Relaks masaza muski maser.

Što ne bi bilo okej 🤷
Maser/maserka - sve jedno, samo da zna da radi posao.
U Novom Sadu je, pre 10-tak godina, kod jednog masera, Raše, moralo po 2 meseca unapred da se zakaze, koliko je lik dobar. I bukvalno je second best koji me je ikada masirao.

U Beogradu je u Hajatu radila neka Jasmina, a radila je i na crno u svom stanu - e ona je the best!
Mislim da sad radi u Beču.

Masaža, pa čak i relaks, nije zaiebancija, može ozbiljno da se povredi covek na masaži, pogotovo ako imaš neka stanja (npr, ja sam operisao herniju diska i ne dam svakoj budali da me masira).

Nisam ok da me pipa muškarac za više do rukovanja ili bratskog zagrljaja pri pozdravu. Sve dalje od toga je nepotrebno.

mora žena
sećam se kako je čarlija čaplina u banji masirao onaj od dva i po metra pa me stra

Ni na kilometar
Bukvalno nema sansi. I nema veze sa kao napalis se kod maserke. Nego ne mogu da me mazi muskarac po ledjima i ramenima. Kao opusti se brate. Opustim ti ja malo...

Što ne bi bilo okej 🤷
Maser/maserka - sve jedno, samo da zna da radi posao.
U Novom Sadu je, pre 10-tak godina, kod jednog masera, Raše, moralo po 2 meseca unapred da se zakaze, koliko je lik dobar. I bukvalno je second best koji me je ikada masirao.

U Beogradu je u Hajatu radila neka Jasmina, a radila je i na crno u svom stanu - e ona je the best!
Mislim da sad radi u Beču.

Masaža, pa čak i relaks, nije zaiebancija, može ozbiljno da se povredi covek na masaži, pogotovo ako imaš neka stanja (npr, ja sam operisao herniju diska i ne dam svakoj budali da me masira).
I ono Rasa ti masira malo iznad dupeta, ti ispustis dah zadovoljstva a Rasa ce: too , tako je, sad se prepusti mili?

Kao, pipa te muškarac koji te je nauljio pre toga, dakle, ne može veća gej scena do da vas neko uhvati sa prstom u dupetu. :D
Brate bio, ona mi zakazala, valjda bila malo ljubomorna da ne idem kod zene fazon (a mislim se, sta mislis da moze da se dogodi...)," ma ona tvoja samo nesto kljakavo evo ti ga ovaj da vidis sta radi." I ja budala pristao. Sat vremena neprijatne situacije. Morao sam da zapricavam coveka, gde da se ucutim jbte. Odoh veceras ja kod moje drage maserke. Celou telou. Puno radim i onda izgubim koncentraciju. Lose je to.

Brate bio, ona mi zakazala, valjda bila malo ljubomorna da ne idem kod zene fazon (a mislim se, sta mislis da moze da se dogodi...)," ma ona tvoja samo nesto kljakavo evo ti ga ovaj da vidis sta radi." I ja budala pristao. Sat vremena neprijatne situacije. Morao sam da zapricavam coveka, gde da se ucutim jbte. Odoh veceras ja kod moje drage maserke. Celou telou. Puno radim i onda izgubim koncentraciju. Lose je to.

Ne znam, nikad nisam bio na masaži osim kad me devojke masiraju ovako, što na kraju bude sve osim masaža.

Ceo taj sistem da ja ležim negde kao sardina i da me neko gnjavi i ostalo mi je suludo.

Prvo, žene nemaju tu snagu da te masiraju kako treba, drugo, muško me neće pipati makar umro. Tako da, nije to za mene.

Back