stize na vreme da skoci, nesto kao i protiv Nemaca kada je Mertesaker zakasnio.

Dakle, nikoga on nije nadskocio. Gol je postigao zbog ocajne postavke igraca Arsenala u tom napadu.

Gol je gol, i nisam hteo da ga omalovazavam, ali kad si vec resio da ga hvalis, da ti odgovorim:

1. Skilaci je otisao od Zigica, i ne da ga nije nadskocio, nego ovaj nije bio ni u duelu s njim, tako da je stvarno smesno to sto si napisao.
2. Djuru ide u rikverc, i ne stize na vreme da skoci, nesto kao i protiv Nemaca kada je Mertesaker zakasnio.

Dakle, nikoga on nije nadskocio. Gol je postigao zbog ocajne postavke igraca Arsenala u tom napadu.

Gol je gol, i nisam hteo da ga omalovazim, ali kad si vec resio da ga hvalis, da ti odgovorim:

1.3 igraca gledaju Klea koji prihvata loptu na grudi
2.Zonglira Kleo a igraci stoje
3.Sutira a igraci stali samo sto ne zapljeskaju kad je usla u mrezu...

Dakle,nikog ovede on nije mogao da napravi na majmuna od odbranbenih igraca jer su oni svojim neshvatljivim stajanjem i posmatranjem sami sebe napravili na konje.Gol je postigao zbog ocajne postavke igraca Hajduka u tom napadu...

Sa tobom stvarno ne vredi pricati. Poredis gol meseca u evropi, realno evrogol, sa obicnim golom??? Tu bi trebalo da se zavrsi nasa prepiska, ali ajde, neka bude da odgovorim:

Prvo, Kleo prima loptu na grudi majstorski, sto kod Zigica ne vidim. Drugo, zonglira loptu u sesnaestercu, sto isto se ne moze reci da je Zigiceva specijalnost. Dalje, igraci NE STOJE. Ne znam odakle to stalno potencirate. Jedan igrac ga gura napolje, drugi pokusava da ga zaobidje, i cak skace na loptu glavom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back