operativan
Zainteresovan član
- Poruka
- 194
A kad stane skazaljka mu stoji na 50! :-)
Sve slike mogu da postavim....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad stane skazaljka mu stoji na 50! :-)
Nije kraj, 5 brzina i ide do 5000.... na cajgeru je 7000 i jos jedna crtica :-)
A koliko to još?Za Land Rover Free Lander 2.0 Diesel pise da mu je fabricki 160 km/h. Juce dosao iz Italije, 180 konstantno se vozili...
Clio 1.5 dCi 65 konjskih snaga (koji ja imam) ide 190 bez problema i garantujem da moze jos....
Ne mozes porediti tako automobile, ta skala ko koliko ide nije kontinualna.... i tako svasta nesto
Za Land Rover Free Lander 2.0 Diesel pise da mu je fabricki 160 km/h. Juce dosao iz Italije, 180 konstantno se vozili...
Clio 1.5 dCi 65 konjskih snaga (koji ja imam) ide 190 bez problema i garantujem da moze jos....
Ne mozes porediti tako automobile, ta skala ko koliko ide nije kontinualna.... i tako svasta nesto
Mislim da je bio ironičan.Fabricki podaci za max brzinu uvek lazu, tj su uvek nesto manji od realnih mogucnosti..ko ne kapira zasto onda nije ni bitno..al ta "greska" je naravno relativno mala..
A botr-ov komentar za 200 konja i 300 na sat..neam reci..ako neko ima zivaca nek mu objasni zasto najbrzem autu na svetu treba 250 konja vise od bugati vejrona za 10-15 km/h vise..
Alo, bre, dokle ce ovo ovako? CAJGERI LAZU! Neki manje, a neki, ocigledno, malo vise. A neki su i pokvareni.
Ja sam vozio Yugo jedan koji je pokazivao 0 dok stoji u mestu, ali cim krenes on pokaze bar 20km/h, i tako, vozio sam ga i na pravcu, pokazivao je 120, a ustvari je bilo oko 80km/h. Isao je ispred mene prijatelj jedan koji mi je rekao koliko smo ustvari bili "brzi". Posto je bio kanta auto, sa losim gumama, nisam ni hteo vise da ga vozim, ali da sam vozio 100km/h, sigurno bi pokazao bar 150. I sta sad, da nije bio neko da mi kaze koliko sam isao, ja ne bi pogodio, mada je bilo ocigledno da ne pokazuje tacno, ipak je prevelika razlika.
Fabricki podaci za max brzinu uvek lazu, tj su uvek nesto manji od realnih mogucnosti..ko ne kapira zasto onda nije ni bitno..al ta "greska" je naravno relativno mala..
A botr-ov komentar za 200 konja i 300 na sat..neam reci..ako neko ima zivaca nek mu objasni zasto najbrzem autu na svetu treba 250 konja vise od bugati vejrona za 10-15 km/h vise..
Mislim da je bio ironičan.
Za Land Rover Free Lander 2.0 Diesel pise da mu je fabricki 160 km/h. Juce dosao iz Italije, 180 konstantno se vozili...
Land Rover Free Lander 2.0 Diesel, konstantno smo se vozili 180, po GPS-u, cajger je pokazivao oko 190... nijansu manje,,,, interesovalo me i obratio sam paznju... znaci nisam samo "video", satima sam gledao....