Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570

znaci opet nista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva represija
Na sve strane dupeta, sise i sex&grad wanna be urbane, emancipovane amazonke.
I ja kazem, seksualnost se nabija na sve strane, noge, grudi i sve na prvi plan u svakom klubu, ali evo, anketa kaze da vise od pola zena mora svoju seksualnost da gusi.
Mene zanima gde se gusi tacno i zbog cega.
Pada mi na pamet ono, smekeri i hurve, sto ja ne mogu da imam seks za vece, da menjam i da mi kazu posle "to macko" a ne "ova neka raspustena, ne bih ja to zenio".
Ili sta znam, u muskom drustvu skroz je opusteno da se kaze "uh ala bi ja nju .... " sa sve socnim detaljima. Stoji, u nekom sirem krugu ljudi kolutaju ocima, "joj vidi ovog, zagoreo" ali obicno je "eh, i tata bi sine"
U zenskom da neka devojka kaze "uh ala bi se kresnula sa njim" plus detalji, pa ne znam kakva bi bila reakcija zenskog drustva ali verovatno "smiri malo strasti devojko".
pa to je jedna od manifestacija seksualnosti, ta druga sustinska je upravo to sto ti kazes tip kad yebe je frajer a ona je qrva. mada i tu ne znam sto se ljudi toliko opterecuju, posebno ne u vecim gradovima. realno bitnije da radis kako osecas nego da patis sta ce selo da kaze. ko ti nesto kenya i drzi lekciju - da li ti takav zaista i treba u zivotu?I ja kazem, seksualnost se nabija na sve strane, noge, grudi i sve na prvi plan u svakom klubu, ali evo, anketa kaze da vise od pola zena mora svoju seksualnost da gusi.
Mene zanima gde se gusi tacno i zbog cega.
Pada mi na pamet ono, smekeri i hurve, sto ja ne mogu da imam seks za vece, da menjam i da mi kazu posle "to macko" a ne "ova neka raspustena, ne bih ja to zenio".
Ili sta znam, u muskom drustvu skroz je opusteno da se kaze "uh ala bi ja nju .... " sa sve socnim detaljima. Stoji, u nekom sirem krugu ljudi kolutaju ocima, "joj vidi ovog, zagoreo" ali obicno je "eh, i tata bi sine"
U zenskom da neka devojka kaze "uh ala bi se kresnula sa njim" plus detalji, pa ne znam kakva bi bila reakcija zenskog drustva ali verovatno "smiri malo strasti devojko".
Veruj mi da su takve osobe retke
Ljudi su previse skloni osudi a kako mi se cini Malo vise osudi zene
U principu kazu da je 75% nase price osuda
pa jel citas po forumu,vidi sta sve pisu muskarci.pametne se zato prave naivne.Zasto se seksualnost kod zena osudjuje i gleda kao nesto lose?
pa jel citas po forumu,vidi sta sve pisu muskarci.pametne se zato prave naivne.
pa jel citas po forumu,vidi sta sve pisu muskarci.pametne se zato prave naivne.