morganlovelove
Ističe se
- Poruka
- 2.420
Ne radi mi to Vladimireeeeeeeeeeeeee!!!!BUBIVII:MARKOOOOOO!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-D
Ubicu te...

Hahahahahah...hihihihihihi...

:grin: :grin: :grin: :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne radi mi to Vladimireeeeeeeeeeeeee!!!!BUBIVII:MARKOOOOOO!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-D
Izviniiii....bilo je jace od mene... :sad:morganlovelove:Ne radi mi to Vladimireeeeeeeeeeeeee!!!!
Ubicu te...![]()
![]()
he-he....sad si gotov...
Hahahahahah...hihihihihihi...![]()
![]()
:grin: :grin: :grin: :grin:
DaNa_Pa:E da...ona reklama sa Ognjenom Amidzicem kad on sanja nekog dedu u shumi i kao: "Poshto benzin?",a deda: "Nije to benzin, to je sok! Pij! Pij!!!"i onda se on probudi, a reklama je za neki shugavi sok.
![]()
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-DBUBIVII:Izviniiii....bilo je jace od mene... :sad:![]()
DaNa_Pa:E da...ona reklama sa Ognjenom Amidzicem kad on sanja nekog dedu u shumi i kao: "Poshto benzin?",a deda: "Nije to benzin, to je sok! Pij! Pij!!!"i onda se on probudi, a reklama je za neki shugavi sok.
![]()
secam se...dobra je ....Belgrade girl:Jel se secate reklame za "7 days" kiflice,sa onim dedom i mladicem sa velikim nosom koji lici na Toma Kruza?On poveze dedu posle motorom.
Jaooo to za Kinder jaje mi je exstra ...obozavala sam tu reklamu...ali je nema vec 100godina...paso:super je reklama za coca collu u diskoteci sa ona dva momka,ide pesma sway i isto za cc na ulici dve drugarice pocnu plesati i svi za njima,cak i perac prozora.tu je isti extra muzika.
za kinder jaje bato i seka ,on krije iza ledja.
za rexonu kad cura trci da bi videla momka.
sta mislite?
Pa ta reklama je bila odavno,nema je sto godina.....morganlovelove:A to"Ne budite konzervativni" mi je tooliko poznata,ali ne mogu da se setim...
Sto bre,pa ja bas volim da jedem iz WC solje........dobricko:ma reklame ko reklame ali kad mi u vreme rucka puste reklamu za wc-saniper i sl. pa mi pokazuju wc solju da ti se zgrozi zivot ili reklamu za uloske kada prof. na sred casa razmotava ulozak i to jos dok jedem