pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.861
samo sam došo da vidim šta ćeš ti da kaešTakodje u Bibliji ne pise koje sve zivotinje su stvorene, pa sta onda...
Dinorosaurusi su nestali u potopu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo sam došo da vidim šta ćeš ti da kaešTakodje u Bibliji ne pise koje sve zivotinje su stvorene, pa sta onda...
Dinorosaurusi su nestali u potopu...
ајд ти лепо и даље настави да замишљаш творца живота тј .животодавца који је престао да ствара...Samo što Hristove reči ne govore da posle potopa Bog stvarao nove životinjeske i biljne vrste.A nečije izmišljotine da okarakterišemo kao Hristove reči je bogohuljenje.
ајд ти лепо и даље настави да замишљаш творца живота тј .животодавца који је престао да ствара...
Ko je stvorio kloniranu ovcu Doli?
од чега је створена? од ничега ил?
Znam samo da nije stvorena od spermatozoida.![]()
"Сви који плове, да се заједно сакупе, неће подићи кожу се репа његова, нити бродови рибарски - главу његову" (Јов. 40:26). Јасно је да ни један кит не одговара оваквом опису. То је очигледно љускасти гмизавац, најприје гигантски кроносаурус.
Ja verujem da svet dinosaurusa je u Bibliji odmah posle isterivanja iz raja i pojave čoveka kakvog danas poznajemo.Previše je hladno pređeno preko činjenice preobražaja ljudi koji odjedanred morali u mukama da rađaju potomke,i da su za život da prežive od tada morali u znoju da obrađuju zemlju.

Ja verujem da svet dinosaurusa je u Bibliji odmah posle isterivanja iz raja i pojave čoveka kakvog danas poznajemo.Previše je hladno pređeno preko činjenice preobražaja ljudi koji odjedanred morali u mukama da rađaju potomke,i da su za život da prežive od tada morali u znoju da obrađuju zemlju.
Da li su Adam i Eva, dok su bili u rajskom vrtu, bezgrešni, imali potomke?
I tko će ti na to odgovoriti kad nije napisano doslovce.
Tak ako doslovce piše da jesu onda rulja zna da jesu.
Shvaćaš li ti išto što se dešava???
Ako izjava kaže odjednom su morali da rađaju potomke sa mukom, da li to znači da su rađali i dok su bili bezgrešni?
Ako Ti kažeš da nije napisano, da li to znači da niko ne zna odgovor?
Pitaj njih.
Meni ne treba odgovor.
Šta Tebi treba?
Ja sam savršenstvo.
Zašto misliš da si savršenstvo?
Zato što jesam.
Savršeni čovjek.
Šta znači kada kažeš savršeni čovek?
Savršeno znam što imam i što nemam.
Savršeno prihvaćam oboje.
Šta imaš?
Ništa nemam.
To savršeno znam.
A tako i nemam sve što bi trebao da imam i to savršeno znam.
Imaš li sebe?
Ne posjedujem ništa.
A poseduješ li samoga sebe?