Ovo sto Karadzic prica,mada se ja nikada ne slazem s njim jeste na mestu....italijani su organizatori meca i oni su duzni da po svaku cenu sprece huligane....ne moze nas savez da sprecava huligane u tudjoj zemlji,u njihovim rukama je policijski aparat......oni su mirno gledali,jer sta je jedna ograda spram 3 olako dobijena boda,ne kazem da nas oni ne bi pobedili i ovako,ali sta znas mozda smo mogli do remija.....da se to desilo kod nas,tj da su talijanski navijaci u BG radili isto mi bi nadrljali.....ocekujem novcanu kaznu,svidja mi se stav ovog delegata Gruzina,i nadam se da ce nam dozvoliti da opet igramo u novembru,jer ako registruju taj mec sa 3:0 za zabare,to ce nam biti slicno ko da nas diskvalifikuju,jer tek tada nam nema ni trunka nade za plasman,ovako djene djene
Ali ipak su italijani suvise mocni i imaju svoje ljude tako da me ne hrabre puno te izjave....nama ne znaci nista da oni dobiju novcanu kaznu,ili zabranu igranja kuci ili tako sto,ako mi popijemo 0:3 ili diskvalifikaciju