Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne svidja mi se ovo sto mi Srbi kukumavcemo, mi nikad nismo bili takvi, pustite ih neka Gotovina izvede pocetni udarac

Ali zato im u BG pripremiti iznenadjenje u vidu Sljivancanina :per:

Salu na stranu Fifa ne dozvoljava mesanje politike i sporta
Tako da Hrvati nece izvesti nikoga na centar,a cak i da izvedu ne znam zasto bismo im mi vraacali istom merom,sto jednom ne odigramo kao ITalijani,napravimo se nevinasca i cao.....uzgred njihova diskvalifikacija bi bila jedini nacin da odemo u Brazil:per:

Upravo suprotno, sta nas briga sta oni rade. I onako ce atmosfera biti napeta do pucanja, samo nam jos generali fale. Nek igraju fudbal ljudi, manite se politike.

Salio sam se sa Sljivu i Ceci...Slazem se,treba se manuti politike,ovo su ciste hrvatske provokacije pred duel..Zele da mi udjemo indisponirani u mec i da im olaksamo posao...Znace Mihajlovic da ih pripremi za taj mec,ipak je i on igrao u tom grotlu 1999.

Najbolje bi bilo da započnemo utakmicu kao i uvek al' da našim igračima na dresovima umesto pravih prezimena pišu prezimena četničkih vojvoda i drugih zaslužnih građana.

Recimo, Bane jednostavno mora da bude Mihailović, Tadić kao plejmejker Garašanin, ili eventualno Moljević, a za Stojkovića ćemo da nađemo nekog od onih četnika što su sarađivali sa ustašama.

Najbolje bi bilo da započnemo utakmicu kao i uvek al' da našim igračima na dresovima umesto pravih prezimena pišu prezimena četničkih vojvoda i drugih zaslužnih građana.

Recimo, Bane jednostavno mora da bude Mihailović, Tadić kao plejmejker Garašanin, ili eventualno Moljević, a za Stojkovića ćemo da nađemo nekog od onih četnika što su sarađivali sa ustašama.

Fallkniven-Logo.jpg

Za sponzora

Onda svakom napisati Milan Basta na leđima i teraj.

Ahahaha..toooo :D

http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski...iznenadjuje-Zvacu-dvojicu-kadeta-iz-Partizana

Mihajlović nastavlja da iznenađuje: Zvaću dvojicu kadeta iz Partizana

"Zvaću samo igrače iz domaćeg prvenstva. Iz Partizana planiram da zovem Nemanju Radonjića i Andriju Živkovića, koji su rođeni 1996. godine, i još dvojicu igrača tog godišta. Ipak, to je samo za ovo okupljanje, nisu još spremni za A reprezentaciju", otkrio je Mihajlović.

274074_sinisa-mihajlovicreutersrussell-cheyneglasgowdi003938281_f.jpg

"Sve koje sam do sada zvao planiram još jednom da vidim u februaru. Od novajlija tu će biti samo Nikola Đurđić, ostalo je već poznato"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back