"Reposfanovi"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da teorije tih reposfanova znace nesto nebi se primali i vredjali toliko zbog nadimka.

Lepo je covek objasnio. ;)

P.S. Meni ne smeta kada mi neko kaze da sam Rendzer. :mrgreen:

Niko ne zna?
Koliko sam ja shvatio, reposfanovi su oni koji se loze na neke teorije zavere koje govore o tome kako svetom vladaju neki humanoidni reptili, sejpsifteri koji uzimaju ljudski oblik kako ih narod ne bi provalio. Uglavnom su ti humanoidni reptili vanzemaljci. Njihove tvrdnje se dokazuju najcesce sa "babe mi" i "rek'o mi gugl, ako hoces, pitaj ga i ti, mozda kaze i tebi". Gugl je dobar "co'ek" pa uputi na ostale "babe mi" teoreticare i cela prica ne vodi nicemu.
Njihove teorije se ne mogu lako oboriti, jer ne postoji konkretna materija koju bi moglo obarati. Uglavnom su teorije opsirno prazne... Tema na kojoj se iznesu obavezno biva unistena i nenormalno ispamovana, jer postovi koji govore o toj teoriji nekim cudom prekinu normalnu i konstruktivnu raspravu, a opet nista ne kazu na sta bi moglo da se nadoveze kako bi se rasprava nastavila.
Mnogi repos fanovi veruju da je nemogucnost odgovora na prazne postove dokaz njihove teorije i unistavanje teme smatraju uspehom.

Tako sam ja ukapirao... Ali ko zna... mozda sam lose ukapirao... kao nov sam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back