Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čudi me da niko nije postavio.

Ništa od gostovanja Srbije u Kataru

Prijateljska utakmica Srbija - Irak, koju FSS nikada zvanično nije ni najavio, neće se igrati 6. decembra, saznaje B92.

Iako niko iz Fudbalskog saveza Srbije nije pominjao meč sa Irakom beogradski mediji su o duelu kombinovanog tima Srbije sa selekcijom azijske zemlje pisali kao o 'gotovoj stvari'.

Fudbalska reprezentacija Srbije sledeći meč će igrati u februaru u zvaničnom terminu FIFA a još uvek se ne zna ko će biti rival.

Buru je izazvala najava da bi Siniša Mihajlović mogao da pozove u nacionalni tim i četvoricu kadeta rođenih 1996. godine.

Inače je planirano da u Katar putuju samo igrači iz domaćih klubova, bez fudbalera Partizana koji istog dana igraju sa ruskim Rubinom iz Kazanja u Ligi Evrope.

Srbija je tokom 2012. godine odigrala ukupno jedanaest utakmica, sedam prijateljskih i četiri u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

U februaru je na turniru u Kipru pobeđena Jermenija (2:0), sa domaćinom je odigran meč bez pobednika. Ekipu je vodio Radovan Ćurčić.

S obzirom na to da našeg tima nije bilo na Evropskom prvenstvu i sledeća četiri meča bila su prijateljska, sa Sinišom Mihajlovićem na čelu.

Španija (2:0), Francuska (2:0) i Švedska (2:1) bile su bolje od Mihajlovićevog podmlađenog tima, sa Republikom Irskom bilo je 0:0.

U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo prvi rezultati bili su dobri, u Škotskoj 0:0, Vels je ubedljivo savladan (6:1) ali su usledili porazi od Belgije (3:0) i Makedonije (1:0).

U poslednjoj utakmici, ponovo prijateljskoj, savladan je tim Čilea, 3:1.

http://reprezentacija.rs/index.php/...esti/2902-nista-od-gostovanja-srbije-u-kataru

I ne znam šta se čudite što ne igra Đurđić... ne igra ni Subotić jedan od najboljih štopera na svijetu, ne igra Kuzmanović, sigurno naš najkvalitetniji i najkreativniji igrač na sredini, ne igra Boško Janković najstandardniji naš igrač u Kalču i kapiten Đenove, Matića je otjerao iz reprezentacije, sa Banetom Ivanovićem se posvađao... Miha je gori i od Pižona...

Ovi mamlazi iz FSS isli da se savetuju sa amerima i britancima oko stadiona u Beogradu kojeg hoce da prave..Nadam se da od toga nema nista.

To bi bilo jako lose..Ko bi odrzavao taj nacionalni stadion ? Ako npr. bude imao 50-60 hiljada gledalaca , napunili bi ga da se ne lazemo samo jednom-dvaput u cetiri godine. Na njemu bi bilo odigrano 3-4 utakmice godisnje i to je to..Ni na koncertima ga nebi popunili, glupost totalna..

A da se dozvoli beogradskim klubovima da igraju na njemu, opet nema koristi. Kada bi Partizan i CZ igrali bilo bi popunjeno mozda 30% sto je premalo a drugi tek ni toliko nebi popunili..Pogotovo ako se uzme u obzir da verovatno delije i grobari nebi hteli da se igra na tom stadionu vec na marakani i jna onda tek nema smisla.

Bila je emisija oko tog stadiona i kazu da je "cika Tole" vec krenuo u rezgovore sa ovima iz UEFE oko stadiona..Glupost totalna, nadam se da ce odustati!

Da bi imalo vise publike mora da ima vise kvaliteta....ovaj narod voli fudbal i sigurno bi u pristojnom broju dolazio kad bi bili kvalitetni mecevi....medjutim,i neke razvijenije zemlje nemaju previse publike (zato i imaju manje stadione) jer nemaju toliko ljudi......
Seltik je najposeceniji klub iz liga van top 5 sa oko 50 000 po mecu,ali to je izuzetak....i Ajax je dobro posecen
Zatim slede Fejnord,Fenerbahce,Benfika,Sahtior,Porto,PSV,Basel......tipa najveca zemlja na svetu nema klub sa prosecnom posecenoscu od bar 25 000 po mecu......

Miha tuži menadžera zbog Faljija

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović podneo je tužbu protiv FIFA fudbalskog menadžera Zorana Đurića, zbog duševnog bola visokog intenziteta.

Đurić je u emisiji SOS kanala "Total soker" na pitanje voditelja da li menadžeri Falji Ramadani i Serđo Berti utiču na sastav Srbije odgovorio: "Da, sigurno, sigurno".

Mihajlović je podneo tužbu jer su mu Đurićeve reči povredile ugled, čast i nanele "duševnu bol visokog intenziteta koji još uvek traje", za šta je podneo i lekarsko uverenje.

"Tužba je bez osnova. Ovim potezom Mihajlović želi da pošalje poruku da će biti tužen svako ko iznese drugačije mišljenje od njegovog", rekao je povodom optužbe Đurić, a onda istakao šta mu je zasmetalo u Mihajlovićevom izboru reprezentativaca.

"Direktno sam ugrožen. Ne znam koji je kriterijum po kojem se zaslužuje poziv u reprezentaciju. Boško Janković je kapiten Đenoe, kluba iz Serije A, svi dobro znaju u kakvoj se formi nalazi, a nema mesta u reprezentaciji. To mi nikako nije jasno".

Mihajlović navodno na ime odštete zahteva 1.500.000 dinara. Kako piše u tužbi, novac dobijen od spora Mihajlović se uplatiti Dečjem selu u Sremskoj kamenici.

duševnog bola visokog intenziteta

mother-of-god-gif-i9-1.gif

Ovi mamlazi iz FSS isli da se savetuju sa amerima i britancima oko stadiona u Beogradu kojeg hoce da prave..Nadam se da od toga nema nista.

To bi bilo jako lose..Ko bi odrzavao taj nacionalni stadion ? Ako npr. bude imao 50-60 hiljada gledalaca , napunili bi ga da se ne lazemo samo jednom-dvaput u cetiri godine. Na njemu bi bilo odigrano 3-4 utakmice godisnje i to je to..Ni na koncertima ga nebi popunili, glupost totalna..

A da se dozvoli beogradskim klubovima da igraju na njemu, opet nema koristi. Kada bi Partizan i CZ igrali bilo bi popunjeno mozda 30% sto je premalo a drugi tek ni toliko nebi popunili..Pogotovo ako se uzme u obzir da verovatno delije i grobari nebi hteli da se igra na tom stadionu vec na marakani i jna onda tek nema smisla.

Bila je emisija oko tog stadiona i kazu da je "cika Tole" vec krenuo u rezgovore sa ovima iz UEFE oko stadiona..Glupost totalna, nadam se da ce odustati!

Ne bi bilo lose da se napravi novi stadion na Karaburmi...OFK moze da ga koristi takodje a moze da se koristi za razne druge sportove -atletiku pre svega,onda ragbi,konjicke sportove itd itd...Takodje moze da se koristi za razne druge manifestacije ,prvenstveno koncerte...

Ne bi bilo lose da se napravi novi stadion na Karaburmi...OFK moze da ga koristi takodje a moze da se koristi za razne druge sportove -atletiku pre svega,onda ragbi,konjicke sportove itd itd...Takodje moze da se koristi za razne druge manifestacije ,prvenstveno koncerte...

Ne bi bilo ni da se van BG-a napravi neki objekat......ali najpre privatizujmo sportske klubove i udruzenja pa ce onda i izgradnja ici mnogo lakse

Potpredsednik FSS: Nije realno da odemo u Brazil!

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Jagodine Goran Milanović ocenio je da nije realno očekivati plasman nacionalnog tima na Svetsko prvenstvo u Brazilu.
- Mi pravimo novu reprezetaciju i ne treba da vezujemo srpsku javnost da ćemo izboriti plasman na Svetsko i Evropsko prvenstvo, to sam rekao i selektoru Siniši Mihajloviću i čelnicima FSS - rekao je Milanović novinarima u Jagodini.
On je dodao da su ljudi iz Saveza svesno ušli u taj rizik, svesni mogućih krtika.
- Savez se od početka opredelio da dovede mladog stručnjaka koji će napraviti novu reprezentaciju, ali za to je potrebno vreme. Klub novi tim napravi za najmanje tri prelazna roka ili godinu i po, možda dve. Stvaranje nove reprezentacije iziskuje mnogo više vremena, jer igrači se okupljaju svaka dva - tri meseca.
On je dodao da je najbolji primer za to Belgija, "koje je deset godina stvarala tim i sada će učestovati na svim važnijim takmičenjima".
Posle četiri odigrana kola u kvalifikacionoj grupi A, Srbija ima samo četiri boda, šest manje od vodećih timova Belgije i Hrvatske.

Ja sam ubijeđen da možemo pobijediti Hrvatsku u Zagrebu, samo da imamo normalnog trenera... Hrvati će takav pritisak nabit' svojim igračima da ima sami sebi golove da daju... kad bi najbolji igrači igrali i kad bi jedan brz igrač na sredini igrao flastera na Modriću (npr. Ignjovski) glat bismo ih pobijedili...

Ja sam ubijeđen da možemo pobijediti Hrvatsku u Zagrebu, samo da imamo normalnog trenera... Hrvati će takav pritisak nabit' svojim igračima da ima sami sebi golove da daju... kad bi najbolji igrači igrali i kad bi jedan brz igrač na sredini igrao flastera na Modriću (npr. Ignjovski) glat bismo ih pobijedili...

Dobro je sto su i Ignjovski i Kuzmanovic poceli da igraju,pogotovo ovaj drugi,a lose je sto se na njega ne racuna.....
i Fejsa je sada poceo da bude barem na klupi.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back