Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put za Pantelica mogu da kazem da je zadovoljio! jeste li videli ono njegovo trcanje u poslednjem minutu?! Kao da je prvi minut.

Sve to stoji i svaka mu cast na tome,ali je svrha napadaca da umuva bar jedan "zgoditak",a ne da ganja loptu po celom terenu,a da mu mi aplaudiramo.Pantelic je dobar napadac,ali nama treba gol igrac,pravi centarfor.U nekim slucajevima bi bila dobra kombinacija Zigic i Lazovic,jer Zigic je tu dobar zbog skok igre,a Lazovic je dobar tehnicar,pozrtvovan,svuda ga ima,i pomalo me podseca na igraca koga strasno gotivim,Dirka Kujta :mrgreen: To je bar moje misljenje ;)

20b1pae.jpg

BANE IVANOVIC:worth::worth::worth:
IVAN DRAGUTINOVIC:worth::worth::worth:
Dodao bih i Vidića dok je bio u ekipi ... Nakon njegove povrede u odbrani je ogromna promaja duvala, a ponajviše zahvaljujući Subotiću koji je delovao pogubljen nakon toga ...

Moram da dodam da je ogroman broj navijača pljuvao Pantelića, i da ne znam odakle njemu ovoliki kredit čak i kod Antića ... Kačar ili Sulejmani bi predstavljali daleko bolje rešenje u paru sa Žigićem ...

Stankovic ko da ima 18 godina, zuti zbog prigovora
To sam i ja rekao bratu, istim tim rečima, ali možda ga je namerno dobio da bi pauziro protiv Farana i očistio kartone ... Ovako će sada bez kartona da uđe u septembarski rok kada su ispiti najteži ...

Čestitke na tri boda! Mi nećemo ići na svjetsko prvenstvo, niti smo to zaslužili. Pumpamo se da smo jaki,a zapravo smo prosječni i prvih sat vremena su nam Ukrajinci očitali lekciju nogometa. Yebeš ti trenera koji na poluvremenu mora zamijeniti cijeli vezni red jer je zajebo taktiku. I onda u zadnjih 5 minuta pogodimo 2 stative di Pjatov ne bi mogo ništa. Al tako ti to bude kad igraš za k....

Nikad u povijesti nismo praktički ispali na pol kvalifikacija. Strašno.,..:think::thumbdown::dash::dontunderstand:

Čestitke na tri boda! Mi nećemo ići na svjetsko prvenstvo, niti smo to zaslužili. Pumpamo se da smo jaki,a zapravo smo prosječni i prvih sat vremena su nam Ukrajinci očitali lekciju nogometa. Yebeš ti trenera koji na poluvremenu mora zamijeniti cijeli vezni red jer je zajebo taktiku. I onda u zadnjih 5 minuta pogodimo 2 stative di Pjatov ne bi mogo ništa. Al tako ti to bude kad igraš za k....

Nikad u povijesti nismo praktički ispali na pol kvalifikacija. Strašno.,..:think::thumbdown::dash::dontunderstand:

i tako pochinje sunovrat kroasanske nogometne repke
srecno vam bilo :cao:

Gledao sam Hrvate ali svaka cast na borbnosti iako vas sjebase Ukrajinci..

Odmah da se razumemo,mi imamo jednu sjajnu generciju igraca,ali fali tu jos par korekcija.Odbrana nam je veoma cvrsta,pogotovo u skoku.Ovaj Subotic je mlad igrac,pa i za neki njegov kiks,moze da mu se progleda kroz prste.Po bokovima smo ubitacni,Krasic i Jovanovic su generalno sjajni.Ipak,fale nam dva profila igraca,koja trenutno,nemamo u reprezentaciji.Jedan vezista,kreativan,sa dobrim pasom i pregledom igre,koji ce praviti visak i deliti lopte u prostor nasim napadacima,i jedan napadac,gol-igrac,koji zna da se postavi i ima dobar osecaj za prostor i gol.Cekati kornere,slobodnjake i penale da se da gol je pogresna koncepcija igre,i dobru igru u defanzivi,treba da pretocimo u dobru igru u ofanzivi,a za to su nam neophodna ta dva profila igraca

Sulejmani je taj ;)
U napad bi mogli ilica samo da se skonta jos, dobro bi igrao ...
Kezman :p

Objasni majstore!

Realno tebra, tako je ;)

Milijaš je potpuno neupotrebljiv u napadu i vezi, ne ume jedan pas da napravi. Jedino je dobar u odbrani. Kačar je dobar i u odbrani i u vezi...

Nema šanse da je neupotrebljiv u napadu...izgleda da ti kada on dobije loptu već počinješ da ga "pljuješ"...Milijaš vredi ovoj reprezentaciji i to Antić dobro zna,da nije tako ne bi ga postavljao čak i u prvih jedanaest...čak je šta više juče bio veoma dobar i još više me čudi da si posle jučerašnje utakmice stavio ono za Milijaša.Kačar je fenomenalan igrač i za takvog jednog univerzalca mora da ima mesto u timu jer se čovek bukvalno snalazi na svim pozicijama...mogao bi po meni da uvek bude u prvih jedanaest zajedno sa Milijašem a Stankovića poslati na klupu.

Nema šanse da je neupotrebljiv u napadu...izgleda da ti kada on dobije loptu već počinješ da ga "pljuješ"...Milijaš vredi ovoj reprezentaciji i to Antić dobro zna,da nije tako ne bi ga postavljao čak i u prvih jedanaest...čak je šta više juče bio veoma dobar i još više me čudi da si posle jučerašnje utakmice stavio ono za Milijaša.Kačar je fenomenalan igrač i za takvog jednog univerzalca mora da ima mesto u timu jer se čovek bukvalno snalazi na svim pozicijama...mogao bi po meni da uvek bude u prvih jedanaest zajedno sa Milijašem a Stankovića poslati na klupu.

Taman sam hteo ovo da napisem . Da je spor - to stoji , ali da je neupotrebljiv u napadu je cista glupost,kao i da ne moze da da nijednu tacnu loptu... Ciste nebuloze...:eek:
Kacar jeste igrac extra klase ali polako doce i njegovo vreme tek mu je 22 godine ;)

Tako i treba. Dok se ne desi nešto ekstremno stoka se neće urazumiti.

A i dalje stojim iza toga da je Milijaš bezopasan u napadu kada je reč o igri na vrhunskom nivou. U mečevima sa boljim reprezentacijama nema šta da traži. Selektor ga drži zbog odbrane...Ne kapiram ljude koji tvrde da je fenomenalan igrač...I da dodam samo koliko je spor...

Poslednja izmena:
Tako i treba. Dok se ne desi nešto ekstremno stoka se neće urazumiti.

A i dalje stojim iza toga da je Milijaš bezopasan u napadu kada je reč o igri na vrhunskom nivou. U mečevima sa boljim preprezentacijama nema šta da traži. Selektor ga drži zbog odbrane...Ne kapiram ljude koji tvrde da je fenomenalan igrač...I da dodam samo koliko je spor...
Imam nešto drugačiji stav prema ovom pitanju od jednostranog optuživanja zviždanju upravo himni francuskoj, Marseljezi koju je naš narod decenijama gromoglasno pevao.

Francuska je bila u srcu srpskog naroda još iz vremena Napoleona Bonaparte koji je rekao da je od njega veći vojskovodja Karadjordje jer se sa jednim tako malim narodom iza sebe suprotstavio takvoj sili kao što je Otomansko carstvo.

Francuskoj je srpski narod ostao večno zahvalan za spas svoje vojske na Krfu.

Francuskoj i De Golu se srpski narod krišom klanjao. De Gol nikada nije Titu oprostio pogubljenje Draže Mihajlovića, njegovog prijatelja i školskog druga sa vojne akademije. De Gol se sa Titom nikada nije sastao. Srpski narod to nije zaboravio.

Mi smo mali ali ponosan narod. Mi nemamo drugi način da "zahvalimo" Francuskoj za izdaju ove vernosti. Otvaram svoje srce i punim pluća zviždim Marseljezi za izdaju.
To je jedino mesto gde su čuli naš glas. Na sve naše jauke ostali su do sada gluvi. Neka ih boli zvižduk bar onoliko koliko nas bole nevine žrtve njihovog bombardovanja. Neka ih boli bar onoliko koliko nas boli "njihovo"Kosovo. A u Beograd ne moraju ni da dodju.

Naša poruka je jasna. Ako nas ne slušate u Evropskom Parlamentu, ako nas ne slušate u medjunarodnom sudu pravde, ako nas ne slušate u Ujedinjenim Nacijama, slušajte nas na stadionu da va više boli.

Toliko od mene a još se spremam da ove godine odem u Pariz i da se popišam na Ajfelovu kulu. Grdno pogreših što to nisam uradio dok sam tamo studirao sedamdesetih godina. :(

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back