Reklame

Skoro uopste ne gledam TV ali ovi na B92 me izludjuju. Pustaju reklame po 20 min. A kad se opet pokrene neka prica o max trajanju reklama u jednom satu programa, kao sto je nedavno bilo, oni ce prvi da se hvale kako pustaju najmanje reklama. Licemeri.

Nebulozna reklama za krem bananicu... Prvo kazu kako smo svi odrasli uz nju... bla bla truc truc A onda kao "u novom pakovanju da bi ste je vi lakse prepoznali"... Kako cu lakse da prepoznam ono cemu su promenili izgled... :dash:

Novak Djokovic u reklami za DIS. Ako neko zna gde se pise o licemerju nek otvori novu temu, rado cu ucestvovati u diskusiji.
Novak Djokovic, rodjeni beogradjanin, korenje iz srpske kolevke - Kosova, kune se u srpstvo gde god stigne, samo malo zaobidje Srbiju kad trba da plati porez!
Dobro, da imam toliko para i ja bih izbegla placanje visokog poreza, ali onda sigurno ne bih porucivala ostalim u Srbiji da kupuju domace!!! Da nece on slucajno da mi doplati razliku u ceni posto je "strano" uglavnom jeftinije i cesto kvalitetnije? Jako sam ljuta! Uh!
A o reklami kao takvoj samo jedna rec: jadno!

Joj, reklama za nešto, sad mi mozak stade, ima pesmu kao remiks verziju pesme Program tvog kompjutera. Treba mi ta pesma. kako da je mp3 skinem? Da li bi mi je neko našao?

Free YouTube to MP3 Converter v. 3.11.33 build 1005 << program za skidanje muzike..
<< link
Program tvog kompjutera - Cockta remix, Senidah, Produced by Cazzafura << naslov

puno uspeha! :ok:

Novak Djokovic u reklami za DIS. Ako neko zna gde se pise o licemerju nek otvori novu temu, rado cu ucestvovati u diskusiji.
Novak Djokovic, rodjeni beogradjanin, korenje iz srpske kolevke - Kosova, kune se u srpstvo gde god stigne, samo malo zaobidje Srbiju kad trba da plati porez!
Dobro, da imam toliko para i ja bih izbegla placanje visokog poreza, ali onda sigurno ne bih porucivala ostalim u Srbiji da kupuju domace!!! Da nece on slucajno da mi doplati razliku u ceni posto je "strano" uglavnom jeftinije i cesto kvalitetnije? Jako sam ljuta! Uh!
A o reklami kao takvoj samo jedna rec: jadno!
потпуно се слажем
сем тога имам утисак да се и он рекламира преко диса
до јуче је рекламирао идеу, тад му није било битно дал је идеа домаћа или не

potpuna anarhija na teveu s reklamom
normalnom coveku je to pis pauza u toku filma serije te da li je moguce da je toliko preduzeca danas retardirano da pljusne tolku kintu na nesto tolko neefektivno i nemastovito i negledano
znaci svaka cast

Nije bitno on.... domaće je domaće... i kod Šveđana, engleza je domaće veoma skupo, ali ipak biraju da kupe domaće. Zašto? Ako razvijemo svest da kupujemo i trošimo domaće, onda ima svrha za proizvodnju i da taj radnik i zaradi, ovako kada se kupuje strano staje naša proizvodnja. kupovinom različitih stvari zatvaramo krug.... Tako da ideja, i Đoković i barbarab po meni imaju istu logiku... primorani smo na strano! kvalitetnije i jeftinje! uskoro će biti :
KADA NAŠI NE PROIZVODE, NE PRODAJU. MI SMO LENJ NAROD

потпуно се слажем
сем тога имам утисак да се и он рекламира преко диса
до јуче је рекламирао идеу, тад му није било битно дал је идеа домаћа или не

to sam bila potpuno zaboravila. nego secam se jednom kad su na dodeli pehara rekli N Dj teniser iz hrvatske, on rece da se ne ljuti, sve je to isto i bla bla...
ma neka radi sta hoce samo hocu da prestane da govori meni sta da radim :manikir:

osnovacu klub -da nas N Djokovic ostavi na miru-

Gledam film, lepo i fino a onda reklame. Kad pocnu, nema im kraja, zaboravim i sta sam gledala. Osim toga, te ogavne reklame, koje traju citavu vecnost, pojacaju tako jako, da moram hitno da hvatam daljinski da bih smanjila ton!

Da ne zna mozda neko koja je pesma u novoj telenor reklami? Reklama nije o novim modelima telefona nego o nekim akcijama, kratka je forma i nema budzet kao omanji film. Samo se vrti nekoliko telefona i to je to. Ali tu pesmu trazim vec bukvalno godinama. Starija je, ima nekih 10-15 godina sigurno, znam chak i da naziv grupe prilichno francuski zvuchi i spot pochinje crno-sivo-belo a zatim krecu duge animirane i bojaju svet i spot. Ali i pored svih google blagodeti nikako ne uspevam da pronadjem ko ili shta je to. Ako neko zna, ulepshace mi dan.

Back