Šta je ovo, drinkeri, razlaz pre fajronta
...al se nekad dobro pilo baš ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cime Vas mogu usluziti... i ispraviti 'propust' od skoro?Šta je ovo, drinkeri, razlaz pre fajronta...al se nekad dobro pilo baš ...
![]()
Zivo, nego kako!jaooo pa ovo kafance je zivo...
cao drugari![]()
Cime Vas mogu usluziti... i ispraviti 'propust' od skoro?![]()
![]()
jaooo pa ovo kafance je zivo...
cao drugari![]()
Trepcem celo veceTo cenim, ljubaznost, pre svega. I te lepe oke što trepću
.
Nemoj da ti bude žao kad su žemske u pitanju, zamisli da si morao da služiš muške, tako da to posmatraj sa vedrije straneTrepcem celo vecea, ove zenske samo izvoljevaju neka pica pa ih jedva cmuckam u separeju, ovaj u sanku
![]()
Nemoj da ti bude žao kad su žemske u pitanju, zamisli da si morao da služiš muške, tako da to posmatraj sa vedrije strane.
Baš si ti vickast... noću da padne unapredjenje, pa da se posle sumnja u moje profesionalne kvalitete...marixa,...unapređujem te u domaćicunajvišeg reda,....
i neka se stide koje su nas na cedilu ovde ostavile,...
..Osećaj se kao gazda,....
malo se osmehni,....namigni,..
.a, ne moraš sve poslužiti što ovi, koji dođu budu tražili,....
za prvi put im je i osmeh dovoljan,...
![]()
E, bas te oce vecerasBaš si ti vickast... noću da padne unapredjenje, pa da se posle sumnja u moje profesionalne kvalitete... hvala na ukazanom poverenju
, al ja bih da to prodje i kroz Upravni odbor
. Čisto da sve bude regularno.
Jutro je pametnije od večeriE, bas te oce vecerasja sam u upravnom odboru.
![]()
![]()
Nemoj tu da udaras glavu, ovamo na sanku je tvrdje drvo.Jutro je pametnije od večeri, što kažu, oči mi se sklapaju, pa ko velim da ne pročitam pogrešno ugovor pa posle da me boli glava
.
Od kojeg bi?pa... gde je to pice?
....Marixaaaaaaaaaaaa,...molim te, nemoj da gosti budu nžedni,.....dobiću ja otkaz,....
Evo, garantujem ti platu ovaj mesec od 600 evra,...jel može,...i plus bakšiš,...![]()
Nemoj tu da udaras glavu, ovamo na sanku je tvrdje drvo.
Ma, bolece te glava ako ga ne potpises!![]()
Napravicemo aneks ugovoraNe znam, ja sam oduvek sanjala da budem pevačica, imam glas, a imam, pa imam i neki stas
. Nekako mi lepše i perspektivnije da pevam....
Napravicemo aneks ugovorasamo mora te cujem najpre... ono, u separeJu, da ne smetamo gostima
![]()
Nemoj tu da udaras glavu, ovamo na sanku je tvrdje drvo.
Ma, bolece te glava ako ga ne potpises!
Od kojeg bi?![]()
Jedva je ubedih u ove sitne sate..od svega po malo pa sta ispadnesamo konobarica da ga donese
![]()