Replika na Samar od strane muskarca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ja sad mogu da odem....kad se ideja o prekim reakcijama ipak oslonila na noge....mislim sad vec mozete osecanja sagledavati na zenski nacin.....
Ako niko nije sablaznjavao Vendi i napadao je, onda sam debelo pogresno razumeo tok tema....

Sad podelite ipak muskarce na preke, nasilnike, mekane i one koje mozete dugim driblanjem dovesti do pucanja na fizickom polju.....

Ne nemoj ici Patak, tvoja zapazanja su bila vise nego dobra...:))

Postavljacica teme i jeste mislila na, ne mogu da kazem pubertetske, vec hajde adolescentske rasprave...Ja, nemam ni sad, a ni ranije nisam imala dilemu da li je samarati slabiji pol opravdano. Ja sam postavila temu da bi razgovarali o njoj a ne da ja formiram svoj stav (odavno ga imam). Prosto, sve teme tako dozivljavam na forumu i u RL. Volim da cujem tudje misli, razmisljanja, impresije...Svoje misljenje iznosim bez ikakvih kompleksa, brutalno iskreno.
Jeste, tada kad sam postavila temu, setila sam se tog davnog dogadjaja i sebe koja sam tada mozda volela da teram mak na konac. Razmisljala sam te noci (kad sam postavila temu) koliko sam se promenila u odnosu na to vreme...i jednostavno rekla to zasluzila sam, jer sam tada bila jako egocentricna i narcisoidna...sto vise nisam.
Na forumu se, rekla bih, teme i postavljaju izvucene iz kontekstsa. sta bi bilo, tj. na sta bi licelo da svako od nas prvo sebe predstvai ko je, sta je, kakav je pa da onda postavi temu? kraja ne bi bilo..
I najmoralnija osoba moze da pomisli nesto banalno, isto kao i sto povrsna i glupa osoba da osmisli nesto pametno u datom momentu. Ne treba genaralizovati.

Svaka cast, Zvoncice!
Eto neko pametan!:)

Postavljacica teme i jeste mislila na, ne mogu da kazem pubertetske, vec hajde adolescentske rasprave...Ja, nemam ni sad, a ni ranije nisam imala dilemu da li je samarati slabiji pol opravdano. Ja sam postavila temu da bi razgovarali o njoj a ne da ja formiram svoj stav (odavno ga imam). Prosto, sve teme tako dozivljavam na forumu i u RL. Volim da cujem tudje misli, razmisljanja, impresije...Svoje misljenje iznosim bez ikakvih kompleksa, brutalno iskreno.
Jeste, tada kad sam postavila temu, setila sam se tog davnog dogadjaja i sebe koja sam tada mozda volela da teram mak na konac. Razmisljala sam te noci (kad sam postavila temu) koliko sam se promenila u odnosu na to vreme...i jednostavno rekla to zasluzila sam, jer sam tada bila jako egocentricna i narcisoidna...sto vise nisam.
Na forumu se, rekla bih, teme i postavljaju izvucene iz kontekstsa. sta bi bilo, tj. na sta bi licelo da svako od nas prvo sebe predstvai ko je, sta je, kakav je pa da onda postavi temu? kraja ne bi bilo..
I najmoralnija osoba moze da pomisli nesto banalno, isto kao i sto povrsna i glupa osoba da osmisli nesto pametno u datom momentu. Ne treba genaralizovati.

...i ja sam razmišljala...al, gde ,bre, da bijem muškarca...:think: Ne ide a i sramota me...:mrgreen:

e vidim da si stigo Ritteru.
Ajd sad salu na stranu
Nekako kad zena udari JEDNOM muskarca to ajd i nekako...nije pristojno, mada sam i sama radila ali smatram da muskarac treba da joj progleda kroz prste, ako to, ponavljam, JEDNOM uradi. Jer zene su emotivnije narocito u toku trudnoce i dok je beba mala a muskarci su razumniji i nisu toliko povodljivi za emocijama. Bar muskarci tako tvrde. Sem toga muskarac je jaci i moze da se odbrani, da je zaustavi, da je uhvati za ruke...Smatram da nije muski tuci zenu, jer razuman celican i cvrst muskarac ne sme da dozvoli da bude isprovociran. Razumem ja da su i oni ljudi ali...
Znam da se ovde ne radi o svakodnevnom nasilju ali cini mi se da je veci broj nasilnika muskarac prema zeni nego obrnuto
nista licno......

nemam sta da izjavim na ovu temu..Nikada nisam dobila samar i ako sam ga verovatno vise puta zasluzila.Takodje nikada nisam muskarca osamarila,niti mi je palo na pamet.
Jednom davno sam jednom svom decku prosula casu koka kole na glavu,pred sestoro ljudi,za stolom u sred rucka...Bio je isuvise zbunjen da bi reagovao a ja sam odmah ustala od stola uzela tasnu i otisla da se spakujem..Bilo je to na moru.I nikada se vise nismo sreli..a bila je to ljubav...nije da nije.

Ajd sad salu na stranu
Nekako kad zena udari JEDNOM muskarca to ajd i nekako...nije pristojno, mada sam i sama radila ali smatram da muskarac treba da joj progleda kroz prste, ako to, ponavljam, JEDNOM uradi. Jer zene su emotivnije narocito u toku trudnoce i dok je beba mala a muskarci su razumniji i nisu toliko povodljivi za emocijama. Bar muskarci tako tvrde. Sem toga muskarac je jaci i moze da se odbrani, da je zaustavi, da je uhvati za ruke...Smatram da nije muski tuci zenu, jer razuman celican i cvrst muskarac ne sme da dozvoli da bude isprovociran. Razumem ja da su i oni ljudi ali...
Znam da se ovde ne radi o svakodnevnom nasilju ali cini mi se da je veci broj nasilnika muskarac prema zeni nego obrnuto
nista licno......

Ja ne podržavam ovakav stav, nasilje je nasilje, neoprostivo u oba slučaja, nema tu ko je jači i koga više boli! Nikad nisam dobila šamar ali imam osećaj kad bi me neko tresnuo da bi se pretvorila u čudovište!
Nisam ispoljavala nikakav vid agresije, ni kao dete se nisam tukla u kraju...
Jedino sam jednom dragog gađala slinavom maramicom, pošto sam se u trenutku osetila potpuno nemoćno! :rotf: ... kad smo oboje skapirali šta sam uradila počeli smo da se valjamo od smeha! :hahaha:

Ajd sad salu na stranu
nista licno......

Ma shto se bre brinesh nije ovo ozbiljna tema o fizickom maltretiranju.. sammo se zezamo...A u sushtini ja volim agresivnije zenske...one tunjave me ne zanimaju...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back