gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Ako se za 5 minuta ovde ne pojavi gazdarica, bice ... sexa!
a, tek ako se pojavi...
juuu, prosto nisam mogla da se odlučim da l' da se pojavim ili da se ne pojavim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se za 5 minuta ovde ne pojavi gazdarica, bice ... sexa!
a, tek ako se pojavi...
kh, kh, kh,...![]()
juuu, prosto nisam mogla da se odlučim da l' da se pojavim ili da se ne pojavim...![]()
I pojavi se ona ... slatka ko bombona ....
Treba ti bodi gard ili si ti bodigardka? Ili zaluta u sitne sate ove ovde samo?
![]()
juuu, i kompliment sam dobila...
mislim da sam zalutala.. a i treba mi body.. sexy body..![]()
A jel ti odgovara ovaj?
Malo je čini mi se hvalisav ....
Pa ovaj..mnogo ih je, isuvise je kratka noc da bih nabrojala sve....
juuu, prosto nisam mogla da se odlučim da l' da se pojavim ili da se ne pojavim...![]()
Opet se hvalises?ma nije hvalisav, on je too sexy...![]()
Neam pojma, meni pao mrak na oci... nista ne vidim.No? Šta bi? Gde je bodigarava?
Odakle znam... evo i kroz prozor gledam, al` nista ne vidim...Jao pa ti si se sludeo skroz!
Da i ja mislim. Nego i bodigardku ne nadjoh... smrc.Ma ne sekiraj se, biće sve u redu!
Stvarno?!Ja cu te spasiti..mislim izbaviti iz mraka![]()
Stvarno?!
Ako... necu te nista pitati, niti biti sumnjicav... sam` da progledam malo.![]()
Da i ja mislim. Nego i bodigardku ne nadjoh... smrc.
Ja cu te spasiti..mislim izbaviti iz mraka![]()
Mogu ja i da se predomislim......
![]()
U pravi čas, naš garavi NO nađe spas, bodigardku, lepoticu na daleko znanu, čuvaće ga, voleće ga, uz bezbednost dobiće i vodu i hranu, čuvaće ga ona lepo u svom malom, toplom Beogradskom stanu![]()
U pravi čas, naš garavi NO nađe spas, bodigardku, lepoticu na daleko znanu, čuvaće ga, voleće ga, uz bezbednost dobiće i vodu i hranu, čuvaće ga ona lepo u svom malom, toplom Beogradskom stanu![]()