@ teardrop.. Da marsovci i kompanija

Priznajem cuci u meni taj mali zeleni, ali pokusavam da ga obuzdam.
@ anarhista ...Nisam imao nameru da kukam, ali neke stvari se zajsta nemogu popraviti. Kad nacinite gresku gotovo je. Ako se vatra ugasi nemoguce je rasplamsati iz pepela. Recimo da sam kasno procitao o "gospodinu popravicemo to" i gospodji "to sto ja stalno pricam o problemima nije da bi dokazala da si ti nesposoban, vec mi je potrebno razumvanje". Sad to znam, ali nemogu da promenim propusteno. Da covek uci na greskama, ali to nije jedini nacin da se nauci. Mogao sam nauciti iz knjige. Bas iz tog razloga se ja i smucam po Krstarici. Da bih od drugih naucio nesto, a ne da bi pokazivao drugima da neznaju. A o zenama se naljbolje uci od zena. Zato sam se i zahvalio iskrenima.
@... Hellen Naprotiv mi mislimo da smo izuzetno hrabri, zato sto se sa problemima suocavamo sami. To nekako dokazuje i nasu snagu u isto vreme, ali to je o5 o marsovcima

.
Postovao svoj tekst da ohrabrim iskrene. Cak sam eto, po uzoru na gospodina Milojka, stavio i svoju sliku kao avatar,

kao dokaz iskrenosti. Eto napustio sam i svoju malu pecinicu.
Takodje bih mogao i da se pozevem na pravilnik:
Kako se ponašati?
Osim uobičajenih normi ponašanja, koje su prihvaćene u civilizovanom svetu, a čiji deo su i korisnici računara, postoje i pravila ponašanja usko vezana za sam forum. Komunikacija putem foruma uglavnom ne pruža mogućnost provere rečenog,
pa se od učesnika očekuje iskrenost. Takođe, ovakav način komunikacije ne omogućava 'povlačenje' prethodno rečenog, pa bi trebalo dobro razmisliti pre konačnog ostavljanja poruke. Pozivaju se učesnici u diskusijama, kao i svi ostali posetioci foruma, da se pridržavaju pravila,
da utiču na druge da ih se pridržavaju i da 'ignorišu' one koji ih nakon upozorenja i dalje krše.
tako da bih zeleo da uticem na sve da budu iskreni, jer u protivnom cu morati da ih ignorisem