Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da bi nam Disljenkovic vise znacio od Stojkovica,ali postujem njegovu odluku da se povuce iz reprezentacije ako zna da nece braniti. Neko pominje stamenkovica? Nemojte biti smesni, covek nema pojma. Ostaje nam Stojkovic koji je po meni velika kiksara i nigde ne brani ali sam za to da Antic povede onog klinca iz Rada(mislim Danilovic) i Brkica.Verovatno nece dobiti sansu na SP ali ce im znaciti iskustvo i samopouzdanje za dalje. Ipak su oni buducnost na poziciji golmana reprezentacije i treba ih pripremati.

Ne mora Obala, moze i neki drugi protivnik koji ide na SP. Nema svrhe igrati protiv protivnika koji ce da igra bez motiva i preko volje.

Pa sve ekipe koje idu na SP sada kalkulišu i isprobavaju različite varijante od kojih njihovi selektori će vjerovatno većinu odbaciti tako da se mečevi sa tim reprezentacijama uopšte ne mogu uzimati kao mjerilo!!!
Sa druge strane, sve one ekipe koje su ga ispušile za SP, imaju debele razloge da ozbiljnije pristupe prijateljskim mečevima,
Svakako da donedavna erupcija razočarenja neodlaskom na SP, kod domaće javnosti proizvodi velika očekivanja zalaganja za iskupljenjem i to upravo u mečevima protiv ekipa koje su se plasirale na mundijal!!!
Trenutno, reprezentacije koje ostaju kod kuće imaju ozbiljniji pristup prijateljskim mečevima jer nemaju razloga da kalkulišu!!! U tim ekipama igrači mogu da se nametnu za prvi tim u narednim kvalifikacijama, u prvom redu nastupajući baš na prijateljskim mečevima!!!

Prvi gol stvarno krompircina a sto neko rece ovakvih ispada je bilo na KAN koliko hoces, golmani su im amateri. Drugi gol je dao Kuzmanovic a treci Tosic kome izgleda leze ove Africke ekipe. Alzirci nekako deluju bezveze kao Farska Ostrva samo su dosta nizi. Atmosfera na stadionu je ok cak su Alzirci navijali u drugom poluvremenu za nas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back