Reklame

Generalni problem u Srbiji je to što nemamo profesionalne, školovane ljude. Pa mi smo hteli da zadavimo Mardoka zato što je hteo da u tehničku službu Fox TV-a zaposli samo ljude sa fakultetima, koji neće da prave probleme, kao oni što redovno zeznu "tejp" kad počinju reklame na RTS-u.
Isto tako je i sa reklamama. Manjak dobrog ukusa, još manje pameti, reklame pišu same kompanije, koje bez ikakve mere žele da pokažu da su najbolje.
Pa i sami znate kako je prošla reklama za Cepter osiguranje koju je smislio Duško Kovačević
("To Vas je neko urekao...").

Belgrade girl:
Svidja mi se reklama za Grand kafu,muskarac spijunira devojku kroz policu i uzima gomile tegli Grand kafe kako bi sto vise video.Sledeca scena: on i devojka u krevetu,ona ga pita "Hoces kafu?" on hoce,ona ustaje i otvara policu a polica puna Grand kafe.
Hihi
Jeste,stvarno je strava!!!Narocito ona pesma sto ide u pozadini.
Mada ja sam bila smrtno ubedjena da je to za Don kafu.Al posto je Grand bolja 100%,sad mi je jos draza reklama... :)

Meni se svidja nova reklama za kokakolu kad onaj tip kao telefonira preko flase kokakole a ona polucrnkinja ga kao kulira.Tako slatko.

Sad sam to htela da napisem!
Uzeo si mi reklamu! :-D :wink:
Jeste odlicna je.Gledala sam to dva puta bez zvuka i nista nisam shvatila.Tek kad sam cula zvuk provalila sam o cemu se radi.Al stvarno,reklama je super. :lol:

Belgrade girl:
Sad sam to htela da napisem!
Uzeo si mi reklamu! :-D :wink:
Jeste odlicna je.Gledala sam to dva puta bez zvuka i nista nisam shvatila.Tek kad sam cula zvuk provalila sam o cemu se radi.Al stvarno,reklama je super. :lol:
I mnei je ta fantasticna...i bila je davno,ne znam da li sam spominjala,jedna reklama za Sprajt kada 2 porodice zamene bebe....da me ubijes ne znam kako se sve to zavrsava, ali znam da je ta reklama na mene ostavila najjaci utisak ikada...

Meni je najgora moguca reklama za loto, ono u skoli kad profesorica prica kakvi su djaci a svi samo zure da zabeleze brojeve, briga njih sto ce pola razreda biti iskljuceno iz skole, a tek onaj kreten Smolovic, okrenut ledjima profesorici prica na telefon!!!! Kakvo nepostovanje prema skoli, obrazovanju i profesorima! Sta iz toga da zakljuce deca! Samo igraj loto, nema veze ako imas keca iz vladanja!!!!

hemicarka:
Meni je najgora moguca reklama za loto, ono u skoli kad profesorica prica kakvi su djaci a svi samo zure da zabeleze brojeve, briga njih sto ce pola razreda biti iskljuceno iz skole, a tek onaj kreten Smolovic, okrenut ledjima profesorici prica na telefon!!!! Kakvo nepostovanje prema skoli, obrazovanju i profesorima! Sta iz toga da zakljuce deca! Samo igraj loto, nema veze ako imas keca iz vladanja!!!!
Tako je samo loto nikad SE neZNA.

Ja bi nešto rekla o najvećim konkurentima na svet, Koka kola i Pepsi

Koka kola pravi najjače reklame, od toliko njih retko koja je promašaj.
Mada, s obzirom koliko i ulažu u reklamnu kampanju bilo bi besmisleno da je drugačije.

Za razliku od njih, Pepsi reklame su mi totalni promašaj jer mi njihove reklame, pored toga što su preskupe, pre svega one sa najpoznatijim fudbalerima, glumcima, pevačima itd itd.. , deluju tako usiljenje i izveštačene da meni lično stvara kontraefekat.

Šta vi mislite o tome? Slažete li se?

da!kornjaca koja `keca` limenku je odlicna...mada je isla vrlo kratko-cula sam da su morali da je povuku jer se bunili neki zbog nemorala :shock: a meni ima vise nemorala u onoj za uloske-kad kao matori profa uzima ulozak.
odlicna mi je ova nova za loto-kod frizera.a volim i domestos bakteriju.uvek su mi naj reklame za koka kolu.
odvratne su za banke ukljucujuci i glumce.jedino mi je bila lepa za `societe general`..crveno-crna sa detetom,ali ne vidim je odavno,i muzika je bila sjajna.i sve ostale su odvratne-za higijenu,kucnu hemiju,za piva.grozota.pitam se ko pravi takve gluposti od reklama.

Back