Diskutabilno je, danas je to pogrdni termin za muskarca koji nema kicmu i radi sve sto mu devojka kaze. Lako je nama da se lupamo u grudi, muskarci, jaki, silni, nezavisni, "ma ja kad pricam, zena slusa, ja bre nosim pantalone", ali zato subotom uvece oni u auto i zajedno kod kumice ili gde vec na kafu, a ovaj gleda u plafon i pita se sta mi je ovo trebalo, mogao sam da sedim i da pijem sa drustvom. Ja ne znam muskarca koji nekad nije uradio nesto sto i ne voli bas zarad devojke, mada opet, verovatno i devojke ne zele da gledaju Manchester, ali istrpe tih sat i po zbog nas.
Zavisi to i od druge strane, svako ljudsko bice moze da kaze "ne" ali sta vredi da pricas nekom ko ne ume da slusa i ne postuje tebe i tvoje potrebe. Tu se situacija i komplikuje, jer recept je ako te neko ne postuje od*ebi po kratkom postupku. Mada ljudi se plase samoce, nekima proradi Stokholmski sindrom, nekima udaraju na kartu samopouzdanja, neki misle da su uhvatili poslednji voz pa trpe. Ima tu dve strane medalje, niko nije papucar jer jednostavno voli da udovoljava svojoj dragoj i svakom njenom hiru, nema nista loseg u udovoljavanju s vremena na vreme, ali tu je problem druge strane, manipulacije, ucene. Takvi ljudi osete slabe licnosti i onda udaraju bez milosti.
Idi na 1:05
Ne valja kada popustas i tolerises, ne valja kada ni kada lupas sakom o astal.
Mada u vezi dvoje normalnih ljudi koji se poklapaju nema veze da li popustas ili lupas sakom o sto, jer normalni ljudi postuju granice i potrebe drugih ljudi a ne gaze druge ljude.