Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KaNrY.jpg

FIFA na svojoj brošuri prikazala Srbiju bez Kosova

Svetska fudbalska federacija (FIFA) i organizatori Mundijala u Južnoj Africi mapu Srbije u svojoj maloj brošuri o turniru prikazali su bez Kosova i Metohije.

Autori brošure Nikolas Eberl i Herman Šonbi navode da Srbija ima 7.380.000 stanovnika što je otprilike broj ljudi u centralnom delu zemlje, bez Kosova i Metohije.
Srbija je, međutim, na karti Evrope prikazana sa Kosovom i Metohijom kao sastavnim delom.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) i organizatori Mundijala u Južnoj Africi mapu Srbije u svojoj maloj brošuri o turniru prikazali su bez Kosova i Metohije.

Autori brošure Nikolas Eberl i Herman Šonbi navode da Srbija ima 7.380.000 stanovnika što je otprilike broj ljudi u centralnom delu zemlje, bez Kosova i Metohije.
Srbija je, međutim, na karti Evrope prikazana sa Kosovom i Metohijom kao sastavnim delom.

Strašno!!

Besan sam!!

Prokleta FIFO! Prokleti Blateru i Platini, dabogda vam ispale Švajcarska i Francuska :evil:

Svetu srpsku zemlju-fudbalsku-kolevku ste izbrisali iz brošure i slatkih, nevinih i do smrti lojalnih Srbiji dva miliona Šiptara :evil:

Све је то добро :)

Ма сисетине провоцирају неби ли нас пореметили и натерали да се жалимо и бакћемо око тога а не око онога шта треба показати на терену

Evo u celini:

Ostatak teksta opisuje rezultate Srbije i bivše Jugoslavije na prethodnim velikim takmičenjima, izdvaja Nemanju Vidića i Milana Jovanovića kao glavne igrače ekipe, a pominje i običaje u zemlji.

Tako se navodi da su roštilj, sarma i pihtije omiljena jela u Srbiji, a pivo, rakija i “Knjaz Miloš” kisela voda omiljena pića.

Ne preporučuje se upiranje prstom u Srbina i pojavljivanje u vidno alkoholisanom stanju što se, kako se navodi, smatra neukusnim ponašanjem i odrazom nekulture.

Ističe se i da se Beograd smatra prestonicom dobre zabave u regionu, da su dodiri tokom konverzacije uobičajeni, pa i zagrljaji i poljupci u obraz dobrih prijatelja.

Autori pišu i da je Srbija uspešna i u drugim spotovima i podsećaju na medalje košarkaša, vaterpolista i rezultate tenisera Novaka Đokovića.

REPREZENTACIJA= BEDA,OCAJ,NESPOSOBNOST,SRAMOTA!!!
Prvo popusismo bananu,a posle nas i kengur preskocio...Slepci bili,slepci i ostali.
Tim koji ima sest 100 %-tnih sansi,a pritom ne iskoristi ni jednu....tim koji napada u prvom,a potom kao poslednje yayare pocne da se povlaci citavo drugo polu vreme NI NE ZASLUZUJE NACI SE MEDJU 16 NAJBOLJIH...Pa da li je smrdljiva Australija Brazil? Za nas ocigledno jeste!!!! Cinjenica je da su za nas ocigledno svi Brazil.

REPREZENTACIJA= BEDA,OCAJ,NESPOSOBNOST,SRAMOTA!!!
Prvo popusismo bananu,a posle nas i kengur preskocio...Slepci bili,slepci i ostali.
Tim koji ima sest 100 %-tnih sansi,a pritom ne iskoristi ni jednu....tim koji napada u prvom,a potom kao poslednje yayare pocne da se povlaci citavo drugo polu vreme NI NE ZASLUZUJE NACI SE MEDJU 16 NAJBOLJIH...Pa da li je smrdljiva Australija Brazil? Za nas ocigledno jeste!!!! Cinjenica je da su za nas ocigledno svi Brazil.

Jel smo zasluzili da prodjemo dalje? Odigrali smo dobro 35 minuta protiv Nemacke i 45 minuta protiv Australije i treba da prodjemo dalje? Jednostavno ne moze tako i kraj. Mi smo reprezentacija za 45 minuta a takvi ne mogu da prodju dalje.

Ali retardirani Pantelic nije smeo da stoji u ofsajdu u onoj sansi na kraju...ne mogu da prezalim jeb0te..

Njemu treba neko da kaze da lopti treba neko vreme da dodje sa 20 metara udaljenosti, i da ima vremena da posle upucivanja krene ka njoj, pogotovu ako je sam, kao sto je bio.
Imali smo dva igraca sama na toj strani...boze daj nam pameti...

Ali retardirani Pantelic nije smeo da stoji u ofsajdu u onoj sansi na kraju...ne mogu da prezalim jeb0te..

Njemu treba neko da kaze da lopti treba neko vreme da dodje sa 20 metara udaljenosti, i da ima vremena da posle upucivanja krene ka njoj, pogotovu ako je sam, kao sto je bio.
Imali smo dva igraca sama na toj strani...boze daj nam pameti...

slazem se, pa nije bio prisiljen protivnickim igracem da se bori za prostor. Kenguri su nam bukvalno zadnjih 10 minuta pruzali priliku za gol i neshvatljivo mi je da jedan lazovic boljim asistencijama to nije iskoristio, a imao je 2-3 povoljne prilike! Da ne pricam o krasicu i 12 minutu.
Ova fantasticna igra u prvom poluvremenu je vecinu iznenadila(mnoge kao i mene veoma zabrinula) i to nam se osvetilo. Penal je morao biti dosudjen gledajuci kriterijume ovog SP-a, majku im ***** u usta lopovsku. Drago mi je da smo konacno dobili igraca koji je dobar u vezi a to je ninkovic. Uz pravi rad i dobru atmosferu eto nas na SP, ali samo bez osvajanja istog molim novinare i televiziju. Ne znam zasto ali nisam toliko utucen kao sto sam mislio da cu biti, hhmmm ustvari lazem :dash::sad2::sad2::dash::dash::evil::evil:!!!
***** TI SRECUUU!!!

Sta reci sem katastrofa.
Pogotovo one propustene sanse u prvom poluvremenu , ali realno nemamo mi igraca koji moze da da gol i to je glavni problem. (Samo 2 gola u 3 tekme je zaista slabo)
Takodje nemamo igrace koji mogu da igraju 90 minuta i to je cinjenica.
Inace i pribojavao sam se ovog, cak sam i rekao sinoc " Nadam se samo da nece da nam se ponovi hrvatski scenario iz Nemacke pre 4 god. kad su oni morali da jure pobedu protiv Aus u poslednjem kolu" ali ispalo je jos gore da se ponovio hrvatski scenario (2:2) prosli bi dalje ali nazalost nismo.
Steta stvarno steta jer da smo pobedili imali bi mozda otvoren put do polu finala (isli bi na Amere pa na Urugvaj ili Juznu Koreju).

Sad samo ne treba menjati ni Antica a ni igrace i treba ih pustiti da izguraju barem jos 2 ciklusa (Euro 2012 i sledece SP u Brazilu), ovo ce im valjda znaciti kao neko iskustvo.
Inace ovo je jos uvek mlad tim 80% igraca imaju izmedju 22-26, 27 godina i ja verujem da ce tek za jedno 3,4 godine postati pravi igraci i da ce biti u najboljim igrackim godinama + ce imati veliko iskustvo sa ovog SP.
Samo da i ovaj put ne bude kao uvek da svaki sledeci ciklus kvalifikacija za neko veliko takmicenje pocinjemo sa novim selektorom i novim igracima (tako nikad necemo doci do rezultata)
Inace ja sam i u kvalifikacijama jos rekao , ne treba sad odma ocekivati cuda ipak je ovo jos mlad tim i ukoliko ostanu na okupu tek tamo negde za 3,4 godine mozemo neki zncajan uspeh da ocekujemo od njih (recimo na sledecem Mondijalu u Brazilu 2014)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back