Reklame

E da...ona reklama sa Ognjenom Amidzicem kad on sanja nekog dedu u shumi i kao: "Poshto benzin?",a deda: "Nije to benzin, to je sok! Pij! Pij!!!" :lol: i onda se on probudi, a reklama je za neki shugavi sok. :lol:

DaNa_Pa:
E da...ona reklama sa Ognjenom Amidzicem kad on sanja nekog dedu u shumi i kao: "Poshto benzin?",a deda: "Nije to benzin, to je sok! Pij! Pij!!!" :lol: i onda se on probudi, a reklama je za neki shugavi sok. :lol:

Pa verovatno i taj sok ima 98 oktana i "lep" ukus tako da reklama i nije losa.
Odmah te upozorava da to ne kupujes.

sve te reklame koje zapamtimo, bile one ocajne ili ne, su ispunile svoj cilj,pa obratili smo paznju i zapamtili sta se reklamira,samo prosecna reklama nije dobra reklama,
ne ostavlja poruku....

Cekaj koja je jos ostavila utisak na mene....
Hmmmmm...
Jao da za "Knjaz Milos" ono kad onaj preslatki decko vuce ostrvo...
On je stvarno prelep sa svojim misicima ahhhhh :lol: :lol: :wink:

super je reklama za coca collu u diskoteci sa ona dva momka,ide pesma sway i isto za cc na ulici dve drugarice pocnu plesati i svi za njima,cak i perac prozora.tu je isti extra muzika.
za kinder jaje bato i seka ,on krije iza ledja.
za rexonu kad cura trci da bi videla momka.
sta mislite?

Ja sam skoro videla onu reklamu za Antistress...kao "Znas da je tvoj (lupam) Nikola bolji od mog (opet lupam) Djola ...mislim u krevetu...?"a ova njena drugarica kao :"Znam..."
I onda obe kao: :shock::shock::shock: i onda ide sokic i sve je suuuper...
Ja se bas odvalila,to mi je sad jedna od najboljih...

paso:
super je reklama za coca collu u diskoteci sa ona dva momka,ide pesma sway i isto za cc na ulici dve drugarice pocnu plesati i svi za njima,cak i perac prozora.tu je isti extra muzika.
za kinder jaje bato i seka ,on krije iza ledja.
za rexonu kad cura trci da bi videla momka.
sta mislite?
Jaooo to za Kinder jaje mi je exstra ...obozavala sam tu reklamu...ali je nema vec 100godina...
Kiiiindeeeeeeeer jaaaaaaaaaaaaaaaaje...aaaaahhaggg....
180px-KinderJaje.jpg

E danas sam gledala neku reklamicu,nije losa...bar glumci nesto znaju,a ne kao u ostalim reklamama izgledaju kao poplaseni,a i text retko nauce posteno...za Metalac posudje...
Onaj slatki macan kaze:"Danas kuvam za nju..." bla bla i kuva i ona dodje ,kad ono upadnu neki dziberi, prekinu romanticnu vecericu i pocnu da zderu....
A to"Ne budite konzervativni" mi je tooliko poznata,ali ne mogu da se setim...

Svidja mi se reklama za Grand kafu,muskarac spijunira devojku kroz policu i uzima gomile tegli Grand kafe kako bi sto vise video.Sledeca scena: on i devojka u krevetu,ona ga pita "Hoces kafu?" on hoce,ona ustaje i otvara policu a polica puna Grand kafe.
Hihi

ma reklame ko reklame ali kad mi u vreme rucka puste reklamu za wc-saniper i sl. pa mi pokazuju wc solju da ti se zgrozi zivot ili reklamu za uloske kada prof. na sred casa razmotava ulozak i to jos dok jedem....a reklamu volim za Antistres za dve drugarice,stvarno extra !!!

dobricko:
ma reklame ko reklame ali kad mi u vreme rucka puste reklamu za wc-saniper i sl. pa mi pokazuju wc solju da ti se zgrozi zivot ili reklamu za uloske kada prof. na sred casa razmotava ulozak i to jos dok jedem
Sto bre,pa ja bas volim da jedem iz WC solje........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :-P :-P ;) ;) :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol:

Back