Reklame

Jeste li videli reklamu za Fineti krem , gde bebac slini li slini , dok mu cela familija razvaljuje krem..

Mene oduševljava što se autor reklame dosetio da iskoristi bebca, jer ne verujem da bebac glumi...

Reklama koja mi se svidja-za neku kafu,Aroma il koja li je, nesto kao-tako je lepo biti ja,ili ipak je lepo biti ja...Nes' tako.Svidja mi se,pozitivna je,vedra,optimisticna.

Konacno sam videla reklamu koja mi se svidja,mislim da je za MTS,Telenor ili tako nesto-telefonija u pitanju,nisam sigurna konkretno...Kad rasire prostirace neke u raznim bojama sa prozora zgrada i naprave dugu,varijanta cuda se desavaju...blabla.Bas mi je lepa reklama...pozitivna.

i meni se dopala, a onda sam cula da je ideja naravno ukradena od nekog jakog brenda,zaboravila sam kog...

svidja mi se pesma iz reklame za cokoladni smoki,:o
a nervni slom dobijem kad cujem onu"jednom persil uvek persil"!!!!ko ono uopste peva :confused:

Joj,... a meni je jeziva muzika u toj reklami,sva mi je depresivna i uvek prebacim kanal.
Smoki me potseca na detinjstvo, pa sam razocarana odabirom muzike u istoj.

Ja volim onu reklamu...On voli smoki, ona cokoladu. Dosad su se odvojeno muvali po gradu. I onda se desi cudo kaze smoki cokoladi ja te volim ludo. Coko smoki hepi end na kraju to je... bas je slatka reklama!

a jel ko video onu reklamu za kolu od pre 10 godina?

kad mali mexikanac ode do automata za sokove ubaci novcic i izvadi jedan pepsi.pa izvadi drugi,polozi ih na zemlju i stane na njih da bude vislji da bi dohvatio taster za coca colu.
:lol:

nemogu naci na youtubu ali sam siguran da sam je vidao i tamo.

meni je tema ok,jer volim reklame.
a ona glupost reklama za neki sok..jedan ruzan lik u taksiju (kao iz `andjela`)..pa trazi od zmaja malo vatre..pa mu se zahvali.koja glupost.

A moze li neko molim vas da mi pojasni poslednju reklamu za Milku ?

Dabar (valjda je dabar a mozda i medved) gleda kroz dvogled i kaze nesto tipa :

Parafraziram:
Ne razumem ljude. Hoce da otvore svoja srca i ucine svoj zivot tako komplikovanim ... Mora da nisu culi za nasa cokoladna srca :shock:

Ili sam ja glup da bih ovo razumeo, ili je poenta nestala u prevodu ...

a jel ko video onu reklamu za kolu od pre 10 godina?

kad mali mexikanac ode do automata za sokove ubaci novcic i izvadi jedan pepsi.pa izvadi drugi,polozi ih na zemlju i stane na njih da bude vislji da bi dohvatio taster za coca colu.
:lol:

nemogu naci na youtubu ali sam siguran da sam je vidao i tamo.

Brate, sjebao si se. Klinac spushta na podu Cocu da bi dohvatio Pepsi!!!

Ljudi, da li se neko od vas seca reklame za jelen pivo, sa one dve devojke i likom, i kamionom punim jelen piva, u chijoj je pozadini ishla pesma Twist in my sobriety od Tanite Tikaram????
e sad, ako se neko seca, treba mi pomoc da mi kazete gde bih tu reklamu mogla da nabavim? ako dobro pamtim, bila je aktuelna 2003. i 2004. god..
hvala!!!

Reklama za Aqua Vivu sa Anom Ivanovic - Mozes vise!!! i reklama za Sony Ericson Cyber Shott Ana Ivanovic i Daniela Hantuhova...i svidjaju mi se reklame za JAT posebno ona sa Anom :D

8b19d1efe5413dd463ad47636320d494.gif

Back