...ispravka....
...da su ljudi samo malo vise svesniji....
...da su ljudi samo malo vise svesniji....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:every man is an island
ja čvrsto u to verujem

S_K_V_O:Eto to sam recimo skoro skontala...
-nemam nimalo hrabrosti da uradim stvari u zivotu za koje smatram da su ispravne ako cu imati probleme sa ljudima koji ne misle kao ja zbog toga
... bar 70% ljudi nema petlju da se suprotstavi roditeljima ili partneru npr
-kad god mogu da prebacim odgovornost i odluku na nekog drugog to i uradim
... read above. ja uradim upravo suprotno, i ne vidim da mi je bolje od toga sto sam preterano odgovorna...
-ne radim ispravne stvari ako znam da ce mi biti tesko zbog toga sto sam ih ucinila
... hm. ovo ne razumem.
-to sto cesto precutim istinu ljudima nije toliko strasno kao cinjenica da sve vise lazem zato sto mi je tako lakse-lazem vise nego pre 5 godina a za 5 cu lagati jos vise
... ja ne lazem al ima da pocnem.
-ne osudjujem pojave i ljude koje bi trebalo da osudim ako to moze da proizvede ikakve iposledice po mene
... hoces da kazes da GSP? eh, svi ljudi to rade. plemenitost je retka i u odumiranju.
-pravim mnogo kompromisa i u prijateljstvu i u ljubavi i u zivotu
...nadam se da ti je od tih kompromisa bolje, a ne losije.
-pristajem cesto da idem putem manjeg otpora
...what else is new?
-niko mi nije dovoljno dobar da bi mu ja bila dobra ljubavnica ili prijateljica, u stvari mislim da mi je lakse da se u te avanture ne upustam preduboko i da mi je to samo izgovor
...mozda i nije. hocu da kazem, mozda se nisi nasla sa adekvatnim muskarcem. shit happens.
Jos svasta ruzno mislim o sebi ali dosta je za danas. Mislim doduse i neke lepe stvari.
teardrop:A Hemingvej kaže da "ni jedan čovek nije ostrvo, sam sebi dovoljan", i ja se sa njim slažem.

Volim kad ste ovako slidarne :wink:

)
Hajde, objasniću zašto je sutra za mene poseban dan, zašto pominjem šansu. Pre dve godine, tog dana, još poluonesvešćena od anestezije, čekala sam rezultate biopsije... i pitala se... "Koliko mi je još vremena ostalo u ovoj Dolini suza?"
Kako si blesava!
Koliko mi je vremena ostalo sa ljudima, u najbezazlenijim razgovorima... Plašila sam se, mislila kako nije fer... Htela sam "nešto", makar ono najmanje "nešto"...

Betty:i dalje ću čvrsto braniti branik na kome stoji Hju Grant i suče štafetu 8)
Every man IS island!
pa kad smo od drugačijeg štofa napravljene, ti i ja...