Rekla mi je da sam papuchar...:( --- Sta je po vama papuchar inace??

Aj to malo detaljnije. Ne znam ja kakav si ti sa zenom.

Ne mogu detaljnije, ne znam kako to da opisem, suvise sam glup da pretocim to u reci. U sustini, nemam svoje ja, vec postoji samo ona, i moja predstava o njoj. Ja ne postojim. Otprilike, to je to. Kao kada Dekart ne bi bio u pravu sa onim 'Mislim, dakle postojim'.

Poslednja izmena:
Ne mogu detaljnije, ne znam kako to da opisem, suvise sam glup da pretocim to u reci. U sustini, nemam svoje ja, vec postoji samo ona, i moja predstava o njoj. Ja ne postojim. Otprilike, to je to. Kao kada Dekart ne bi bio u pravu sa onim 'Mislim, dakle postojim'.

:eek::eek::eek:
Nikad ne bih pomislio ovo za najveceg pljuvaca na Krsti! :eek:

u proceni kako postupiti uvek pođi od sebe, "šta je ono šta ja želim", a ne od "šta drugi od mene traže i očekuju"

Nisam nesto u fazonu da joj masiram stopala, smara to malo, ali volim da joj ucinim. A ona ponekad trazi da joj masiram i ledja i guzove.:(

- - - - - - - - - -

Ne to su neki moji principi, da ne radim takve stvari...:lol:

Frendica mi je rekla da sam papuchar zato sto necu da joj masiram stopala, a sve zbog toga sto imam devojku.:kletva:
Da li sam po vama ja papuchar ili nisam?!:sad2: Obrazlozite odgovor molicu.:andjeo:

Sta je po vama papuchar inace?? Kakvi su to muskarci? Sta oni tacno rade?:gace:

Nije adekvato upotrebila izraz.

Nema to veze sa papucom.

Ni jedan muskarac ne treba da masira stopala drugoj, ako je u vezi :lol: :lol: :lol:

papučar je onaj koji sluša ženu i radi šta mu ona kaže.

time što drugarici nisi izmasirao stopala pokazao si da nisi njen rob i ja to pozdravljam
međutim, ako si želeo da joj ih izmasiraš ali nisi smeo zbog veze, onda tu nešto nije u redu

lepo ti objasnio..

- - - - - - - - - -

A sta bi ti uradila kada bi saznala da je tvoj momak masirao stopala ili ledja drugoj devojci??:lol:

zavisi kome i kojim povodom..XDshala..no problem dok se ne masira nizeXDD:zcepanje:

Razlika izmedju papucara i dzentlmena u danasnje vreme gotovo ne postoji.Mislim meni je uvek taj pojam dzentlmena kao nekog ideala delovao proseravajuce.Medjutim mnostvo muskaraca preteruje,pa se uvidja kroz svakodnevicu zanemarivanje zenstvenosti i muska sve manja obazrivost prema zasigurno slabijem i neznijem polu.Muskarci bi trebalo da povrate svoj prirodan instinkt negovanja zenskog bica,da zanemare ludilo civilizacije koje je dostignuto u vidu egocentricnosti i plitkih zadovoljstava koje se serviraju kao nesto moderno,napredno u skladu sa tempom zivota.Jer ipak raspolozenje,a time i postupanja i odluke jedne zene su uvek najvise zavisile od muske figure,njene postavke,brige,razumavanja i negovanja tog neceg zenskog i na kraju normalnog ljudskog dela,svake zenske osobe.

dobro ti je rekla , i to ne misli samo ona vec je to konsenzus celog tog zenskog drusta sto se kao mota oko tebe samo da znas...

Ja znam da jedna mushka papucha ima hrabrosti samo da pishe gluposti po forumu.:(
Za zaljenje.:mazi:
Bice bolje kad riknesh ili se razvedesh.:mazi::mrgreen:

A o meni sta misle ja dobro znam i ne moram da ucim od coveka koji knjigu u zivotu nije procitao poput tebe.:roll:
I pogodi! Ne misle nista lose!! :mrgreen:
Vec misle da sam dobra prilika! :cool:
Pravi ALFA !! :malav:

- - - - - - - - - -

papucar za zenu je muskarac koji ne ispunjava zenske fantazije
a zenske fantazije su one u kojima im ugadja u svemu
Moze se reci!:mrgreen:

- - - - - - - - - -

@KiZo
Vidim da si crko od ljubomore kada sam ja u pitanju.:malav:

Poslednja izmena:
Diskutabilno je, danas je to pogrdni termin za muskarca koji nema kicmu i radi sve sto mu devojka kaze. Lako je nama da se lupamo u grudi, muskarci, jaki, silni, nezavisni, "ma ja kad pricam, zena slusa, ja bre nosim pantalone", ali zato subotom uvece oni u auto i zajedno kod kumice ili gde vec na kafu, a ovaj gleda u plafon i pita se sta mi je ovo trebalo, mogao sam da sedim i da pijem sa drustvom. Ja ne znam muskarca koji nekad nije uradio nesto sto i ne voli bas zarad devojke, mada opet, verovatno i devojke ne zele da gledaju Manchester, ali istrpe tih sat i po zbog nas.

Zavisi to i od druge strane, svako ljudsko bice moze da kaze "ne" ali sta vredi da pricas nekom ko ne ume da slusa i ne postuje tebe i tvoje potrebe. Tu se situacija i komplikuje, jer recept je ako te neko ne postuje od*ebi po kratkom postupku. Mada ljudi se plase samoce, nekima proradi Stokholmski sindrom, nekima udaraju na kartu samopouzdanja, neki misle da su uhvatili poslednji voz pa trpe. Ima tu dve strane medalje, niko nije papucar jer jednostavno voli da udovoljava svojoj dragoj i svakom njenom hiru, nema nista loseg u udovoljavanju s vremena na vreme, ali tu je problem druge strane, manipulacije, ucene. Takvi ljudi osete slabe licnosti i onda udaraju bez milosti.

Idi na 1:05 :hahaha:

Ne valja kada popustas i tolerises, ne valja kada ni kada lupas sakom o astal.
Mada u vezi dvoje normalnih ljudi koji se poklapaju nema veze da li popustas ili lupas sakom o sto, jer normalni ljudi postuju granice i potrebe drugih ljudi a ne gaze druge ljude.

Back