Religijski objekti

7yPedJj.jpg

Ko je izbrisao sliku Kurana i ZASTO?

Da li je tema o pravoslavnim objektima ili tema ima religioznu konotaciju sireg tipa?

Тема је јасно дефинисана насловом и нема никаквог разлога зашто би о томе разговарали на више тема.
Дакле ради се о објектима не о књизи. Да ли си видео да је неко овде поставио фотографију Светог Писма ?
Наравно да ниси. А да ли си видео да су овде постављане и фотографије џамија и нису брисане, ако си пратио видео си да јесу.
Ако фотографија одступа од теме она се брише , шта је ту нејасно?

Ikone, ljudi koji setaju ulicom za koje se pretpostavlja da su vernici, popovi, fratri, stolovi iz privatnih stanova presvuceni strikanim miljem.... svi su oni religiozni objekti, a knjiga nije?

Како небисмо замарали друге, предлажем ти да се у складу са правилником жалиш.
Што се мене лично тиче стојим ти на располагању за причу на ПП.

Како небисмо замарали друге, предлажем ти да се у складу са правилником жалиш.
Што се мене лично тиче стојим ти на располагању за причу на ПП.

Nema o cemu dalje da pricamo sve dok ne vratite sliku knjige ili isto tako izbrisete sa teme i slike ljudi, ikona, fratara i stolova iz stanova korisnika.

Nema o cemu dalje da pricamo sve dok ne vratite sliku knjige ili isto tako izbrisete sa teme i slike ljudi, ikona, fratara i stolova iz stanova korisnika.

Ако на овај начин покушаваш да разговараш , стварно нећемо имати о чему да причамо.
Никакви ултиматуми и увредљиве инсинуације нити ће бити толерисани, нити ће да те одведу било куда.
Упутио сам те на нормалан, правилником предвиђен пут, а ти не желиш да га користиш. Такође сам ти се ставио на располагање за дискусију на ПП.
Сматрај ово опоменом.

Back