Reklame

Unaprijed se izvinjavam svima koji ovo procitaju a ne misle kao ja.
12883635_staruha_s_knizhkoy_.gif.pagespeed.ce.1shIX6Ge_J.gif

REKLAME, su mi dojadile .
Na TV TOTALU uplatila sam ga radi sporta a posebno TENISA.Pogledam po neki film i edukativne kanale, i pokusam nesto drugo odgledati.
Dok biram kanal koji cu da gledam listam li listam na svakom su reklame.Ako se i zaustavim to kratko traje prekid i reklame.
Sinoc upadnem na neki film nesto me zaintersova i ocu da ga pratim i opet 10 i vise minuta reklame, strpljivo sacekam da ta napast prodje i gle ponavljaju se iste u paketu vrte ih i moje zivce.Pametni ljudi ne gledaju T V.A oni sto gledaju nagledaju se reklama, ne mislim da su za to manje pametni.
Ocu da razumijem da su potrebne da preko njih dolaze investicije ali cega je mnogo mnogo je udavise brale.:mrgreen:

Jako me nerviraju reklame na tv-u, ali zato sam išla na Noć reklamoždera da vidim šta tamo ima. I bilo je baš dobrih, duhovitih reklama. Meni je ostala u sećanju za švajcarskog mobilnog operatera, Sunrise, za porukice izmedju dečka i devojke:D Cela sala se smejala, jer se većina prepoznala u svemu tome:D Možda odem i ove godine..

u reklami za kes kredite neke banke, ne secam se koje
kad par saopstava roditeljima da ce se vencati, pa ide "sta bi bilo da su mama i tata stvarno rekli sta misle"

sta kaze tata u prvoj recenici "pa gde bas nadjoste ..... ______"
nikako da razaberem :)

Videla sam reklamu za auto skolu (e sad pisalo je na engleskom, ali ko zna cija je reklama) sa sloganom "nothing has changed trough centuries" gde zena pokusava da "uparkira" kociju i naravno uparkira je ukrivo i svi se okolo smeju... Ne mogu nigde da je nadjem, pa ako neko naleti neka okaci ovde bila bih zahvalna :)

Pogledajete Air New Zealand safety video....Ova kompanija je jedinstvena po tom pitanju i po inventovnosti su prvi na svetu. Kapa dole :worth:

Pogledajte ovu sa Bear Grylls-om

Mnogo puta sam procitao,i cuo,da se ljudi masovno bune,protiv TV reklama.Ali,da li je iko ikada pomislio,od cega,od kojih para novinari -saradnici,i svi ostali,zaposleni u TV kucama,primaju svoju
mukotrpno zaradjenu platu? Pa jedino od sredstava koje dobijaju,za reklamiranje odredjenih proizvoda i usluga.Pa oni nemaju nikakve drzavne dotacije.Neverujem,da bi iko od vas,koji se bunite
zbog TV reklama,radio dzabe,da je zaposlen u nekoj TV stanici. Dragi moji forumasi! Moramo imati malo vise empatije,za sve ljude,koji na posten,a nimalo lak nacin,zaradjuju svoju koru hleba!!!

poenta je da je reklama prevara ,naplacuju sekund 1000e a svako koga znam kad krece blok uzima daljinac i prebacuje kanal,ako je kasno ni1 jedini film ne odgledam do kraja kad pocnu reklame gasim tv da se ne razbudim

ja obozavam reklame, ali...
odvalim kad me dete pita sta je to africka sljiva :fdlan:
ili kad vidim onaj par, blago receno - debilnog izgleda, iz DIS-a sto slave slavu vec sest meseci i dobro ce da jedu i tako...
ima toga jos

ja obozavam reklame, ali...
odvalim kad me dete pita sta je to africka sljiva :fdlan:
ili kad vidim onaj par, blago receno - debilnog izgleda, iz DIS-a sto slave slavu vec sest meseci i dobro ce da jedu i tako...
ima toga jos

Ima Zuji Zolja , Ima i tekako .Evo jednog jadnog primjera koji me ganuo ,skoro do suza , bila sam ljuta cijeli dan .
Na prvi nalet reklame mislila sam sa je u pitanju 3kg sarana pa poklon od jednog litra jestivog ulja.
Kad sam dobro cula da je u igri 10kg sarana viknula sam na glas i culi su moji ukucani .
I mama sto ti nije jasno ? Nije mi pravo sto na 10 kg sarana cast je 1 litar ulja.
Pa mama sad ide posna slava i ko kupi bude cascen .
Zamislila sam se ali gorak utisak trgovacke patke mi je ostao u ustima.
Da ti ne pricam o takozvanim akcijama sa cijenom lupam 499,90.

Back