Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obozavam ovu reklamu,za koju mislim da je retko dobra kod nas
Joj, reklama za nešto, sad mi mozak stade, ima pesmu kao remiks verziju pesme Program tvog kompjutera. Treba mi ta pesma. kako da je mp3 skinem? Da li bi mi je neko našao?
cockta ima promocije cesto i deli cd sa nekih 15ak pesama gde je i taJoj, reklama za nešto, sad mi mozak stade, ima pesmu kao remiks verziju pesme Program tvog kompjutera. Treba mi ta pesma. kako da je mp3 skinem? Da li bi mi je neko našao?
потпуно се слажемNovak Djokovic u reklami za DIS. Ako neko zna gde se pise o licemerju nek otvori novu temu, rado cu ucestvovati u diskusiji.
Novak Djokovic, rodjeni beogradjanin, korenje iz srpske kolevke - Kosova, kune se u srpstvo gde god stigne, samo malo zaobidje Srbiju kad trba da plati porez!
Dobro, da imam toliko para i ja bih izbegla placanje visokog poreza, ali onda sigurno ne bih porucivala ostalim u Srbiji da kupuju domace!!! Da nece on slucajno da mi doplati razliku u ceni posto je "strano" uglavnom jeftinije i cesto kvalitetnije? Jako sam ljuta! Uh!
A o reklami kao takvoj samo jedna rec: jadno!
потпуно се слажем
сем тога имам утисак да се и он рекламира преко диса
до јуче је рекламирао идеу, тад му није било битно дал је идеа домаћа или не