RELIGIOZNA ISTINA

Šta je Akasha zapis ili code? Čišćenje zaveta i ugovora iz Akasha zapisa...

Akaša je predmet raznih teorija. Tako Helena Blavatska u svom delu “Tajno učenje” opisuje Akašu ovako: “Akaša, astralna svetlost, može se opisati kao univerzalna duša, matrica univerzuma, mistrerium magnum, iz koga je razdvajanjem rođeno sve što postoji. To je razlog postojanja, nešto što ispunjava beskrajna prostranstva, pa i sam prostor.” Rudolf Štajner, u svom delu “Iz Akaša hronike”, kaže da je Akaša “zapis mentalnog nivoa” u kome se čuva sva prošlost i budućnost, i u kome su zapisani svi događaji materijalnog nivoa, ne samo na našoj planeti, već u celom svemiru.

Prema hindu učenju, Akaša je životni duh ili duhovna moć, sastavni je deo svih okultnih fenomena, neuništivi izvor svemoći, tvar iz koje sve potiče i u kojoj sve završava. Prirodni zakoni, gravitacija, materija, energija, misaona kreacija, memorija... sve su to prema istočnjačkom verovanju različiti aspekti jedinstvene Akaše. Mnogi autori ističu da su u “arhivama Akaše” pohranjene sve informacije koje su ikada postojale. Između ostalog i ove:

- energetski oblici, nastali kao posledica ljudskih želja, čežnji i mentalnih aktivnosti, kao i posmrtna iskustva ljudskih bića;

- sva životna iskustva živih bića od nastanka sveta naovamo;

- sve klimatske i geološke promene;

- svi događaji i aktivnosti važni za minerale, floru i faunu, kao i njihove prapočetke;

- aktivnosti “solarnih anđela”, koji duhovno utiču na ljudska bića, za koje su vezani od samog njihovog početka;

- život, aktivnost i iskustva takozvanih elementarnih sila ili “duhova prirode”;

- sve aktivnosti vanzemaljaca i bića podzemnih svetova, njihove posete našoj planeti i iskustva koja su stekla iz tih poseta;
- sve aktivnosti “Bele lože”, njenih duhovnih učenika i pristalica, rezultati njihovih magičnih obreda, aktivnosti i svi događaji što su se zbili u legendarnom gradu svetlosti Shangrila;

- sve aktivnosti na eteričnom planu “Crne lože” i njenih duhovnih sledbenika, kao i rezultati njihovih mračnih magičnih obreda;

- sve aktivnosti “eteričke faune”, što se hrani negativnim energetskim nabojem, koga stvaraju niski ljudski porivi, izopačenosti i perverzije...

U knjizi “Nauka i akašičko polje”, autor Ervin Laslo to polje naziva “A poljem”, te naziv objašnjava time da je u sanskritskoj kulturi, i indijskim kulturama, Akaša zapravo sveobuhvatni medij koji se nalazi u podlozi svih tvari koji postaju sve stvari. Naša telesna čula ne registruju Akašu, ali možemo je dosegnuti putem duhovne prakse. Tako su drevni rišiji dosezali u Akašu posredstvom disciplinovanog spiritualnog načina življenja i putem joge. Veliki indijski jogi, Swami Vivekanada, kada govori o Akaši kaže da je čitav univerzum sastavljen od dva materijala, od kojih jedan nazivaju Akašom. Ona je sveprisutno, sveprožimajuće postojanje. Sve što ima oblik, sve što je rezultat spajanja, razvijeno je iz Akaše. Genije Nikola Tesla takođe je govorio o “izvornom medijumu” koji ispunjava prostor i uporedio ga sa Akašom. U svom neobjavljenom delu, “Najveća dostignuća čoveka”, napisao je da je taj izvorni medijum neka vrsta polja sile, da postaje materija kada Prana, kosmička energija, deluje na njega, a kada delovanje prestane, materija nestaje i vraća se u Akašu. Naučnici danas shvataju da prostor nije prazan i da je ono što zovemo kvantnim vakuumom zapravo kosmički plenum. Dakle, Akašička hronika je knjiga života u koju se sve zapisuje, sve što se ikad dogodilo ili će se dogoditi. Akašička hronika, ili zapis, sadrži priču svake duše koja je ikad živela na ovoj planeti. Carl Jung ovo naziva kolektivnim umom čoveka. Ervin Laslo svedoči o nadarenim ljudima koji su čitali Akašičke zapise. Tako sa mnogo simpatija opisuje psihičke sposobnosti američkog medijuma Char Margolis, koja je u TV show-ovima čitala događaje iz Akašičkog zapisa sa velikom preciznošću. Njena je misija to “da pokaže ljudima kako smrt nije kraj već stvarno novi početak”. Akašički zapisi su skladište informacija koje konsultuju svi veliki vidovnjaci kroz ere, uključujući i Edgar Cayce-a. Svako od nas je imao barem jedno iskustvo u svom životu gde je imao pristup ovom polju. Naravno, s vremenom su razvijene razne metode kojima se otvara pristup Akaša zapisima.

ISTINA O BOGU

Ime Boga je JHVH - JEHOVA

Prema Bibliji JEDAN JE BOG STVORITELJ SVEGA JHVH Jehova Bog.

On je "oduvek i zauvek" besmrtan i zivi u vecnosti.

Psalam 90 :2

90 Jehova, ti si okrilje naše
iz naraštaja u naraštaj.
2 Prije nego su se gore rodile,
prije nego si zemlju i plodno tlo sazdao,
oduvek i zauvek ti si Bog.

On im odgovori: Niste li čitali da je stvoritelj, u početku stvorio čoveka i ženu, (Matej 19:4)

Jer će u te dane biti nevolja kakva nije bila od početka sveta koji je Bog stvorio, i neće ni biti. (Marko 13:19)

Kad oni to čuše, podigoše svi skupa glas k Bogu, i rekoše: svevisnji Gospode, ti koji si stvorio nebo i zemlju i mora i sve što je u njima, (Dela 4:24)

Bog koji je stvorio svet i sve što je u njemu, on, koji je gospodar neba i zemlje, ne živi u rukotvorenim hramovima. (Dela 17:24)

i da otkrijem svima šta je udeljivanje tajne od uvek sakrivene u Bogu, koji je sve stvorio, (Efescima 3:9)

Jer je sve što je Bog stvorio dobro, i ništa nije na odmet kad se prima sa zahvalnošću. (1. Timotiju 4:4)

Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos (1. Timotiju 2:5)

“11 “Dostojan si, Jehova, Bože naš, primiti slavu i čast i moć, jer si ti sve stvorio i tvojom voljom sve postoji i stvoreno je.”
”(Otkrivenje 4:11)

On govoraše silnim glasom: Bojte se Boga i poklonite se njemu, jer dođe čas suda njegova, i poklonite se onome koji je stvorio nebo i zemlju, i more i izvore vodene. (Otkrivenje 14:7)[/QUOTE]

- - - - - - - - - -

Bog je JEDAN, prema Bibliji.

Jedan Bog i Otac svih, koji je nad svima, i kroza sve, i u svima nama. (Efescima 4:6)

Jer si Ti velik i tvoriš čudesa; Ti si jedan Bog. (Psalmi 86:10)

Nije li nam svima jedan Otac? Nije li nas jedan Bog stvorio? Zašto neveru činimo jedan drugom skvrneći zavet otaca svojih? (Malahija 2:10)

I reče Mu književnik: Dobro, učitelju! Pravo si kazao da je jedan Bog, i nema drugog osim Njega; (Marko 12:32)

Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi, čovek Hristos Isus, (1. Timotiju 2:5)

Psalam 83:18 Boze... da bi se znalo da si jedino ti, kojemu je ime Jehova, Svevišnji koji je nad svom zemljom!

..................

BOg je preko svoje reci obznanio ISTINU.

Prema njoj je BOG JEDAN JHVH JEHOVA

Bog je rekao da samo Njega ljudi obozavaju...

2 Mojsijeva 1 Onda Bog izgovori sve ovo, govoreći: 2 Ja sam Gospod, Bog tvoj, koji te je izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva.
3 Nemoj drugih bogova uz mene!

ili Bolji prevod 20 Onda je Bog izgovorio sve ove zapovesti:
2 Ja sam Jehova, Bog tvoj, koji te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropske.
3 Nemoj imati drugih bogova uz mene.

Isus Hrist je Bozji Sin i samo posrednik izmadju Boga i nas...

Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos (1. Timotiju 2:5)

Umesto bilo kakvog uvoda u ovu priču citiraću nekoliko stavaka iz Pete knjige Mojsijeve:

11. Ako je među tvojima neko postao nečist zbog noćnog izljeva,
neka iziđe iz tabora i neka se ne vraća u njega.
12. A predveče neka se u vodi opere te u smiraje može opet u
tabor.
13. Imaj izvan tabora mjesto gdje ćeš ići napolje.
14. Sa svojom opremom nosi i lopaticu: njome ćeš, kad ideš
napolje iskopati rupu i poslije zatrpati svoju nečist.

Deuteronom 23:11-23:14

Ako je od Jevreja i hrišćana, bez obzira i pardona, premnogo je. Ili se radi o još jednoj illuminatsko-masonskoj podvali “vernicima”.

Ko razume shvatiće. Inače, ja mogu samo da se zapitam da li ono iz Pete knjige Mojsijeve Mojsiju zaista govori nekakav bog ili neki običan ljudski balegar? Ili vanzemaljac (drevni Enkaj-Jehova astronaut)? Mogu da shvatim da je ljudima potreban bog. Ne mogu da shvatim što bi bogu bili potrebni ljudi. Još mi je teže da shvatim da je bogu toliko stalo do jedne životinjske vrste sa naše planete da će čak da se bavi njihovim vršenjem nužde. Ovo je presmešno. Zanima me samo dokle ljudska glupost može ići; mada mi je jasno da je bezgranična, baš kao i svemir.

Biblijski dokazi da je Isus Bozji SIn

ISUS HRIST JE BOZJI SIN

Tako za njega kaze Bozja Rec, tj Bog preko svoje pisane reci Biblije..…

1. Kušač mu se približi i reče mu: Ako si Sin Božji, zapovedaj da se ovo kamenje pretvori u hlebove. (Matej 4:3)
2. i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči dole, jer je napisano: "Anđelima svojim zapovediće za te, i oni će tebe na ruke uzeti, da gde nogom svojom za kamen ne zapneš." (Matej 4:6)
3. Oni koji bejahu u lađi približiše se Isusu i pokloniše mu se, govoreći: Zaista si ti Sin Božji! (Matej 14:33)
4. Prvosveštenik mu reče: Zaklinjem te živim Bogom da nam kažeš jesi li ti Hristos, sin Božji. (Matej 26:63)
5. i govoreći: Ti koji hram razvaljuješ i za tri dana opet sagrađuješ, pomozi sad sam sebi! Ako si Sin Božji, siđi s krsta! (Matej 27:40)
6. Centurion i oni koji s njim čuvahu Isusa, pošto videše kako se zemlja zatrese i šta bi, obuze veliki strah, i oni rekoše: Ovo je zaista bio Sin Božji! (Matej 27:54)
7. I dusi nečisti, kad ga viđahu, pripadahu k njemu i vikahu: Ti si Sin Božji! (Marko 3:11)
8. Kad centurion koji stajaše prema njemu vide kako izdahnu, reče: Ovaj je čovek zaista bio Sin Božji! (Marko 15:39)
9. Anđeo joj odgovori: Duh Sveti doći će na te, i sila Najvišega oseniće te. Zato i sveto dete koje će se od tebe roditi nazvaće se sin Božji. (Luka 1:35)
10. Reče mu đavao: Ako si Sin Božji, zapovedaj ovome kamenu da postane hleb. (Luka 4:3)
11. Đavo ga odvede još u Jerusalim, postavi ga na vrh hrama, i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči odavde dole, (Luka 4:9)
12. Iz mnogih iziđoše i zli duhovi vičući i govoreći: Ti si Sin Božji! Ali im on zaprećivaše, i ne davaše im da govore, jer oni znadijahu da je on Hristos. (Luka 4:41)
13. Svi rekoše: Ti li si dakle Sin Božji? A on im reče: Vi kažete, jesam. (Luka 22:70)
14. I ja videh i zasvedočih da je on Sin Božji. (Jovan 1:34)
15. Natanailo odgovori i reče mu: Ravi!, Ti si Sin Božji, ti si kralj Izrailjev. (Jovan 1:49)
16. i mi verovasmo i poznasmo da si ti Hristos, Sin Božji. (Jovan 6:69)
17. kako vi govorite onome koga Otac posveti i posla na svet: Hulu govoriš! I to zato što rekoh: Ja sam Sin Božji? (Jovan 10:36)
18. Kad to Isus ču, reče: Ova bolest nije na smrt, nego na slavu Božju, da se proslavi Sin Božji s nje. (Jovan 11:4)
19. Reče mu ona: Da, Gospode! Verujem da si ti Hrist, Sin Božji, koji je trebao da dođe na svet. (Jovan 11:27)
20. a ova su napisana da verujete da Isus jeste Hristos, sin Božji, i da, verujući, imate život u imenu njegovom. (Jovan 20:31)
21. Filip mu reče: Ako veruješ od svega srca svoga, možeš. A evnuh odgovori: Verujem da je Isus Hristos Sin Božji. (Dela 8:37)
22. i odmah je propovedao po sinagogama da je Isus Sin Božji. (Dela 9:20)
23. Jer sin Božji, Isus Hristos, koga propovedasmo vama ja, Silvan i Timotej, ne bi "da i ne", nego u njemu bi "da". (2. Korinćanima 1:19)
24. nauči se - i ako je Sin Božji bio - poslušanju, po onome što podnese, (Jevrejima 5:8)
25. Ko počini greh od đavola je, jer đavo greši od početka. Sin se Božji zato javi da uništi dela Đavolja. (1. Jovanova 3:8)
26. Ko prizna da je Isus Sin Božji, Bog u njemu stoji i on u Bogu. (1. Jovanova 4:15)
27. Ko je koji svet pobedi, osim onoga koji veruje da je Isus Sin Božji?
(1. Jovanova 5:5)
28. A znamo da Sin Božji dođe i dade nam razum da poznamo Boga istinitoga, i da budemo u istinitom Sinu njegovom Isusu Kristu. On je koji je istiniti Bog i život večni. (1. Jovanova 5:20)
29. Anđelu Tijatirske Crkve napiši: Evo šta govori Sin Božji, koji ima oči kao plamen ognjeni, i noge kao usjali bakar. (Otkrivenje 2:18)
30. Ja vam kažem: koji god prizna mene pred ljudima, priznaće i Sin čovečji njega pred anđelima Božjim; (Luka 12:8)
31. On se uzdao u Boga; neka mu pomogne sad, ako ga voli, jer govoraše: "Ja sam Sin Božji". (Matej 27:43)
Jovan 3:16 Jer Bog toliko ljubi svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne, nego da ima život večni.
Jovan 17:3 A život je večni u tome da tebe poznaju, tebe, jedinoga istinitoga Boga, i onoga koga si ti poslao, Isusa Hrista.

Sve je meni predao Otac moj, i niko ne zna za Sina do Otac, niti Oca ko zna do Sin i ako kome Sin hoće objaviti. (Matej 11:27)

Simon Petar odgovori: Ti si Hristos, Sin Boga živoga. (Matej 16:16)

: A danu tome i o času niko ne zna, ni anđeli nebeski, ni Sin, nego Otac sam. : (Matej 24:36)

Sam Bog je sa neba posvedocio nakon Isusovog krstenja u vodi…da je ISUS njegov SIN

Svedocanstvo Boga da je Isus njegov Sin, tj Sin Bozji...

I gle, glas s nebesa progovori: Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje. (Matej 3:17)

Dok on još govoraše, oblak sjajan zakloni ih, i, gle, ču se glas iz oblaka koji reče: Ovo je Sin moj ljubljeni, na kome je moje blagovoljenje; njega poslušajte! (Matej 17:5)
I ču se glas s nebesa koji progovori: Ti si sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje! (Marko 1:11)
I dođe oblak te ih zakloni, i iziđe glas iz oblaka: Ovo je Sin moj ljubljeni, njega poslušajte! (Marko 9:7)

i siđe na nj Duh Sveti u telesnom obliku kao golub, i ču se glas s neba koji progovori: Ti si Sin moj ljubljeni, u tebi je moje blagovoljenje! (Luka 3:22)

Jer on primi od Boga Oca čast i slavu kad dođe k njemu glas: "Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagoslovljenje." (2. Petrova 1:17)

(Исаија 42:1) Ево мог слуге, кога подупирем, изабраника мога, који је по вољи душе моје. У њега сам ставио свој дух, и он ће народима донети правду.
(Матеј 12:18) „Ево мог слуге кога сам изабрао, мог вољеног, који је по вољи душе моје! На њега ћу ставити свој дух, и он ће обзнанити народима шта је правда.

- - - - - - - - - -

----------------------------------------------
Evo sta Biblija takodje kaze...
najpre
Isusu je Jehova Bog rekao: “Načinimo čoveka na sliku svoju, nama sličnog” (1. Mojsijeva 1:26).

Da, Bog se obraćao onome koga je stvorio prije bilo koga i bilo čega drugoga, koji je bio “uz njega kao vešt graditelj” (Mudre izreke 8:22-30).

Dakle Isus je stvoren pre svega ostalog... i ovo je dokaz

On je “prvorođenac svega što je stvoreno”. On je “početak Božjih dela stvaranja”, a postojao je čak i prije nego što je stvoren materijalni svemir (Kološanima 1:15; Otkrivenje 3:14).

Otkrivenje 3:14 Anđelu skupštine u Laodiceji napiši: Ovo govori Amen, svjedok vjerni i istiniti, početak Božjih dela stvaranja

Kolosanima 1
15 Он (Исус ) је слика невидљивог Бога, првенац свега што је створено. 16 Јер је преко њега све било створено на небесима и на земљи, видљиво и невидљиво, било да су то престоли или управе или поглаварства или власти. Све је створено преко њега и за њега. 17 Он је пре свега другог и све је преко њега постало.

ili Kološanima 1:15 On je slika nevidljivog Boga, prvorođenac svega što je stvoreno

Jovan 3: 18 Ko veruje u njega, neće biti osuđen. Ko ne vjeruje, već je osuđen, jer nije verovao u ime jedinorođenog Sina Božjeg.

Jovan 1:2 On (ISUS ) je u početku bio kod Boga.
2 Sve je postalo preko njega i bez njega nije postalo ništa.

......................

dakle jasno pise za Isusa da je

početak Božjih dela stvaranja Otkrivenje 3:14

првенац свега што је створено[/color] Kolosanima 1:15

a preko njega je sve ostalo stvoreno... Kolosanima 1:1
.........

dakle to su dokazi da je ISUS STVOREN i da je BOZJI SIN.

Dakle da zakljucimo

ISUS JE BOZJI SIN I STVOREN JE OD STRANE BOGA TAKO DA NE MOZE BITI BOG

Isus HRIST JE BOZJI SIN :heart:

- - - - - - - - - -

Arianna zamolio bih te da odgovoris svojim recima,ako mozes ,nemoj copy-paste

sve je mojim recima a Biblija se citira

Nisam znao da su masoni postojali pre 2000godine ,kakvi biseri@@@@

Tajna društva generalno. Nisam znao da su proroci samo oni što pogađaju samo ono što se dogodilo pre 2700 godina, a ništa u budućčnosti.

Kakvi biseri. @@@@@@@@

Ja za svojih 40 i nešto godina nisam video nijednog jedinog vidovnjaka, vrača, pogađača, proroka, božjeg čoveka, ili ne znam kakvog već samozvanog šarlatana, koji jede meso, mleko i jaja, pije kafu, puši duvan, pije alkohol, uzima ko zna kakve sve lekove, neretko uživa i u drogama, i laže kao pas, koža mu se raspada od otrovnih isparenja, da mu ne bih dao ni da me izmasira, pa čak se ne bih ni rukovao sa njim, da mi ne prlja kožu i ne remeti auru, da je pogodio bilo šta što će se dogoditi u budućnosti. Nikada. Niko. Nema ih, niti će ih ikada biti. Samo se poturaju "proroci" koji su nešto "pogodili", a to nešto se dogodilo. Čikam nekoga da pogodi bilo šta u budućnosti. Evo, JS recimo već decenijama se brukaju time da hoće da pogode datum Armagedona, koga realno nikada neće ni biti, i uvek promaše. Zašto? Zato što nijedan "prorok" nije sposoban da pogodi bilo šta u budućnosti. Nego kad se nešto dogodi on tvrdi kako je to pogodio.. tra la la...

Kakve nebuloze.

- - - - - - - - - -

Meditacija zapisa Akaše (za ličnu ili grupnu upotrebu)...

Prikupite energiju u sebi i vizuelizujte kosmos u svom srcu. Osetite vrtloženje u svom srcu i kako kosmos raste sve više tako da ispunjava celo vaše telo. Vizualizujte kako se kosmos vrtloži u vama i van vašeg fizičkog tela. Vidite kako se širi u vašu sobu, vidite kako se energija izdiže i širi napolje, oko vaše kuće...

Onda kažite: “Ja sam univerzum- jesam. Ja sam vazduh - jesam. Ja sam stvetlost-jesam. Ja sam plamen - jesam. Ja sam mač - jesam. Ja sam univerzum - jesam.”

Vizuelizujte plamen koji silazi u sobu. Vidite kako plamen obuhvata sve u vašoj sobi. Ovaj plamen je poslat ovde sa svojom isceljujućom moći duha. Ovaj plamen treba da se upotrebi kako bi uništio sve negativnosti koje postoje ovde i sada. Upotrebite isceljujuću moć duha kako biste preobrazili negativne misli u osećaj ljubavi. Vidite sebe kako gorite kao svetli plamen, koji sagoreva sve negativnosti, tako da ostane samo ljubav. Vi ste čisti plamen svetlosti; vidite sebe kao svetlost. Zamolite Stvoritelja da spusti svetlost na nivo svesti koja je jedno sa srcem i umom sa osobom na kojoj se radi (ili sa nama). Odakle samo ljubav, radost i istina može da dođe do vas i da ode od vas. Zamolite Stvoritelja da smesti svetlost u tri svetlosne piramide sa zajedničkim središtem. To su svetlosne piramide.

Ove piramide rasporediti u četiri ugla univerzuma:

- na istoku, zamolite anđela Rafaela da stane kao čuvar - andjeo isceljenja i svetlosti;

- na jugu, zamolite anđela Mihajla da stane sa svojim mačem nepristrasnosti i oštroumnosti;

- na zapadu, zamolite anđela Gabriela da stane sa svojom čašom istine i nektara;

- na severu, zamolite Uriela, anđela Zapisa Akaše, koji se nalaze u svetlosnom trouglu, koji je lociran u trećem oku, da aktivira ulaz u portal sale zapisa.

Zamolite da čemu god pristupite u ovom vremenu i prostoru je za najveće dobro vašeg evolutivnog razvoja i duhovnog uspona. Ovo zamolite u ime Stvoritelja, Oca, Majke, Boga svega što jeste. Ne sudite bilo čemu što predstavlja vaše iskustvo; dobićete informaciju na nekoliko načina, možda ne vidite ništa. možda samo čujete nešto, kakvo god da je iskustvo - vaše je...

Zaustavite se na momenat i zapišite u belešku svoje iskustvo. Vreme je da odete; tako mentalno vidite sebe kako ustajete od stola i odlazite prema vratima - Velikom Ulazu Zapisa. Prolazite kroz portal svetlosnog trougla u trećem oku i polako se vraćate u sobu i u svest. Duboko udahnite, i polako izdahnite, dok se vraćate u svoje fizičko telo. Budite svesni sobe. Zamolite Svetlost univerzuma da bude ovde i sada. Zamolite za isceljenje i potpunu integraciju svojih karmi iz prošlih života. Zamolite da ljubav, radost i istina prožmu vaše biće. Provedite nekoliko minuta u isceljujućoj svetlosti.

Zapišite u belešku svako iskustvo koje ste dobili od isceljujuće svetlosti.

Budite otvoreni. Budite fokusirani. Budite opušteni. Budite mirni. Budite snažni.

Zahvalite se svim vođama, vodičima, učiteljima, svetlosnim bićima i voljenima na iskustvu današnjih zapisa. Zamolite za njihovo neprekidno upravljanje i svetlost. Zahvalite anđelima i gospodaru Zapisa Akashe Urielu, za njihovu interdimenzionalnu integraciju i zaštitu.

Sada pročitajte svoje iskustvo u Zapisu. Om Namah Shivaya Duboko poštovanje kreatoru u meni.

Molitva za pristup zapisima akashe za sebe (od 1-4 čitati jednom glasno i dva puta u sebi):

“1. Dragi Bože, Stvoritelju, molim te da svoj štit Svetlosti, Ljubavi i Istine staviš oko mene...

2. tako da samo svetlost, ljubav i istina mogu da prodju kroz mene.

3. Molim da moji vodiči, zaštitnici, anđeli, učitellji, voljeni i božanska svetlosna bića budu sa mnom sada.

4. Molim gospodara Zapisa Akashe da mi dozvoli da pristupim Sali Zapisa, tako da mogu da vidim svoje Zapise.”

Sada uđite i postavite svoje pitanje.

Kada završite, zahvalite se (postavite sledeće pitanje): “Zahvaljujem gospodaru zapisa akashe što mi je dozvolio da udjem u zapise. Zahvaljujem vodičima, zaštitnicima, anđelima, voljenima i božanskim svetlosnim bićima što su bili sa mnom danas. I neka tako bude. Akaša zapis je sada zatvoren, Akaša zapis je sada zatvoren, Akaša zapis je sada zatvoren.”

Namaste.

Biblijski dokazi da je Isus Bozji SIn

ISUS HRIST JE BOZJI SIN

Tako za njega kaze Bozja Rec, tj Bog preko svoje pisane reci Biblije..…

1. Kušač mu se približi i reče mu: Ako si Sin Božji, zapovedaj da se ovo kamenje pretvori u hlebove. (Matej 4:3)
2. i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči dole, jer je napisano: "Anđelima svojim zapovediće za te, i oni će tebe na ruke uzeti, da gde nogom svojom za kamen ne zapneš." (Matej 4:6)
3. Oni koji bejahu u lađi približiše se Isusu i pokloniše mu se, govoreći: Zaista si ti Sin Božji! (Matej 14:33)
4. Prvosveštenik mu reče: Zaklinjem te živim Bogom da nam kažeš jesi li ti Hristos, sin Božji. (Matej 26:63)
5. i govoreći: Ti koji hram razvaljuješ i za tri dana opet sagrađuješ, pomozi sad sam sebi! Ako si Sin Božji, siđi s krsta! (Matej 27:40)
6. Centurion i oni koji s njim čuvahu Isusa, pošto videše kako se zemlja zatrese i šta bi, obuze veliki strah, i oni rekoše: Ovo je zaista bio Sin Božji! (Matej 27:54)
7. I dusi nečisti, kad ga viđahu, pripadahu k njemu i vikahu: Ti si Sin Božji! (Marko 3:11)
8. Kad centurion koji stajaše prema njemu vide kako izdahnu, reče: Ovaj je čovek zaista bio Sin Božji! (Marko 15:39)
9. Anđeo joj odgovori: Duh Sveti doći će na te, i sila Najvišega oseniće te. Zato i sveto dete koje će se od tebe roditi nazvaće se sin Božji. (Luka 1:35)
10. Reče mu đavao: Ako si Sin Božji, zapovedaj ovome kamenu da postane hleb. (Luka 4:3)
11. Đavo ga odvede još u Jerusalim, postavi ga na vrh hrama, i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči odavde dole, (Luka 4:9)
12. Iz mnogih iziđoše i zli duhovi vičući i govoreći: Ti si Sin Božji! Ali im on zaprećivaše, i ne davaše im da govore, jer oni znadijahu da je on Hristos. (Luka 4:41)
13. Svi rekoše: Ti li si dakle Sin Božji? A on im reče: Vi kažete, jesam. (Luka 22:70)
14. I ja videh i zasvedočih da je on Sin Božji. (Jovan 1:34)
15. Natanailo odgovori i reče mu: Ravi!, Ti si Sin Božji, ti si kralj Izrailjev. (Jovan 1:49)
16. i mi verovasmo i poznasmo da si ti Hristos, Sin Božji. (Jovan 6:69)
17. kako vi govorite onome koga Otac posveti i posla na svet: Hulu govoriš! I to zato što rekoh: Ja sam Sin Božji? (Jovan 10:36)
18. Kad to Isus ču, reče: Ova bolest nije na smrt, nego na slavu Božju, da se proslavi Sin Božji s nje. (Jovan 11:4)
19. Reče mu ona: Da, Gospode! Verujem da si ti Hrist, Sin Božji, koji je trebao da dođe na svet. (Jovan 11:27)
20. a ova su napisana da verujete da Isus jeste Hristos, sin Božji, i da, verujući, imate život u imenu njegovom. (Jovan 20:31)
21. Filip mu reče: Ako veruješ od svega srca svoga, možeš. A evnuh odgovori: Verujem da je Isus Hristos Sin Božji. (Dela 8:37)
22. i odmah je propovedao po sinagogama da je Isus Sin Božji. (Dela 9:20)
23. Jer sin Božji, Isus Hristos, koga propovedasmo vama ja, Silvan i Timotej, ne bi "da i ne", nego u njemu bi "da". (2. Korinćanima 1:19)
24. nauči se - i ako je Sin Božji bio - poslušanju, po onome što podnese, (Jevrejima 5:8)
25. Ko počini greh od đavola je, jer đavo greši od početka. Sin se Božji zato javi da uništi dela Đavolja. (1. Jovanova 3:8)
26. Ko prizna da je Isus Sin Božji, Bog u njemu stoji i on u Bogu. (1. Jovanova 4:15)
27. Ko je koji svet pobedi, osim onoga koji veruje da je Isus Sin Božji?
(1. Jovanova 5:5)
28. A znamo da Sin Božji dođe i dade nam razum da poznamo Boga istinitoga, i da budemo u istinitom Sinu njegovom Isusu Kristu. On je koji je istiniti Bog i život večni. (1. Jovanova 5:20)
29. Anđelu Tijatirske Crkve napiši: Evo šta govori Sin Božji, koji ima oči kao plamen ognjeni, i noge kao usjali bakar. (Otkrivenje 2:18)
30. Ja vam kažem: koji god prizna mene pred ljudima, priznaće i Sin čovečji njega pred anđelima Božjim; (Luka 12:8)
31. On se uzdao u Boga; neka mu pomogne sad, ako ga voli, jer govoraše: "Ja sam Sin Božji". (Matej 27:43)
Jovan 3:16 Jer Bog toliko ljubi svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne, nego da ima život večni.
Jovan 17:3 A život je večni u tome da tebe poznaju, tebe, jedinoga istinitoga Boga, i onoga koga si ti poslao, Isusa Hrista.

Sve je meni predao Otac moj, i niko ne zna za Sina do Otac, niti Oca ko zna do Sin i ako kome Sin hoće objaviti. (Matej 11:27)

Simon Petar odgovori: Ti si Hristos, Sin Boga živoga. (Matej 16:16)

: A danu tome i o času niko ne zna, ni anđeli nebeski, ni Sin, nego Otac sam. : (Matej 24:36)

Sam Bog je sa neba posvedocio nakon Isusovog krstenja u vodi…da je ISUS njegov SIN

Svedocanstvo Boga da je Isus njegov Sin, tj Sin Bozji...

I gle, glas s nebesa progovori: Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje. (Matej 3:17)

Dok on još govoraše, oblak sjajan zakloni ih, i, gle, ču se glas iz oblaka koji reče: Ovo je Sin moj ljubljeni, na kome je moje blagovoljenje; njega poslušajte! (Matej 17:5)
I ču se glas s nebesa koji progovori: Ti si sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje! (Marko 1:11)
I dođe oblak te ih zakloni, i iziđe glas iz oblaka: Ovo je Sin moj ljubljeni, njega poslušajte! (Marko 9:7)

i siđe na nj Duh Sveti u telesnom obliku kao golub, i ču se glas s neba koji progovori: Ti si Sin moj ljubljeni, u tebi je moje blagovoljenje! (Luka 3:22)

Jer on primi od Boga Oca čast i slavu kad dođe k njemu glas: "Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagoslovljenje." (2. Petrova 1:17)

(Исаија 42:1) Ево мог слуге, кога подупирем, изабраника мога, који је по вољи душе моје. У њега сам ставио свој дух, и он ће народима донети правду.
(Матеј 12:18) „Ево мог слуге кога сам изабрао, мог вољеног, који је по вољи душе моје! На њега ћу ставити свој дух, и он ће обзнанити народима шта је правда.

- - - - - - - - - -

----------------------------------------------
Evo sta Biblija takodje kaze...
najpre
Isusu je Jehova Bog rekao: “Načinimo čoveka na sliku svoju, nama sličnog” (1. Mojsijeva 1:26).

Da, Bog se obraćao onome koga je stvorio prije bilo koga i bilo čega drugoga, koji je bio “uz njega kao vešt graditelj” (Mudre izreke 8:22-30).

Dakle Isus je stvoren pre svega ostalog... i ovo je dokaz

On je “prvorođenac svega što je stvoreno”. On je “početak Božjih dela stvaranja”, a postojao je čak i prije nego što je stvoren materijalni svemir (Kološanima 1:15; Otkrivenje 3:14).

Otkrivenje 3:14 Anđelu skupštine u Laodiceji napiši: Ovo govori Amen, svjedok vjerni i istiniti, početak Božjih dela stvaranja

Kolosanima 1
15 Он (Исус ) је слика невидљивог Бога, првенац свега што је створено. 16 Јер је преко њега све било створено на небесима и на земљи, видљиво и невидљиво, било да су то престоли или управе или поглаварства или власти. Све је створено преко њега и за њега. 17 Он је пре свега другог и све је преко њега постало.

ili Kološanima 1:15 On je slika nevidljivog Boga, prvorođenac svega što je stvoreno

Jovan 3: 18 Ko veruje u njega, neće biti osuđen. Ko ne vjeruje, već je osuđen, jer nije verovao u ime jedinorođenog Sina Božjeg.

Jovan 1:2 On (ISUS ) je u početku bio kod Boga.
2 Sve je postalo preko njega i bez njega nije postalo ništa.

......................

dakle jasno pise za Isusa da je

početak Božjih dela stvaranja Otkrivenje 3:14

првенац свега што је створено[/color] Kolosanima 1:15

a preko njega je sve ostalo stvoreno... Kolosanima 1:1
.........

dakle to su dokazi da je ISUS STVOREN i da je BOZJI SIN.

Dakle da zakljucimo

ISUS JE BOZJI SIN I STVOREN JE OD STRANE BOGA TAKO DA NE MOZE BITI BOG

Isus HRIST JE BOZJI SIN :heart:

- - - - - - - - - -

sve je mojim recima a Biblija se citira

Bilo bi dobro da prestaneš sa tolikim boldovanjem rečenica ..... pročitaj pravilnik koji je postavljen na pdf religija.

9 Za njim je išao još jedan anđeo, treći, koji je govorio jakim glasom: „Ako se ko pokloni zveri + i njenom liku + i primi žig na čelo ili na ruku, + 10 on će takođe piti vino Božjeg gneva koje je nerazvodnjeno natočeno u čašu jarosti njegove, + i biće mučen + vatrom i sumporom + pred svetim anđelima i pred Jagnjetom. 11 I dim njihovog mučenja dizaće se u svu večnost. + Ni danju ni noću neće imati počinka oni koji se klanjaju zveri i njenom liku i svi koji su primili žig + njenog imena. 12 To zahteva istrajnost od svetih, + onih koji se drže Božjih zapovesti + i vere + u Isusa.“

Ajde objasni ovo ,to je vas prevod ,ovde jasno kaze da ce mucenje biti vecno ,u vekove vekova?

- - - - - - - - - -

Ovo im je promaklo da preprave izgleda...ccccc

- - - - - - - - - -

Da ne zaboravim Otkrivenje 14:9-12

Back