Religijski objekti

Monarh

Domaćin
Poruka
3.764
"Svanulo je iznad crkve Svetog Marka,
čistači u žutom, ulice su prali... " :)

Eto tako ja jutros poranio da vidim kako to jutro sviće iznad pomenutog mesta :)

Hram je građen od 1931 - 1940.

1.

jre0ap.jpg

2.
34e3n9j.jpg

3.
33dgqki.jpg

4.

5fjhjo.jpg

5.

2moo9qh.jpg

6.

4kzpzl.jpg

7.

qragd2.jpg

Možda bude još koja, a možda je to sve... :)

Dobro jutro, nije dobra ideja o ovoj temi zbog nas koji nisu u mogućnosti da o istoj komuniciraju putem digitalnh foto medija.
Cenim da bi svako od nas onda trebao da otvori temu o nekoj crkvi iz kraja i da smara do beskraja sa jednim te istim objektom
Tabova ideja je rešenje : Otvorite temu o verskim objektima i rešen problem

Monarh, super su sve fotke. Moji favoriti su 1 i 7 a i 6ica mi je zapala za oko samo mi ' fali ' malo objekta sa desne strane ( znam da glupo zvuči) da bi bila fotka nekako harmoničnija, da su obe strane u ravnoteži.
Ove tri mi najviše prijaju oku ( dakle čisto estetski pošto se u tehnički deo slabo razumem ):lol:

Monarh, super su sve fotke. Moji favoriti su 1 i 7 a i 6ica mi je zapala za oko samo mi ' fali ' malo objekta sa desne strane ( znam da glupo zvuči) da bi bila fotka nekako harmoničnija, da su obe strane u ravnoteži.
Ove tri mi najviše prijaju oku ( dakle čisto estetski pošto se u tehnički deo slabo razumem ):lol:

Hvala.
Ne, ne zvuči uopšte glupo, toj slici neodostaje jedan ugao. A to sam primetio tek kada sam je postavio :) Jer ugao je bio, ali onda je i gore sa dessne strane bio veći deo nekog zida koji definitivno smeta, a kojeg sam ja odsekao. Ali sam zaboravio da sam odsekao i donji deo i postavio sliku.
Da slika me moraju biti pravougaonik, već da mogu i trapez - ova bi uspela :D

Red je da i religijski objekti dobiju svoju temu.

Dakle, crkve, hramovi, katedrale, manastiri, džamije, sinagoge, itd., ali i objekti vezani za religiju koji ne spadaju u arhitekturu.
:)

- - - - - - - - - -

902923_487147598005424_1178946937_o.jpg

Manastir u Rakovici, Beograd

Poslednja izmena:
Manastir Hilandar, razume se nisam ja fotkala (ali neko moj jeste), ali mislim da se necete buniti da i tako doprinesem temi...imam i neobicnijih sa drugacijim i nesvakidasnjim uglovima i kadrovima.

0zZRd.jpg

Poslednja izmena:

Back